Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ ζητάει ο Καμμένος

Να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση του 2012 και να ανακηρύξει άμεσα την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) κάλεσε από την Καβάλα τον πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος.

Κορυφώνοντας την προεκλογική εκστρατεία με περιοδεία του στη Θράκη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συναντήθηκε για προφανείς συμβολικούς λόγους με στελέχη της πρώην εταιρείας KAVALA OIL και υποστήριξε ότι η επιμονή τους να κρατήσουν τη συγκεκριμένη επιχείρηση ανοιχτή είναι η απόδειξη «ότι οι Έλληνες μπορούμε να εκμεταλλευθούμε μόνοι μας την ενέργεια και τον ορυκτό πλούτο και ότι δεν έχουμε ανάγκη της πατρονία της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Πρέπει να ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ, να κοπούν τα οικόπεδα και να αρχίσει η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος για να υπενθυμίσει το πάγιο αίτημα των ΑΝΕΛ, αλλά και για να εκθέσει την κυβέρνηση που εγκατέλειψε τη σχετική συζήτηση.

Τέλος, αναφέρθηκε εκτενώς στην υποψηφιότητα του κ. Τέρενς Κουίκ στην περιοχή. Τόνισε ότι «ο συνδυασμός του δεν είναι κομματικός, αλλά εθνικός» και άσκησε κριτική στα κόμματα, καθώς, όπως είπε, «προκειμένου να πάρουν κάποιες ψήφους στη Θράκη, συμβιβάζονται με το προξενείο της Κομοτηνής και βάζουν υποψηφίους που είναι ενάντια με τις διεθνείς συμβάσεις και τα εθνικά συμφέροντα».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. SIMERA KAI LOGO TON EKLOGON OLLI I ATHLIOI ELLINES POLITIKI PROSPATHOUN XANA NAPAROUSIASTOUN STAMATIA TOU ATHLIOU ELLINIKOU LAOU ETHNARHES . POSI SIMERA GNORIZOUN TIN PROSFORA PROSTIN PATRIDA APOTON AXEHASTON STRATIGON KAI PANO APOLLA PATRIOTI PLASTIRA KAI TON TROPO OPOU PLIROSE TOUS ELLINES POLITIKOUS PRODOTES ? MIPOS KATI PAROMIO PREPI NA GINI PROKIMENOU NA APALAGOUME APOTIN SAPILLA TON SIMERINON POLITIKONMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]