Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αύριο στο CRASH: Στενοί συνεργάτες Σαμαρά – Παπανδρέου σε βρώμικες συνομιλίες με πράκτορες ξένων συμφερόντων!

Ντοκουμέντο: Κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου. Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.
 
Εκρηκτική αποκάλυψη: Το Crash φέρνει στο φως το περιεχόμενο μιας κασέτας – φωτιά που έχει ο ανακριτής Φούκας με την ομολογία στελέχους της ΕΥΠ για το πώς έφταναν οι απόρρητες πληροφορίες που προορίζονταν για τον Καραμανλή, στον Παπανδρέου και στην Αμερικανική Πρεσβεία!
Ακόμη:
  • Τα φροντιστήρια του Αλέξη Τσίπρα στην ΑΜΕΡΙΚΗ- Όλες οι θερμές επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με Σπέκχαρντ, Μίλερ, Ανθόλις.
  • Ποιοί μαγείρεψαν τη λίστα Λαγκάρντ μέσα στην ΕΥΠ. Ονόματα και διευθύνσεις. Πώς δόθηκε εντολή να παρακολουθούνται οι Αμερικανοί
    ανταποκριτές για να μαθαίνει η ΕΥΠ τί έλεγαν για τον Παπανδρέου.
  • Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ CRASH
  • Ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ανοίγει τα χαρτιά του λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί: «Ο λαός να πάρει αμπάριζα το σύστημα και τους κάθε λογής ΄΄σωτήρες΄΄ του».
  • Σταύρος Παπασταύρου: Ο «ραβίνος» του Αντώνη Σαμαρά που ενημέρωνε τα «λούκια» των Αμερικανών και των Ισραηλινών
  • Σταύρος Θεοδωράκης: Το «απολιτικό» κόμμα, η «συνταγή» και οι πραγματικοί «πρωταγωνιστές» του
  • Δημήτρης Χριστόπουλος: Πως κατάφερε να μεταπηδήσει από το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου και τον Άλεξ Ρόντο, στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα
ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CRASH
  • Η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο υπόγειος πόλεμος Παπανδρέου –Βενιζέλου και ο ρόλος των Αμερικανών!
  • Το σχέδιο «Ημισέληνος» της Τουρκίας για τις κάλπες της Θράκης
  • Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Πως τα UP και τα DOWN της τρομοκρατίας συνοδεύουν πολιτικά γεγονότα!
  • Η εκτίμηση για την κατανομή των εδρών στις Ευρωεκλογές από τον καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά.
  • Τοξικός εφιάλτης – Όλο το σχέδιο καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης
  • Ο πόλεμος των αγίων… πρακτόρων στην Ουκρανία – Ο ρόλος του Βατικανού και του Οικουμενικού Πατριαρχείου
  • Άρθρο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασσιμάτη: «Η τρόικα και η Γερμανία μάς ρίχνουν στα δόντια των κερδοσκόπων».
  • Άρθρο του Πρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου Βασίλη Φίλια: «Ο μύθος της Ενωμένης Ευρώπης και η στυγνή πραγματικότητα».
  • Άρθρο του καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιώργου Κοντογιώργη: «…Ο δούρειος ίππος της πολιτικής ολιγαρχίας»
  • Άρθρο του καθηγητή του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ Διονύση Χιόνη: «Η ιστορία μετά το τέλος του μνημονίου…».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. kostasxan πρακτοράκι του chrash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν παίρνεις χάπια, φρόντισε να τα αρχίσεις. Αν παίρνεις φρόντισε να τα μειώσεις. Μην συνεχίσεις έτσι, γιατί σε βλέπω να γίνεις η μαϊμού της παρέας σου,αν δεν έχεις γίνει ακόμη

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνε, τους .έχεις πονέσει πολύ εκεί στην παράγκα. Εσύ πρώτος έγραψες για όλα αυτά και έπιασαν άλλοι την άκρη και ξετυλίγουν τώρα το κουβάρι. Μπράβο για το κουράγιο σου να ξεμπροστιάσεις ένα τέτοιο καλοστημένο παραμάγαζο. Και μην μασάς. Σκούζουν επειδή τρέμουν. Τρέμουν μην βγούνε κι άλλα στη φόρα

      Διαγραφή
  2. Και με όσες αποκαλύψεις συνεχίζουν να έρχονται, βλέπω πολλούς καταπράσινους που την κάνανε προς τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεμπροστιάζονται. Ευτυχώς που υπάρχει και η έντιμη δημοσιογραφία, έστω και λίγη, για να μας δείξει την σαπίλα που πρέπει να καθαριστεί, άμεσα και με διαδικασίες εξπρές να πάνε κάποιοι εκεί που τους αξίζει. Στην φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε, τέτοιες αναδημοσιεύσεις κάνεις και θα γίνεις στόχος της γνωστής σκοτεινής παράγκας. Άσε που ο Τράγκας μετά την διαφήμιση αυτού του τεύχους του περιοδικού, διώκεται για... ανακριβές πόθεν έσχες!!! Μα, πόσο γελοίοι και επικίνδυνοι είναι...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν αγριέψει βλέποντας την ηχηρή πτώση τους. Οι εφορευτικές επιτροπές θα περάσουν μια πολύ δύσκολη νύχτα τη βραδιά των ευρωεκλογών. Δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν λόγο για ότι έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λόγο να δώσουν που καταστρέψαν ενα Εθνος ;
      Ισόβια και κατασχέσεις μέχρι τα εγγόνια τους χωρίς κουβέντα .
      Οτι ειχαν να πουν το είπαν όλοι τους τα τελευταια 40 χρόνια .
      Εμείς τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ απο τις πράξεις τους .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]