Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φοβού τους «Ρώσους» και δώρα φέροντες

«Εκτοξεύσεις» βαλλιστικών πυραύλων της Ρωσίας σε άσκηση που παρευρίσκονταν ο Ρώσος Πρόεδρος

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές εκτοξεύσεις αρκετών βαλλιστικών πυραύλων, κατά την διάρκεια προγραμματισμένων ασκήσεων που εποπτεύονται από τον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin, αναφέρουν τα ρωσικά δελτία ειδήσεων, καθώς η κρίση μαίνεται στην γειτονική Ουκρανία.

Ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε διηπειρωτικούς πυραύλους Topol από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk, καθώς και "διάφορους" πυραύλους μικρού βεληνεκούς, από υποβρύχια των στόλων Βόρειου και του Ειρηνικού, αναφέρουν τα πρακτορεία ειδήσεων βασιζόμενα σε Ρώσους αξιωματούχους..

«Θα διεξάγουμε γυμνάσια για να δοκιμαστεί το επίπεδο ετοιμότητας των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων. Αυτό είχε ανακοινωθεί από τον Νοέμβριο πέρυσι. Στα γυμνάσια αυτά θα συμμετάσχουν όλα τα όπλα των ενόπλων δυνάμεων σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο υπουργείο Αμύνης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα καθαρίσει η φάβα και θα λυθούν οι απορίες, όλες, θα γίνει ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]