Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βενιζέλος: Η συντέλεια στις 26 Μαΐου 2014!

Τρελός είναι αυτός ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ. Εγραψε σε βιβλίο ότι το 2012 ο Σόιμπλε του είπε πως σχεδιάζει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και ότι ο κάθε καταθέτης θα μπορούσε να βγάλει από τα ΑΤΜ «50 έως 100 ευρώ τη βδομάδα». Μάλλον δεν μιλάει για την Ελλάδα, αλλά για την Ελβετία.
Μας έσωσε όμως πάλι, όπως είπαν στις ειδήσεις του Μέγκα, ο πρωθυπουργός που Αύγουστο μήνα, ενώ καιγόταν ο τόπος από τη ζέστη και είχε κάνει την εγχείρηση στο μάτι, σηκώθηκε από το κρεβάτι και ταξίδεψε στο Βερολίνο για να δει τη Μέρκελ, έστω και μονόφθαλμος. Ποιος δεν δάκρυσε από τη συγκίνηση;

Ετσι μας έσωσε ο Σαμαράς, που μας έχει σώσει αμέτρητες φορές. Μόνο στο διαφημιστικό της Ν.Δ. μάς σώζει 342 φορές. Πια και να κλειστεί κάποιος στο ασανσέρ, τηλεφωνεί στον Σαμαρά για να τον σώσει. Επίσης έχει σώσει 170 γάτες που έχουν ανεβεί στα κεραμίδια.

Χθες ξαναβρήκαμε πετρέλαιο. Ανακοινώθηκε ότι μπαίνει γεωτρύπανο το 2015 σε Κατάκολο κ.α. Τόσες φορές που έχει ανακοινωθεί ότι βρήκαμε πετρέλαιο, έχουμε βρει επί 5 φορές τα κοιτάσματα όλης της γης.

Μαθήματα θα παραδώσει απόψε ο Τσίπρας στο ντιμπέιτ με Γιούνκερ, Σουλτς και λοιπούς. Εκτός από αγγλικά.

Το «Λουκέτο» διαψεύδει τις φήμες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο ότι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι και έκλεψαν το αγγλοελληνικό λεξικό που διάβαζε εντατικά τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή κι αν είναι απειλή. Ο Βενιζέλος θα υποβάλει την παραίτησή του στον Κάρολο Παπούλια στις 26 Μαΐου, αν δεν ψηφιστεί η Ελιά την προηγούμενη ημέρα. Είναι η χειρότερη απειλή από ακρίδες, χολέρα, πανώλη, κατακλυσμό του Νώε 2, όλα μαζί.

Η καταστροφή του κόσμου θα γίνει στις 26 Μαΐου 2014 και ο Βενιζέλος τής δίνει περισσότερες πιθανότητες από τη συντέλεια που είχε προβλεφθεί για τις 12 Δεκεμβρίου 2012 από τους Μάγιας και δεν έγινε.

Ο Βενιζέλος είναι εξοργισμένος με τον Λάκη Λαζόπουλο, γιατί στην εκπομπή του δεν αναφέρθηκε αρκετά -έστω και αρνητικά- στο πρόσωπό του. Και αφήνει διάφορα υπονοούμενα ότι θα γίνει «της Τρίτης».

Αλλά να τα λέμε όλα, ο Λαζόπουλος ήταν σαφώς υπέρ του του Τσίπρα στο «Τσαντίρι». Κανονικά στην έναρξη της εκπομπής έπρεπε να γράφει: «Περιέχει τοποθέτηση προϊόντος».

Αντίθετα, με τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν καυστικότατος. Αλλά αυτό οφείλεται σε επαγγελματική αντιζηλία. Ο Θεοδωράκης κάνει σουξέ φέτος στον Μητσικώστα.

Θα γλιτώσουμε πιθανότατα την καταστροφή στις 26 Μαΐου 2014. Δημοσκοπήσεις έπιασαν αμέσως ότι κινδυνεύουμε να αφανιστούμε και δίνουν τώρα την Ελιά τρίτο κόμμα.

Το ίδιο κάνουν και τα κανάλια. Ο χρόνος που δίνουν στα δελτία τους για τον Βενιζέλο φτάνει το 63%. Είναι εντολή Σαμαρά για να μας σώσει ακόμα μια φορά.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]