Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνική ακεραιότητα και μικροπολιτική

Η έκταση της Ελλάδας είναι 131.957 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο πληθυσμός της υπολογίζεται σε (περίπου) 10.775.000 ανθρώπους. Αυτά αναφέρουν οι επίσημες πηγές. Όμως το ανεπίσημο μήνυμα που έστειλαν οι ευρωβουλευτικές κάλπες, λέει τα ακόλουθα: 8.578 τετραγωνικά χιλιόμετρα της επικράτειάς μας και 371.208 πολίτες έχουν… λησμονηθεί από την Κεντρική Διοίκηση, η οποία αφήνει στη Θράκη τους Γκρίζους Λύκους του τουρκικού προξενείου να αλυχτούν και να προσπαθούν συστηματικά να προσδέσουν ένα ιερό κομμάτι του Ελληνισμού στο άρμα της Άγκυρας.

Εμείς είμαστε το μόνο ισχυρό ΜΜΕ της Ελλάδα που ασχολείται συστηματικά με τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της χώρας λόγω της δράσης των τουρκόφιλων δυνάμεων στη Θράκη. Δυστυχώς, όλες οι προβλέψεις και οι αναλύσεις μας έχουν επαληθευτεί από τα γεγονότα.

Γράψαμε σχετικά με τα ποσοστά που συγκέντρωσε το μόρφωμα του DEB σε νομούς όπου δραστηριοποιείται έντονα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής: «Το τουρκόφιλο κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEΒ, με έμβλημά του τη δυτική Θράκη ανεξάρτητη, σάρωσε στις εκλογές.
Στην Ξάνθη και την Ροδόπη απέσπασε τρομακτικά ποσοστά, της τάξης του 25,89% στην Ξάνθη και του 41,68% στη Ροδόπη, και δείχνει πόσο σοβαρό είναι πλέον το πρόβλημα στη Θράκη, όπου οι ανθελληνικοί μηχανισμοί δρουν ανενόχλητοι».

Καθώς φαίνεται, οι μικροπολιτικοί ελιγμοί, η αφέλεια, οι ιδεολογικές παρωπίδες και η ασυγχώρητη ανευθυνότητα της πολιτικής τάξης της χώρας, χάρισαν στους πράκτορες της Άγκυρας το δικαίωμα να πανηγυρίσουν (σιωπηρά για την ώρα) τον εκλογικό θρίαμβο των εκλεκτών τους στους προαναφερθέντες νομούς.

Τα αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές στην περιοχή είναι άκρως ανησυχητικά για το μέλλον και αποδεικνύουν ότι τα αποσχιστικά σενάρια στυλ Κοσόβου ή Ουκρανίας προωθούνται με συνέπεια και μεθοδικότητα από τον προαιώνιο εχθρό του γένους.

Φυσικά, ούτε και σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις. Ούτε φαντασία υπάρχει, ούτε σχέδιο, ούτε αποφασιστικότητα. Άπαντες καθεύδουν, ενώ θα έπρεπε να γρηγορούν και να πράττουν όσα επιβάλλει το εθνικό συμφέρον…

Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]