Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν η Δικαιοσύνη ανοίγει την πόρτα του... φρενοκομείου

Προς κυρία Γκουτζαμάνη και όχι μόνο...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 


Έκπληκτοι διαβάσαμε την πρωτοφανή διαταγή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η οποία απαγορεύει την δημοσιοποίηση υλικού που μπορεί να ενοχοποιεί Κυβερνητικά στελέχη με Δικαστικούς και όχι μόνο.

Η κ. Εισαγγελέας η οποία κατά τον κ. Μπαλτάκο ενήργησε ως “Θεούσα” (με την προτροπή των 2 υπουργών του κ. Αθανασίου και του κ. Δένδια και όχι με επαρκή στοιχεία) έκλεισε στην φυλακή Έλληνες βουλευτές οπότε αντί να παραιτηθεί (μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση) ή έστω να διατάξει έρευνα σε βάθος μια και είναι και η ίδια εμπλεκόμενη  έβγαλε αυτή την απαράδεκτη οδηγία θυμίζοντας εποχές Δικτατορίας.

Ναι, δεν είναι υπερβολή αυτό που σκέφτομαι, γιατί αφού μετά τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες επιχειρούν να βάλουν φραγμό και στην ενημέρωση, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι πομπές και τα δόλια έργα τους (η επόμενη φάση ίσως περιλαμβάνει και την εμφάνιση των τανκς).


Σεβαστή Εισαγγελέα (απευθύνομαι στο θεσμό) αλήθεια η ευαισθησία σας που ήταν το περασμένο φθινόπωρο όταν τα Mega-λα κανάλια της διαπλοκής και όλοι αυτοί οι αλητάμπουρες που τα υπηρετούν έβγαζαν φωτογραφίες με πρόσωπα ανθρώπων, βίντεο αλλά και υλικό προανάκρισης το οποίο προφανώς τους έδιναν οι υπηρεσίες σας;


Πως ανεχτήκατε τότε η "Σεβαστή" Δικαιοσύνη να είναι τροφοδότης ειδήσεων των βραδινών δελτίων στα οποία οι κατάπτυστοι δημοσιο-κάφροι αντικαθιστούσαν τους Ανακριτές, τους Εισαγγελείς και τους Δικαστές;


Πως μπορείτε να μας πείσετε ότι δεν σας επηρεάζει (πέρα από το αν σας πήραν ή δεν σας πήραν τηλέφωνο) ο Πρωθυπουργός αλλά και ο “Αναπληρωτής” του οι οποίοι χαρακτηρίζουν δημόσια εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα χωρίς να έχει γίνει ακόμα καμία δίκη;


Όλα αυτά δεν τα αναφέρω ως αυτόκλητος υπερασπιστής κάποιων οι οποίοι πιθανόν να είναι ένοχοι αλλά ως απλός πολίτης που θέλει να πιστεύει ακόμα ότι υπάρχει Κράτος Δικαίου που σέβεται τον καθέναν από εμάς αλλά και την λογική του.


Κυρία Γκουτζαμάνη το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια αν η Δικαιοσύνη είχε σταθεί στο ύψος της πολλά άσχημα θα είχαν αποφευχθεί οπότε ίσως είναι η τελευταία της ευκαιρία να ανακτήσει την Εμπιστοσύνη, το Κύρος και τον Σεβασμό που της πρέπει μια και είναι η τελευταία ασφαλιστική δικλείδα της Τιμής, της Υπόληψης και της Ελευθερίας του καθενός μας!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. IELLINIKI DIKAIOSUNI KAI I LEITOURGITOITIS APOTELOUN TON SUNTAGMATIKON THESMOSTON OPOIO PROSVEPOUN KAI STIRIZONTAI I POLITES ( PARADIGMA SAS APAGOREVOUME IANDIPOTE METADOSI I ANAMETADOSI IOUNDIPOTE STIHIOU EHETE OPOU APOKALIPTI XEPOULIMA TIS PATRIDASMAS DOLIOTITES KATA TIS ELLINIKIS DIMOKRATIAS DOLIOTITES KAI APATES KATA TOU ELLINIKOULAOU. DIAMARTIRIES KATA TON ETHNOPRODOTON TON IMION SIMITI PAGKALOU PAPANDREOU OLIS TIS OIKOGENIAS GIATIS MEGALITERES APATES ISVAROS TOU ELLINIKOU DIMOSIOU DIOTI THAPROFILAKIZESTE DIOTI OLLA AUTA EINAI PARANOMA KAI METON KATEPIGON NOMO TIS NEAS ETHNARHI AXIOTIMIS KOUZAMANIS . KAI KATOPIN ENTOLIS TOU PROSORINOU DENDIA APODEIKNUOUN KATHIMERINA OTI PARAMENOUN STO UPSOS TON PERISTASEON KAI OTI ASKOUN KATOPIN ENTOLONAMEROLIPTAKAI ANTIKEIMENIKA TAKATHIKONTATOUS EHAITE APOLITON DUKAION EFOSON EHAITE KLISI STAS FILAKAS OLLOUS TOUS PRODOTES TIS PATRIDASMAS. ISOS DEN GNORIZETE TIN EKTIMISI OPOU SAS EHEI OELLINIKOS LAOS GIATIN AMEROLIPSIANSAS KAITIN KATANOMI TIS ANIPARKTIS KATANOMISAS SEAUTOUS OPOU SASDIATASOUN PROS TIN EXONTOSI TON ANTIPALONTOUS KAI ANAROTIEME POSI APOESAS THAEIHAN TIN TIMI NAVRISKOTA SE AUTIN TIN KURIA KAI SOVARI THESI EANEPILEGOSASTAN KATOPIN DIMOKRATIKOU PSIFOU SE AUTES TIS THESIS .I AMEROLIPSIA FENETE STIN PRAXI KAI O HI APO FANTASIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά είναι που εκτίθεται η Δικαιοσύνη; Στην περίπτωση Ζαχόπουλου υπήρχε αποδεδειγμένη σεξουαλική εκμετάλλευση υφιστάμενης από προϊστάμενο και βάλανε το θύμα φυλακή, ενώ προστάτευαν τον θύτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος Ιερέας , επίσκοπος νομίζω , είχε πει απο τον άμβωνα ο Θεός να μας φυλάει απο τις θεούσες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε! καλά δε βγήκε και πάνω σε κανένα τρίκυκλο για να το επιβάλει και δια ροπάλου, διαταγή έδωσε, να σε λίγο ίσως δώσει και διαταγή για εγρήγορση της έρευνας του σκανδάλου με τη Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο, όπου κατά τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, δικαστήρια τινά εκδώσαν απότοκες δικαστικές αποφάσεις στηριγμένες σε ψευδή στοιχεία και ψευδομαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]