Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία "παράδεισος" των ισλαμιστών στη Συρία

Η Τουρκία είναι η χώρα, μέσω της οποίας, οι προερχόμενοι από την Ευρώπη φανατικοί ισλαμιστές διεκπεραιώνονται στην Συρία για να πολεμήσουν κατά του καθεστώτος Άσαντ, για να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο.
 
Από την έναρξη του πολέμου στην Συρία, η Τουρκία υπήρξε το κέντρο συγκέντρωσης περίπου 5.500 «Ευρωπαίων» φανατικών ισλαμιστών. Οι τουρκικές αρχές όχι μόνο δεν εμπόδισαν τους εν λόγω να περάσουν στην Συρία, αλλά τους διευκόλυναν κιόλας.

Σύμφωνα με έρευνα της διεθνούς οργάνωσης Human Rights Watch, η Τουρκία κατηγορείται όχι μόνο για την συγκέντρωση και διευκόλυνση των ισλαμιστών της Ευρώπης, αλλά και για την οργάνωση τους σε μάχιμα τμήματα, την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό τους και την περίθαλψη των τραυματιών τους.


Η κυβέρνηση Ερντογάν, διέψευσε φυσικά τις πληροφορίες, αλλά παραδέχτηκε ότι πράγματι φανατικοί ισλαμιστές πήγαν στην Τουρκία. Κατηγόρησε όμως τις χώρες προέλευσης των ανδρών αυτών ότι τους πρώτα τους επέτρεψαν να φύγουν και μετά κατηγορούν την Τουρκία ότι δεν τους απαγορεύει την είσοδο στην Συρία.

Οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι έχουν απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός τους σε περίπου 4.000, προερχόμενους από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, φανατικούς ισλαμιστές. Βάσει των στοιχείων που ήρθαν στο φως οι περισσότεροι φανατικοί ισλαμιστές προέρχονται από τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ολλανδία.

Πηγή Defence-Point

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. okalos onikokiris prin pinasi magirevi .ETSI KAI EMEIS PREPI NAENERGISOUME ASTRAPIEA PROKIMENOU NAMAZEPSOUME AUTA TA SKOULIKIA TOU ALAH KAINATAXAPOSTILOUME SISTIMENA PISO STIN MOGGOLIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]