Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολιτική προβοκάτσια καταγγέλει ο Τέρενς Κουίκ

  • Τέρενς Κουίκ: Οι χειροκροτητές του ό,ποιου Παυλίδη δεν εκφράζουν τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων
  • Μαύρο στους συνδυασμούς που στηρίζουν ο Σαμαράς και τα μνημονικά κόμματα της συγκυβέρνησής του
  • Μαύρο σε προξενο-προσκυνημένους περιφερειακούς συμβούλους και στο DEB»
Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μετά και από τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, έκανε από την Ξάνθη, την εξής ξεκάθαρη δήλωση :

«Οι επίσημες θέσεις του Περιφερειακού Συνδυασμού μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ για τον Β΄ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράστηκαν με σαφήνεια σε ομόφωνη απόφαση όλων των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών συμβούλων σε συνάντηση μας, που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη την Τρίτη (20.05.14):

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

Σε ό,τι αφορά στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ως Εκπρόσωπος, που εκφράζω τις επίσημες θέσεις των ΑΝΕΛ, υπενθυμίζω προχτεσινή μου δήλωση:

«Μαύρο σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που στηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς και τα μνημονιακά κόμματα της κυβέρνησης του. Μαύρο για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον Αντώνη Σαμαρά να βγεί την Κυριακή το βράδυ, πανηγυρίζοντας για επιτυχίες του. Πρέπει να του στείλουμε με κάθε τρόπο το ισχυρό πολιτικό μήνυμα ότι ΤΕΛΕΙΩΣΕ, για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία.

Προσθέτω ακόμη και την τοποθέτηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, στην προχθεσινή κεντρική ομιλία του, ότι εμείς δεν προσκυνούμε το Προξενείο, όπως οι Συνδυασμοί της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Είμαστε εθνικά απέναντι από το Προξενείο.

Ξεκάθαρο το μήνυμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που δεν λιποψύχησαν, δεν έριξαν την ασπίδα τους, δεν σκέφθηκαν τον εαυτό τους, δεν επέλεξαν συγγένειες και κουμπαριές, δεν έπαιξαν διπλά παιγνίδια, αλλά έβαλαν πάνω απ' όλα ΜΟΝΟ τις αρχές του Κινήματος και την πατρίδα:

Θα σταθούμε αποφασιστικά απέναντι και σε όλους εκείνους που έχουν γίνει φωλιά «εκλεκτών» συμβούλων του τουρκοπράκτορα Προξένου και σε εκείνους τους Συνδυασμούς που στηρίζονται από τα μνημονιακά αποκόμματα, όπως θα καταντήσουν αύριο και μέσα από τις Ευρωκάλπες.

Τόσο ο Γιώργος Παυλίδης όσο κι ο Άρης Γιαννακίδης απέφυγαν να ανταποκριθούν στο δημόσιο αίτημα που τους απευθύναμε, να καταδικάσουν την εμπλοκή του Προξενείου, για μια ακόμη φορά, στα πολιτικά και εκλογικά δρώμενα της Πατρίδας μας, να καταδικάσουν τη χρήση της τουρκικής γλώσσας στα προεκλογικά φυλλάδια υποψηφίων τους και να τοποθετηθούν στην κάθοδο του DEB στις Ευρωεκλογές.

Τέλος, κάποιοι, οι οποίοι δεν στάθηκαν στο πλευρό της μάχης που δώσαμε με ψηλά το κεφάλι στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μετατράπηκαν σε χειροκροτητές του όποιου Παυλίδη, σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν μπορεί να εκφράζουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί που υπερασπίζονται ψηφοδέλτιο, που έχει τις ευλογίες και τη στήριξη του Σαμαρά και πολύ περισσότερο ψηφοδέλτιο με συμβούλους, που εκφράζουν πολιτικές της Άγκυρας στην περιοχή της Θράκης.

Συνοψίζω:
  • ΜΑΥΡΟ σε όσους εξαρτούν την δημόσια καρέκλα τους από τις Προξενικές ψήφους και
  • ΜΑΥΡΟ στους Συνδυασμούς που στηρίζουν ο Σαμαράς και τα κόμματα της συγκυβέρνησης του.
Αυτή είναι η ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]