Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

BBC: “Kρύβει εκπλήξεις η νύχτα των εκλογών στην Αθήνα…”

"Κρύβουν εκπλήξεις" οι διπλές εκλογές στην Ελλάδα, υπογραμμίζει σε άρθρο του το BBC Νews, προσεγγίζοντας την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα στο κατώφλι των αυτοδιοικητικών και ευρωκοινοβουλευτικών εκλογών.

Ο αρθρογράφος υπογραμμίζει πως η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν ήταν ποτέ τόσο απρόβλεπτη και "το μόνο βέβαιο είναι πως το παλιό δικομματικό σύστημα που κυριαρχούσε στη χώρα για χρόνια, έχει καταρρεύσει. Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα ως οικογενειακή υπόθεση, έχει πολλά προβλήματα, ενώ η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τα πηγαίνει ακόμα καλά επειδή λίγο ως πολύ προβάλλει ως η μόνη θεσμική λύση, γράφει ο ανταποκριτής του BBC".

Όπως αναφέρει, αυτό συμβαίνει όταν περάσουν χρόνια οικονομικής κατάρρευσης, ενώ εκτιμά πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές αυτής της Κυριακής αλλά και οι ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη βδομάδα, κρύβουν εκπλήξεις.

Το δημοσίευμα αυτό του BBC, επισφραγίζει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τις πολιτικές εκτιμήσεις δημοσιευμάτων μας, για τρελές εκπλήξεις το βράδυ και των δύο εκλογικών αναμετρήσεων!!!

Όπως αναφέρει, αυτό συμβαίνει όταν περάσουν χρόνια οικονομικής κατάρρευσης, ενώ εκτιμά πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές αυτής της Κυριακής αλλά και οι ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη βδομάδα, κρύβουν εκπλήξεις.

Ο Μόρις αναφέρει πως το μόνο βέβαιο είναι ότι το παλιό δικομματικό σύστημα, που κυριαρχούσε στη χώρα για χρόνια, έχει καταρρεύσει.

Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα ως οικογενειακή υπόθεση, έχει πολλά προβλήματα, ενώ η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τα πηγαίνει ακόμα καλά επειδή λίγο ως πολύ προβάλλει ως η μόνη θεσμική λύση, γράφει ο ανταποκριτής του BBC.

Ο έγκυρος, όμως, ειδησεογραφικός Οργανισμός, δεν αφήνει χωρίς αναφορά και τα κόμματα που δεν κυβέρνησαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το αγόρι της αφίσας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς που τίθεται κατά της λιτότητας, τον Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσε να κερδίσει αυτές τις εκλογές. Αν το κάνει, ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα απαιτήσει νέες εθνικές εκλογές. Μπορεί κανείς να τον σταματήσει; Η ΝΔ πιστεύει ότι μπορεί.”

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, πέρα απ’ αυτό, όλοι περιμένουν ως άρπαγες...

Πηγή "Μακελειό"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν ξέρω τι κρύβουν οι εκλογές, καταλαβαίνω, όμως, τι μας περιμένει την εδιάμεση βδομάδα. Κλείστε τις τηλεοράσεις, γιατί θα μας στείλουν στα ψυχιατρεία. Μέχρι επιδρομή εξωγήινων μπορεί να επικαλεστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]