Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τρόμος των ναζί απλώθηκε, στην Οδησσό!

Η κυβέρνηση των ναζί του Κιέβου σκορπά τον θάνατο

"Μέρα των Κρυστάλλων" ήταν η χθεσινή, για την Ουκρανία.
Ο εισαγόμενος, από την ΕΕ, φασισμός αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο.
38 νεκροί, που κάηκαν ζωντανοί, μέσα στο κτίριο των Συνδικάτων και πολλοί τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός.

Οι φασίστες της "Γιουρομέϊνταν", αυτού του μορφώματος, που έστησε και οργάνωσε η ΕΕ με λεφτά των σκληρά φορολογούμενων ευρωπαίων πολιτών, επιτέθηκαν με μολότωφ, στο κτίριο, όπου μέσα υπήρχαν οπαδοί της αντιπολίτευσης.

Είχαν φροντίσει να σφραγίσουν κάθε έξοδο διαφυγής, στους εγκλωβισμένους!
Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, μπήκαν μέσα στο κτίριο και όσους ακόμα ανέπνεαν, τους σκότωναν με ρόπαλα του μπέϊζμπωλ!!!

Ακόμα 10 άτομα σκοτώθηκαν, χθες, στο δρόμο, από πυροβολισμούς. Ο πραγματικός αριθμός των νεκρών είναι άγνωστος και υπάρχουν φόβοι πως ποτέ δεν θα γίνει γνωστό το μέγεθος της ναζιστικής – ευρωπαϊκής θηριωδίας κι αυτό επειδή υπάρχουν πληροφορίες για ταφές νεκρών θυμάτων των ναζιστών του Κιέβου.

Η συμφωνία της Γενεύης της 16ης Απριλίου, που προέβλεπε την παύση κάθε επιθετικής ενέργειας, προς τους ρωσόφωνους, κατέρρευσε, από την επομένη της υπογραφής της.

Τα τανκς της ψευδοκυβέρνησης συνέχισαν τις επιθέσεις τους, συνοδευόμενα από ομάδες στρατιωτικών που έχουν χαρακτηριστικά ξένων επαγγελματιών στρατιωτών...

Μόλις προχθές, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν με δήλωσή του επέρριψε την ευθύνη, στη Δύση, λέγοντας:
"Η στάση των ΗΠΑ, στην Ουκρανική κρίση, δείχνει ότι, από την αρχή, η Αμερική διηύθυνε την κλιμάκωση των γεγονότων, στη χώρα, παραμένοντας, στη σκιά. Έκανε ένα αντισυνταγματικό πραξικόπημα, για κατάληψη της εξουσίας. Δεν σκέφθηκε και δεν πήρε υπόψη το που μπορεί να οδηγηθεί η πραγματικότητα".

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]