Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατιωτικός της Βρετανικής Αεροπορίας εντοπίστηκε στο Κίεβο

Γράφουν οι Δ. Πορφύρης/Π. Σταφυλά
Πριν περίπου δυο ημέρες, ένα τυχαίο περιστατικό που διαδραματίστηκε στην συνοικία Obolon του Κιέβου, έμελλε να αποκαλύψει την άμεση εμπλοκή βρετανών στρατιωτικών στο αιματοκύλισμα της Ουκρανίας.
Βρετανός  που ανήκε στις ειδικές δυνάμεις της Special Air Service ( SAS), βρέθηκε από  περαστικό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση υπό την επήρεια πλήρους μέθης.
Ο άνθρωπος αιφνιδιάστηκε όταν εντόπισε τον βρετανό στρατιωτικό  να κοίτεται στο έδαφος.
Τον πλησίασε, επιβεβαίωσε ότι αναπνέει και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Ο στρατιωτικός ψέλλισε  στα ρωσικά ένα “όχι” (niet) και ξαναβυθίστηκε σε λήθαργο.
Ο πολίτης που τον εντόπισε και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, διηγείται σε ρωσόφωνη ιστοσελίδα ότι χωρίς να έχει την πρόθεση να τον κλέψει άρχισε να ψάχνει τις τσέπες του στρατιωτικού για να ανακαλύψει τα στοιχεία του.
Στα έγγραφα του βρήκε ότι ο  στρατιωτικός ονομάζεται James Fraser Wilkes, έχει γεννηθεί το 1964 στο Southerland της Αγγλίας και ότι υπήρξε πρώην ταγματάρχης  της Royal Special Air Service   ενώ τώρα είναι υπεύθυνος αξιωματικός  Ευρωπαικής Ιδιωτικής Στρατιωτικής  Εταιρείας (βλ. ευρωπαϊκό πρόγραμμα  Project PRIV-WAR ).
Σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε ο James Fraser Wilkes, η επίσημη αποστολή του στην Ουκρανία ήταν ως “στρατιωτικού συμβούλου” στην κυβέρνηση του Κιέβου. Όμως οι φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλο υλικό που ήταν καταγεγραμμένο στα δυό κινητά τηλέφωνα του “Άγγλου ασθενή” , αποδεικνύουν ότι είχε άμεση εμπλοκή στις δολοφονικές επιχειρήσεις “σωφρονισμού” των ρωσόφωνων/ρωσόφιλων ουκρανών στα ανατολικά της χώρας. 
Ενδεικτικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ίδιος ο άγγλος στρατιωτικός είχε αποθηκεύσει φωτογραφίες όπου πόζαρε σε δυο γνωστά χωριά της εξεγερμένης περιοχής του Donbas.
Εικάζεται ότι όλα τα ευρήματα έχουν ήδη διαβιβασθεί στις ρωσικές αρχές για επεξεργασία.
Πηγή dimpenews

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]