Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχει Τούρκος πρωθυπουργός με το όνομα Ερντογάν

Είπε ο Ισλαμοφασίστας Ταγίπ Ερντογάν από την Πολωνία: «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος», και συνέχισε «η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους».

Μάλλον ο θεότρελος ήθελε να πει: «δεν υπάρχει χώρα που κατοικείται από Τούρκους, υπάρχει τούρκικη διοίκηση αναγνωρισμένη για πολιτικούς λόγους ως Τουρκία από την διεθνή κοινότητα».
Και βέβαια δεν υπάρχει Τούρκος πρωθυπουργός με το όνομα Ερντογάν, υπάρχει γενίτσαρος πρωθυπουργός με όνομα Ερντογάν.
Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Τιμουρτζιν Μπιντέρ (Timucin Binder) ανθρωπολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, ο οποίος γράφει ότι το 85-90% των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας είναι γηγενείς αρχαίοι κάτοικοι της Μικράς Ασίας!!!

Δηλαδή, προχωρεί και εξηγεί ο συγκεκριμένος ανθρωπολόγος, ότι μόνο το 10-15% του σημερινού πληθυσμού της Τουρκίας είναι μη γηγενείς, προσέξτε δεν λέει ότι είναι Τούρκοι, λέει ότι μέσα σε αυτό το 10-15% είναι και οι Τούρκοι, όπως μπορεί να είναι και Ρώσοι και Άραβες και Πακιστανοί και Βούλγαροι και οτιδήποτε άλλοι.

Γράφει ακόμη ο Τούρκος ανθρωπολόγος, ότι ούτε οι Τουρκομάνοι ούτε οι κάτοικοι του Ουζμπεκιστάν έχουν γενετική σχέση με τους σημερινούς ονομαζόμενους ως Τούρκους, παρόλο που νομίζουν ότι έχουν κοινή καταγωγή.

Οι ονομαζόμενοι ως Τούρκοι της Τουρκίας, όπως γράφει ο Τούρκος ανθρωπολόγος, έχουν στενή αναπόσπαστη γενετική σχέση με τους Έλληνες και τους Ιρανούς, όχι όμως με τους κούρδους!!!

Και προχωρά ποιο πέρα ένας άλλος παγκοσμίου φήμης Τούρκος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Φλώριδας που θεωρείται πατέρας της ιατροδικαστικής Ανθρωπολογίας Μ. Yasar Iscan, έχει εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του Τουργκούτ Οζάλ, σε ερεύνα του σε τρεις περιοχές, α) Κρήτη β) στην περιοχή Ενέζ της δυτικής Τουρκίας και γ) περιοχή Βαν στην ανατολική Τουρκία, προκύπτει ότι οι κάτοικοι της δυτικής Τουρκίας με τους κρητικούς έχουν σχεδόν το ίδιο DNA, εν αντιθέση με τους κατοίκους της Βαν οι οποίοι δεν έχουν καμιά γενετική σχέση με τους κατοίκους της δυτικής Τουρκίας.

Απλά ελληνικά δηλαδή, λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο αυτές έρευνες, όταν θα μιλάμε για Τούρκους, θα πρέπει να εννοούμε τους ντόπιους αρχαίους λαούς της Μικράς Ασίας (Έλληνες, Ιρανούς, Πομάχους, Αρμένιους, Ασσυρίους, Εβραίους, Σύριους, κτλ) οι οποίοι βρίσκονται υπό τουρκική διοίκηση, αναγνωρισμένη για πολιτικούς λόγους, ως Τουρκία, από την διεθνή κοινότητα.

Τα αίτια της ανισσόροπης συμπεριφοράς του Τούρκου πρωθυπουργού, αλλά και της Τουρκίας ως σύνολο, βρίσκονται ακριβώς στην γνώση τους ότι υπηρετούν ένα πολιτικό σύστημα ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο εξαφάνισε τους προγόνους του.
Ο μόνος τρόπος να επανέλθει η ψυχική ισορροπία στον Ερντογκάν και κατά συνέπεια η πολιτική ηρεμία και σταθερότητα στην περιοχή, είναι να αναγνωρίσουν οι Τούρκοι την μη τούρκικη καταγωγή τους, αυτό θα τους δέσει με την γη των προγόνων τους απαλλάσσοντας τους ταυτόχρονα από την σχιζοφρενική συμπεριφορά του ασταμάτητου πολέμου εναντίων των προγόνων τους γηγενών λαών της Μικράς Ασίας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο πρόγονός του ήταν αντάρτης του Πόντου και φυσιογνωμικά να τον παρατηρήσεις φαίνεται ότι είναι ποντιακής καταγωγής.
    Άρχισαν δειλά-δειλά να εκδηλώνονται οι άνθρωποι, έχω βρει πολλά αφιερώματα και βιντεάκια.
    http://www.youtube.com/watch?v=bMu4KzOHe2Y
    http://www.youtube.com/watch?v=1O_Zn3cgGqs
    http://www.youtube.com/watch?v=hiQnHIZtDcw
    http://www.youtube.com/watch?v=ZauZvIrEHGI
    http://www.birgrupyazar.com/bir-istanbul-hikayesi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]