Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Εμπρός για μία ισλαμική Ελλάδα" από την υποψήφια των Οικολόγων

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Η «εκλεκτή» της Τουρκίας και των μουσουλμάνων στις προσεχείς εκλογές φαίνεται πως δεν είναι κάποιος-α τουρκογενής υποψήφιος-α της δυτικής Θράκης, αλλά η ελληνικής καταγωγής υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πρασίνων, (ο Θεός να τους κάνει οικολόγους), κυρία Άννα Στάμου.
Άλλωστε αυτή είναι αποδεδειγμένα Ελληνίδα και έτσι δεν μπορούν να της ρίξουν την ρετσινιά της τουρκικής προπαγάνδας.
Η εν λόγω κυρία λοιπόν, με φόντο την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο που οι Τούρκοι τον θεωρούν σαν οθωμανικό σύμβολο, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην μεγαλύτερη τουρκική ισλαμική εφημερίδα, την Zaman, εν όψει των ευρωεκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής 25 Μαΐου.

Στην συνέντευξη αυτή η κυρία Στάμου με τον χαρακτηριστικό και έντονα επικριτικό κατά της Ελλάδας τίτλο: «Camisiz başkentin başörtülü adayı», δηλαδή, «Μαντηλοφορούσα υποψήφια σε πρωτεύουσα χωρίς Τζαμί», ρίχνει την πρώτη «βόμβα» υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι(!!!), τα συμφέροντα των οποίων θα υποστηρίξει αν εκλεγεί στο ευρωκοινοβούλιο.
Οι μουσουλμάνοι αυτοί, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω ελληνίδα μουσουλμάνα, δεν είναι μόνο οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης, (τους χαρακτηρίζει όλους Τούρκους), και οι Αλβανοί μουσουλμάνοι, αλλά… εκατομμύρια άλλοι που κατοικούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Φαίνεται πως ήδη γίναμε λοιπόν μια μουσουλμανική χώρα, σύμφωνα με την κυρία αυτή την υποψήφια των Οικολόγων και δεν το είχαμε μέχρι σήμερα αντιληφθεί!
Αλλά το πιο τραγελαφικό είναι η απάντηση στην ερώτηση που της έκαναν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι γιατί είναι υποψήφια των Οικολόγων, ενός κόμματος τα μέλη του οποίου είναι αναγνωρισμένοι άθεοι, εχθροί των θρησκειών και αγνωστικιστές. Εδώ η κυρία Στάμου απάντησε πως σαν μουσουλμάνα ενδιαφέρεται άμεσα για το… περιβάλλον (χα χα χα)!

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει στην συνέντευξη της κυρίας Στάμου στην τουρκική ισλαμική εφημερίδα, είναι ότι την υποψηφιότητα της θα υποστηρίξει με σθένος η λεγόμενη, «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας» που έχει έδρα την Αθήνα. Εκείνη δε με την σειρά της θα αγωνιστεί με δυναμικότητα για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν και διαβιούν στην Ελλάδα και θα καταπολεμήσει με κάθε δυνατότητα που θα της δώσει η πολιτικοποίηση της, τις φοβερές «διακρίσεις» που εφαρμόζονται στην χώρα μας σε βάρος του μουσουλμανικού πληθυσμού που αριθμεί, όπως υποστηρίζει, πολλά εκατομμύρια.
Ένα άλλο σοβαρό θέμα που έθιξε η κυρία αυτή στην Zaman, είναι το ζήτημα της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Εδώ κατηγόρησε έντονα την ελληνική πλευρά ότι έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει στην προώθηση της ανέγερσης του τζαμιού και αυτό την ίδια ώρα που ήδη στην Αθήνα λειτουργούν περί τα εκατό μουσουλμανικά τεμένη, ενώ στην Τουρκία, στην χώρα της Zaman, η τουρκική κυβέρνηση προχωρεί στο μεγάλο ανοσιούργημα της εκ νέου μετατροπής της Αγίας Σοφίας, το σύμβολο αυτό της χριστιανοσύνης, σε μουσουλμανικό τέμενος.

Αλήθεια τι έχει να πει η κυρία αυτή για τις εκατοντάδες κοπέλες που απήγαγαν οι ομόθρησκοι της στην Νιγηρία;
Για τα φρικτά εγκλήματα των ομόδοξων της κατά των χριστιανών στην Συρία;
Για τους διωγμούς των χριστιανών σε πολλές μουσουλμανικές χώρες και στην Τουρκία, (σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις που τονίζουν την μεγάλη θρησκευτική καταπίεση στην Τουρκία);
Αλλά.. αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο «μεγάλο σχέδιο» της μετατροπής της Ελλάδας, της ελληνορθόδοξης χριστιανικής Ελλάδας, σε ισλαμική χώρα, σε μεγάλο κέντρο του ανερχόμενου Ισλάμ της Ευρώπης!

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό η κυρία Στάμου βρίσκει ενθέρμους συμπαραστάτες πολλούς Έλληνες θεομπαίχτες πολιτικούς των μνημονιακών κομμάτων, αλλά και των υποτιθέμενων «δημοκρατικών αριστερών» κομμάτων, πολλούς δημάρχους που φιλοδοξούν να γεμίσουν με μιναρέδες τις πόλεις τους και το πιο θλιβερό, ακόμα και πολλούς ιεράρχες που κυριολεκτικά έχουν… «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», καθώς έφτασαν στο έσχατο σημείο να υποστηρίξουν την ίδρυση Ισλαμικών σπουδών στην θεολογική σχολή της Θεσσαλονίκης!

Εμπρός λοιπόν έφτασε η ώρα για να «κτίσουμε» μια ισλαμική Ελλάδα με τις ευλογίες και πολλών υποκριτών πολιτικών και φαρισαίων ρασοφόρων!
Και εις ανώτερα!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Πόσων ετών είναι η "κυρία"; Αν είναι πάνω από 60 θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε... οι-κωλόγρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμπρος λοιπον εφτασε η ωρα να αρχησουμε να τσεκαρουμε ποιος ειναι με ποιον;;;εδω τα τουρκοσπορια ξεφυτρωνουν το ενα πισω απταλλο...χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα...σε ολα τα κομματα υπαρχουν τετιοι τυποι αλλα ισως τωρα να κανουν τιε παπιες...δεν ειναι μονο που εχουμε γεμισει ισλαμοφασισταρια στην καθημερινοτητα μας εχουν και τους συνδικαλισταραδες τους ετοιμους για μαχη...πρωτοι πετανε το γαντι ελληνα....οριστε πως καταντησε η πατριδα μας...ειμαστε αρρωστοι...βαρια αρρωστοι και πρρπει να προστατευσουμε την χρισταιανικη μας πιστη,τα ηθη και τα εθιμα μας ,τα συμβολα μας και την οικογενειακη μας ασφαλεια και γαληνη...ολα αυτα τα ζομπι...θα φανε σκατα ...παροδικοι ειναι και περαστικοι...ουτε τζαμι θα γινει ουτε αυτοι θα μας κανουν εδω ισλαμαμπαντ..θα πανε ολοι απο κει που ηρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο την ΕλλαδΑ όλοι οι Μουσουλμάνοι! και η Ελληνες που ειναι μουσουλμάνοι. Ποιος μας τους έστειλε αυτούς τους χαμένους? Υπάρχει ΕΝΑΣ άνθρωπος που να πιστεύω οτι αυτοί είχαν 3; 4;5 χιλιάδες Ευρώ να πληρώσουν? Σίγουρα όχι. Ποιος θέλει να κατάστρεψη

      Διαγραφή
    2. Γιατι απορειτε ;
      Τόσα χρόνια δεν γκαριζουν μερικοι οτι συντελείται γενοκτονια προσχεδιασμένη και εξαφάνιση της Ελλαδος απο τον χάρτη ;
      Τα αφεντικα των ¨ πολιτικών ¨ θέλουν να μας καταστρέψουν , φτιάχνοντας κόμματα , με ξένοφερτες μπούρδες .
      Στην Πατριδα έχουν έρθει πολλα εκατομμύρια , ( κανείς δεν ξέρει ποσα . Μερικοι λένε οτι το 60% του πληθυσμού ειναι αλλοδαποί ) , εκ των οποίων μερικές χιλιάδες ειναι με αποστολη να σφαξουν και να σπείρουν το θανατικο .
      Αν προσθέσετε και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψυχανωμαλους κατσαπλιαδες Αλβανούς , έχετε την εικόνα της δήθεν πολιτικής των αντιπροσώπων ΣΑΣ , ολα αυτα τα χρόνια που ψηφιζατε και είστε έτοιμοι να ξανά ψηφίσετε , αγνοώντας οτι και 300+1 υπακούουν σε ξένα κέντρα .

      Ο φιληκοος των ξένων ειναι προδότης και αυτοι που τους ψηφίζουν δυο φορές προδότης .
      Ξέρετε κανένα κόμμα που δεν εχει κρυφές επαφές με ξένους ;
      Ψηφιστε το .
      Η δημοκρατία , εαν ο λαός ειναι αμόρφωτος , ειναι το χειρότερο σύστημα διακυβέρνησης .
      Απόδειξη τα δεινα μας .
      Πέντε μέρες έμειναν ......
      Συνέχιση της σκλαβιάς και εξαφάνιση μας , η , Λευτερια ! Θα αποφασίσετε τούτη την Κυριακή .
      Καλη Φωτηση σε όλους σας .

      Υ.Γ η αλήθεια ειναι μπροστα σας κάθε μέρα , μπροστα στην μύτη σας , αλλα σας έκαναν πλύση εγκεφάλου και ζείτε στα τυφλα .
      Πχ . Οι συριζαιοι και πολλοι άλλοι λένε να δώσουν διαβατήρια στους λαθρεποικους .
      Αυτομάτως , απορρίπτονται ....ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ .
      7 κόμματα διαλύουν την Ελλάδα , αυτο να το θυμάστε όταν πάτε να δώσετε την εντολη !


      Διαγραφή
  3. Όταν βλέπω άτομα με τέτοιες "ευαισθησίες", το μυαλό αμέσως πηγαίνει σε μκο...Μπορεί να είμαι λάθος αλλά συνήθως όλοι αυτοί οι ιδεολόγοι είναι καλοβολεμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]