Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισραηλινοί εθελοντές στην Ουκρανία, στο πλευρό των ρωσόφωνων;

Ισραηλινοί εθελοντές απεστάλησαν στην ανατολική Ουκρανία για να βοηθήσουν την ρωσική πολιτοφυλακή του Σλαβιάνσκ

20 Ισραηλινοί υπήκοοι, του τάγματος «Alia», που αποτελείται από επαγγελματίες πρώην στρατιωτικούς του σοβιετικού στρατού και των στρατών των χωρών της ΚΑΚ, κατέφθασαν στο Σλαβιάνσκ. Σημειώνεται ότι οι 20 αυτοί ισραηλινοί υπήκοοι σήμερα, πριν κάποια χρόνια ήταν «εξειδικευμένοι» στρατιώτες του σοβιετικού στρατού( προφανώς Spetsnaz στην KGB). Σήμερα αποτελούν ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα, και κατά αυτόν τον τρόπο δρουν, αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα tribuna.ru.

Μέσα σε δύο εβδομάδες, το ισραηλινό τάγμα εθελοντών θα είναι έτοιμο να αυξήσει τον αριθμό των στρατιωτών του σε διακόσιους, για την καταπολέμηση των «Ναζί» του «δεξιού τομέα», σύμφωνα με πηγές της διαδικτυακής πύλης "Second Front".

Η Ιουδαία και η Σαμάρεια στο ίδιο το Ισραήλ, «ευρίσκονται» υπό την ιδιότυπη προστασία του τάγματος «Alia», μιας και αποτελούν ιστορικές εβραϊκές περιοχές, πλούσιες σε κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου. Γι αυτές τις περιοχές, αναφέρει το δημοσίευμα, ο εβραϊκός πληθυσμός ευρίσκεται σε μακρόχρονη διαμάχη με αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες κολοσσούς, οι οποίες υποκινούν τον αραβικό πληθυσμό των γειτονικών εδαφών, εναντίον των Εβραίων.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι Εβραίοι εθελοντές έφτασαν για να βοηθήσουν τον ρωσικό λαό, «παίρνοντας θέση» ακριβώς απέναντι από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, που καλοβλέπουν τις πλούσιες σε υδρογονάνθρακες περιοχές του Ντόνετσκ και του Κριβόι Ρογκ, καταλήγει το άρθρο.

Το τάγμα των «ισραηλινών» εθελοντών «Alia», σχηματίστηκε το 2002 από πρώην αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του σοβιετικού στρατού, μετεξελισσόμενο σε κανονική «μονάδα» βετεράνων των ειδικών δυνάμεων. 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]