Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκλειστικό: Το μήνυμα της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο ελληνικός λαός μίλησε. Μας έστειλε ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα οργής, που έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνες τις δυνάμεις που συντάσσονται κατά της ανάκαμψης της χώρας και που εκμεταλλεύθηκαν τον πόνο, την αγωνία και τον δύσκολο αγώνα των Ελλήνων πολιτών και κατόρθωσαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να αλλοιώσουν την απόφασή του.

Εμείς, γνωρίζοντας την ευθύνη μας και σεβόμενοι την απόφαση των Ελλήνων, θα συνεχίσουμε την πορεία μας προς την έξοδο και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κανένα ατύχημα που θα μας γυρίσει πίσω, που θα σταματήσει την δύσκολη πορεία αυτής της κυβέρνησης.

Οι Έλληνες σήμερα αποφάσισαν ποιοί θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν αποφάσισαν ποιοί θα κυβερνήσουν το καράβι που λέγεται Ελλάδα, μέσα στην καταιγίδα.
Η αυριανή ημέρα θα είναι ημέρα δύσκολη σε μία πορεία που θα οδηγήσει στην λύτρωση. Σύντομα θα διαψευσθούν αυτοί που παίζουν το παιχνίδι της καθήλωσης της Ελλάδας.

Σύντομα θα φανεί η αλήθεια και η δουλειά που κάνει αυτή η κυβέρνηση.
Σύντομα οι Έλληνες πολίτες θα καταλάβουν ποιός έχει δίκιο και ποιός έχει άδικο.
Σύντομα, θα δικαιωθούμε για τις δύσκολες αποφάσεις μας και θα αποδώσουμε το έργο μας σε εκείνους που περιμένουν με αγωνία την δικαίωση της πολύ δύσκολης πορείας της χώρας.

Καλούμε τον λαό αυτής της χώρας να μην επιβραβεύσει και να μην ακολουθήσει εκείνους που θα επιχειρήσουν να φέρουν την ανωμαλία και τον κίνδυνο στην χώρα.
Εμείς πήραμε το μήνυμα και θα το συζητήσουμε επαρκώς, όπως οφείλουμε, απέναντι στον λαό, απέναντι στην Δημοκρατία.
Όμως, στέλνουμε από την πλευρά μας και ένα μήνυμα σε εκείνους που επιδιώκουν να φέρουν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις στην χώρα.
Θα είμαστε αδυσώπητοι απέναντί τους.
Δεν θα τους επιτρέψουμε να φέρουν τον πολιτικό χειμώνα στην Ελλάδα.
Δεν θα επιτρέψουμε το πισωγύρισμα.
Θα συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε το έργο μας, εξαντλώντας τα χρονικά όρια που μας έχει δώσει ο Ελληνικός λαός μέσα από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τον αγώνα της κυβέρνησης. Η ευθύνη ανήκει σε όλους...

Για την "διαρροή" Λάκης ο Γυρολόγος

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η "διαρροή" σου ωχριά μπροστά στα τέρατα που ακούσαμε από τον Σα(χλα)μαρά! Είναι σίγουρος ότι οι Έλληνες τον επιβράβευσαν και γύρισαν την πλάτη στους κακούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]