Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: "Ούτε ψήφο στους προσκυνημένους"!

Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και επικεφαλής του Περιφερειακού ΑΜ-Θ Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ έκανε την εξής δήλωση:

«Οι επικεφαλής των δύο Συνδυασμών, που θα βρεθούν αντιμέτωποι στον Β’ γύρο των εκλογών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, παρά τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις και τη δημόσια επιστολή μου προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η οποία αυτούς αφορούσε, δεν τολμούν και σιωπούν.

Δεν τολμούν να καταγγείλουν την ωμή παρέμβαση του Προξενείου της Άγκυρας στην Κομοτηνή, για μια ακόμη φορά, σε εκλογικές διαδικασίες της Ελληνικής Δημοκρατίας. Απεναντίας η ένοχη σιωπή μεταφράζεται σε εξάρτηση.

Δεν τολμούν να καταδικάσουν και να απομονώσουν, υποψηφίους συμβούλους τους, που υπέβαλαν τα «διαπιστευτήρια» σε υποψηφίους Ευρωβουλευτές του DEB.

Σιωπούν στην αντεθνική πρακτική συμβούλων τους, να εκδώσουν το όποιο προεκλογικό υλικό τους στην τουρκική γλώσσα, παίζοντας το παιχνίδι του Προξενείου, για την συνεχή κι αυξανόμενη διασπορά της τουρκικής γλώσσας στους νομούς της Θράκης.

Δεν τολμούν να σχολιάσουν, εκφράζοντας την μέγιστη εθνική τους ανησυχία, την κάθοδο του DEB στις Ευρωεκλογές.

Δεν τολμούν να καταγγείλουν την απίστευτη κινητοποίηση του Προξενείου και την αθρόα μεταφορά ψηφοφόρων, από Αδριανούπολη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη, ώστε να επιβληθεί το DEB πρωτοδεύτερο Κόμμα στην Ροδόπη και στην Ξάνθη.

Σιωπούν και δεν καταγγέλλουν δημόσια τις σχέσεις συμβούλων τους με «Γκρίζους Λύκους».

Όλα αυτά, για όσους δεν κατάλαβαν, ήταν οι ακρογωνιαίες προϋποθέσεις για να απαντήσουμε σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις ή σε προσεγγίσεις των ενδιαφερομένων για τον Β’ γύρο.

Και για όσους, επίσης δεν θέλουν να καταλάβουν, αυτή η ένοχη σιωπή και ατολμία σύγκρουσης με τον αντεθνικό ρόλο του Προξενείου, μας οδήγησε στην ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ακύρωσης και αποδοκιμασίας των δύο Συνδυασμών των Γιώργου Παυλίδη και Άρη Γιαννακίδη.

Υψώνω για άλλη μια φορά φωνή αγωνίας σε όλους τους ψηφοφόρους των δυο Συνδυασμών που προκρίθηκαν για τον Β’ Γύρο:

Για ένα πρόσκαιρο κομματικό πανηγύρι του Συνδυασμού που θα νικήσει, μην βγάλουμε τα μάτια της Πατρίδας μας, μην βγάλουμε τα μάτια της Θράκης μας, μην «παίξουμε» το παιχνίδι του Προξενείου και της Άγκυρας, μην βάλουμε το DEB, μέσω των Περιφερειακών Συμβούλων, στους μηχανισμούς της Περιφέρειας, μην στρώνουμε τα χαλιά, με τον κίνδυνο να δούμε το βράδυ της Κυριακής στις Ευρωεκλογές, στον χάρτη των εκλογικών αποτελεσμάτων, την Ροδόπη ή την Ξάνθη, για πρώτη φορά, με κόκκινο χρώμα.

Έχω δηλώσει επανειλημμένα, ότι η πολιτική μου φύτρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο, οποίος ίδρυσε ένα κόμμα επάνω σε εθνικές πατριωτικές αρχές.

Δεν θα υποστείλω αυτές τις αρχές και δεν θα παρακάμψω τη φωνή της συνείδησής μου.

Τα ίδια θα μπορούσα να πω απευθυνόμενος και σε οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, προς τους οποίους έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ότι «Η Ελλάδα, άρα και η Θράκη, ανήκει στους Έλληνες».

ΥΓ: Μη αντιλαμβανόμενοι, προφανώς, την ελληνική γλώσσα (αποκλείεται να κάνω χρήση της τουρκικής που χρησιμοποιούν υποψήφιοί τους) στις δηλώσεις και ανακοινώσεις μου για την στάση του Συνδυασμού που ηγούμαι, στον Β’ γύρο, εξακολουθούν οι άτολμοι δύο Συνδυασμοί έναντι του Προξενείου, να «κυκλώνουν» και να ενοχλούν στελέχη του δικού μας Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ικετεύοντας για στήριξη. Αυτογελοιοποιούνται.

Γιατί σιωπούν και γιατί δεν τολμούν πρώτα, να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ στα πολύ σοβαρά θέματα που τους θέτω και υπενθυμίζω για μία ακόμα φορά, με αυτές τις δηλώσεις μου;»



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]