Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν τα πολύ επικίνδυνα τουρκικά παιχνίδια στην Θράκη


Οι τουρκοπράκτορες προσπαθούν να εμφανίσουν τους Έλληνες ως… απειλή για τους μουσουλμάνους της Θράκης 
Επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες  

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Επικίνδυνη πόλωση και κλίμα δημιουργίας εν δυνάμει απειλής προς τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης επιχειρεί η τουρκόγλωσση εφημερίδα Birlik, παρουσιάζοντας «ρεπορτάζ» από ασκήσεις της Ελληνικής Εθνοφυλακής.

Το «ρεπορτάζ» είναι στοχευμένο στη διάχυση φόβου και αδιόρατης απειλής και εχθρικότητας που προσπαθεί να εισάγει στους μουσουλμάνους της Θράκης ο συντάκτης του τουρκο-προξενικού εντύπου και αποτελεί ένα αχνό δείγμα των προθέσεων της Άγκυρας, η οποία επιθυμεί να εισάγει αρχικά την αίσθηση ανασφάλειας (με την σχετική υποβοήθηση από τους «βαλτούς» στα μουσουλμανικά καφενεία) μεταξύ των μουσουλμάνων της Θράκης και στη συνέχεια να τους οργανώσει σε ομάδες «άμυνας» έναντι των «Ελλήνων πολιτών που ετοιμάζονται για… πόλεμο»!

Έτσι, με τίτλο «Δεν πρόκειται για μαχητές της ISID αλλά για εθνοφύλακες στην Κομοτηνή», ο συντάκτης(!) του «ρεπορτάζ παραβιάζει την κοινή λογική και αποπειράται να ανοίξει (έστω και δειλά) την πόρτα του φρενοκομείου.

Γράφει, λοιπόν:
Δεν πρόκειται για μαχητές της ISID αλλά για εθνοφύλακες που συνεχίζουν την έντονη στρατιωτική εκπαίδευση σε ασκήσεις.
Οι εθνοφύλακες που ετησίως κάνουν σε συγκεκριμένες περιόδους σε πεδία στρατιωτικών ασκήσεων στην Κομοτηνή και στον ευρύτερο χώρο ένοπλες εκπαιδευτικές ασκήσεις, με πολιτικά και στρατιωτικά οχήματα, ενίοτε και με τρακτέρ και μοτοσικλέτες, εκπαιδεύονται με πραγματικά όπλα από εκπαιδευτές του ελληνικού στρατού.
Οι εθνοφύλακες των οποίων ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος, τελευταία, πριν από την μεγάλη άσκηση, πραγματοποίησαν άσκηση σημείου ελέγχου (check point). Στην άσκηση χρησιμοποιήθηκαν πολιτικά ημιφορτηγά και αυτοκίνητα παράλληλα με τα στρατιωτικά οχήματα.
Φωτογραφίες από τις ασκήσεις, όπως τις παρουσίασε η τουρκόγλωσση εφημερίδα Birlik:

 
 
 

Η τελευταία φωτογραφία είναι από την άσκηση εφέδρων του ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ και όχι από την εθνοφυλακή, αλλά μάλλον την έβαλε ο αρθρογράφος για «αλατοπίπερο» προκειμένου να μεγιστοποιήσει την «απειλή κινδύνου» από τους Έλληνες κομάντο που είναι έτοιμοι για όλα…

Η δημιουργία μίας εικονικής εν δυνάμει απειλής προς τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, είναι μία ξεκάθαρη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου που στρέφεται κατά του μουσουλμανικού πληθυσμού της περιοχής, σε μία προσπάθεια δημιουργίας ανασφάλειας απέναντι στους Έλληνες χριστιανούς της Θράκης, μίας περαιτέρω συσπείρωσης από την «μητέρα πατρίδα» η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους… αλλά ακόμη και στην δημιουργία ομάδων μουσουλμάνων προς εκπαίδευση σε στρατιωτικές τακτικές, προκειμένου να… αμυνθούν απέναντι στην «απειλή» των ντυμένων στρατιωτικά Ελλήνων εθνοφυλάκων…

Είμαστε βέβαιοι πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά και τις συζητήσεις που «προκάλεσε» μεταξύ των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης, ήδη είναι αντικείμενο έρευνας των ειδικών Ελληνικών κρατικών υπηρεσιών, αλλά και των αρμοδίων διαπιστευμένων υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]