Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εκλογές απειλούν τους... "δημοκράτες"

Δημοκρατόπληκτοι 

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Είναι γελοίο να γίνονται συζητήσεις περί πλειοψηφικής δημοκρατίας και περί συντάγματος της χώρας. Με τις τελευταίες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο ελληνικός λαός πρέπει να βάλει καλά στο κεφάλι του ότι δεν υπάρχει θέμα το τι πλειοψηφικό ποσοστό θα πάρει το κόμμα που θα κυβερνήσει την χώρα ή θα την εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. 
Το θέμα είναι το ποσοστό του κόμματος του Βενιζέλου και των «σοσιαλιστών» να μην πέσει κάτω του 10% έτσι ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπορεί να έχει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο παρέα με τους συντηρητικούς της ΝΔ αλλά και να συγκυβερνήσει στην κάθε περίπτωση που φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση πάρει την εξουσία.

Με μία απίστευτα αλαζονική δήλωση, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής πρωθυπουργίας σχολιάζοντας το ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε τον ελληνικό λαό που δεν δίνει τα ποσοστά που ο Βενιζέλος θα ήθελε, ως λαό που θα καταστρέψει την χώρα με την δημοκρατική του ψήφο. 
Καλό θα ήταν για τον συνταγματολόγο Βενιζέλο, η εκλογική δημοκρατική διαδικασία να σταματήσει αμέσως και οι διορισμένες κυβερνήσεις από τους δανειστές να πάρουν σάρκα και οστά.

Έφθασε η στιγμή που η Δημοκρατική Κυβέρνηση φοβάται την ίδια την Δημοκρατία. Η στιγμή που αποδεικνύεται ότι η Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο αδιέξοδο όταν την διαχειρίζονται φασιστοειδή. Το γελοίο της υποθέσεως είναι ότι πίσω από τον «δημοκράτη» εξουσιαστή συρρέουν ακόμη «δημοκράτες» για να υπάρχουν αυτές οι «δημοκρατικές» κυβερνήσεις στην Ελλάδα. 
Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι ο δημοκρατικά κυβερνημένος λαός, ποτέ δεν άκουσε ούτε ακούει τους προεκλογικούς λόγους των υποτακτικών που όριζαν και ορίζουν ξένοι αφέντες να κυβερνάνε αυτόν τον τόπο. 
Δεν πρόκειται για ιδεολογικές διαφορές, οι οποίες ουσιαστικά δεν υπήρξαν ποτέ, πρόκειται για δημοκρατία και αφού όλα έχασαν τον νόημα και την ουσία στις μέρες μας, ο ναζιστοφασίστας βαφτίζεται δημοκράτης και όλα καλά διότι ένα έλλογο όν κατανοώντας ακόμη και δημοκρατικά ψήγματα, μετά από τις δηλώσεις περί 10% στην εξουσία θα τον είχε πετάξει στον Καιάδα.

Εξάλλου ιστορικά γνωρίσαμε κάθε είδους δημοκρατία εκτός από την ελληνική. Δυτική-Γερμανική δημοκρατία, Ανατολική-Γερμανική Δημοκρατία, Δημοκρατία της Γκάνα, Δημοκρατία της Κίνας, Ένωση Σοσιαλιστικών Σοβιετικών Δημοκρατιών, Δημοκρατία του Γιαρουζέλσκι, Δημοκρατία του Χίτλερ και πάει λέγοντας.

Η Δημοκρατία είναι απαραίτητο συστατικό της διακυβέρνησης κάθε λαού, όπως και του ελληνικού. Λειτουργεί ως όπιο την στιγμή που ο λαός συνειδητοποιεί ότι δεν δημοκρατείται αλλά τρομοκρατείται με τον φερετζέ της ίδιας της δημοκρατίας. Η «Δημοκρατία» σε μαστουρώνει για να μην απαιτήσεις την πραγματική Δημοκρατία. 

Για να μην μάς δουλεύουν οι εκπρόσωποι της «δημοκρατίας», ας διορίζονται εφ’ όρου ζωής οι Έπαρχοι στα κατακτημένα πλέον κράτη της Ευρώπης, όπως έκαναν οι Ρωμαίοι ή ακόμη καλύτερα όπως κάνουν οι Χριστιανοί όπου ο Αρχιερέας χάνει την έδρα του (εξουσία) μόνο όταν πεθαίνει.

Η Δημοκρατία είναι το πιο σκληρό πολίτευμα. Είναι απαιτητικό και δεν αφήνει χώρο για ευθυνοφοβίες και άγνοια σε αυτούς που είτε ζητούν την ψήφο, είτε δίνουν την ψήφο. Δεν καλύπτεται πίσω από νομοθετικά τερτίπια που σβήνουν τις ευθύνες της καταστροφής μιας χώρας, αλλά ούτε κρύβεται πίσω από ένα παραβάν με έτοιμο σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. 
Η Δημοκρατία είναι συνώνυμο της ίδιας της Δικαιοσύνης στην οποία δεν αρκεί η πλειοψηφία του «θεωρώ» αλλά οι κανόνες του «πρέπει». Η Δημοκρατία κόβει κεφάλια όταν την απειλούν και δεν αφήνει διόδους για προεκλογικά μπαλκόνια στους βιαστές της. Την Δημοκρατία να την εντάξετε στους αυτόχειρες των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, διότι ξυπνώντας ένα πρωί και βλέποντας να την εκπροσωπεί Σαμαρο-βενιζελο-κουρελο-τσιπρο-συρφετός, πήδηξε στο κενό αφήνοντάς μας ορφανούς.

Εφόσον ως πολίτης δημοκρατόπληκτος επέλεξες να είσαι το ορφανό Κοριτσάκι με τα σπίρτα διαλαλώντας την πραμάτεια της κατάντιας σου, κράτα ένα τελευταίο σπίρτο όχι για να ζεσταθείς αλλά για το Κούγκι φροντίζοντας πρώτα να είναι μέσα όλοι οι «δημοκράτες» που με την μειοψηφική πλειοψηφία τους σού στέρησαν αντιδημοκρατικά το δικαίωμα της ψήφου σου να είναι η λαιμητόμος των καταπατημένων δημοκρατικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων σου.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]