Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξέσπασμα αγανάκτησης για ΜΚΟ, από το Δήμαρχο Ορεστιάδας

"Ύποπτα συμφέροντα προσπαθούν να αλώσουν τον Δήμο της ακριτικής Ορεστιάδας"
  
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημήτρης Μουζάς, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ξέσπασε από αγανάκτηση για όσα γίνονται με ΜΚΟ και Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες. Έφερε ως παράδειγμα μια τέτοιου είδους δομή που λειτουργεί στον ακριτικό Δήμο και φανερώνει όλες τις στρεβλώσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στην Ελλάδα του Μνημονίου:
«Ενώ εγώ τρέχω σε υπουργεία και γενικές γραμματείες προσπαθώντας να εξοικονομήσω ένα-δύο χιλιάρικα, για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος μας σε αδύναμους συνανθρώπους μας, υπάρχει ένα πάρτι εκατομμυρίων που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Εμείς στο Δήμο Ορεστιάδας καθημερινά σιτίζουμε περισσότερους από 400 ανήμπορους συνδημότες μας και ταυτόχρονα υπάρχει μια ΜΚΟ που παίρνει αφειδώς χιλιάδες ευρώ για να φιλοξενεί 10-12 ψυχικά ασθενείς από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η Υφυπουργός κυρία Μακρή διέταξε έρευνα και είπε ότι θα ελεγχθούν όλοι.
Ο αντίπαλός μου στο δεύτερο γύρο των εκλογών, είναι εταίρος και πρόεδρος σ` αυτή τη ΜΚΟ, σ` αυτή την εταιρεία. Είναι μια κλειστή παρέα που θέλει να αλώσει το Δήμο Ορεστιάδας για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα. Επιτέλους!
Πρέπει να λειτουργήσει η Δημοκρατία, η Διαφάνεια, να σταματήσει το πάρτι των εκατομμυρίων.
Η Ελλάδα υποφέρει, το Υπουργείο Υγείας προχωρά συνέχεια σε περικοπές από παντού, γιατρούς, νοσηλευτές, φάρμακα, εφημερίες.
Ταυτόχρονα δίνονται εκατομμύρια σε ανθρώπους που παρουσιάζουν ως φιλανθρωπία και ευαισθησία ένα καλοπληρωμένο επάγγελμα.
Είναι οι ίδιοι που θέλουν να περάσουν αυτές τις μεθόδους και στην πολιτική, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς αντιστεκόμαστε, υπερασπιζόμαστε τους πολλούς και όχι τα συμφέροντα των λίγων. 

Ο Δήμος Ορεστιάδας δεν είναι ΜΚΟ».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]