Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προεκλογικές προοδευτικές συνεργασίες με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

Χωρίς ηθική και χωρίς ντροπή συνεργάζονται με τουρκοπράκτορες, για να… κερδίσουν στις εκλογές! Είναι οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι της πολιτικής, είναι τα μεγάλα μηδενικά που κατορθώνουν να διασώζονται μέσω της πλήρους ακινησίας – απραξίας, είναι εκείνοι που κοιτάζουν πάντα προς τη λάθος κατεύθυνση όταν υπάρχει πρόβλημα που πρέπει – απαιτείται να το αντιμετωπίσουν.
Είναι οι «ανεξάρτητοι» που για λίγες ημέρες θα αρνηθούν και το γάλα της μάνας τους, για να πείσουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τα κόμματα (τα οποία τους στηρίζουν) που έχουν θέσει την Ελλάδα σε κατάσταση κατοχής.
Είναι οι όψιμοι «σωτήρες - διασώστες», που την επομένη της εκλογής τους θα ξεχάσουν (όπως συνηθίζουν) όλα όσα είπαν και θα προχωρήσουν στον γνωστό δρόμο της κομματικής υποταγής και της ικανοποίησης των μυστικών προεκλογικών συμφωνιών.
Είναι όλοι εκείνοι που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, χωρίς καμία ηθική αναστολή, χωρίς καμία ντροπή…! Είναι εκείνοι που όντας ανάξιοι, διεκδικούν αξιώματα…!

Το Τουρκικό Προξενείο «βάζει χέρι» στον Δήμο Κομοτηνής ή τουλάχιστον, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί στον μέγιστο βαθμό τους εξουσιομανείς κομματάρχες και τα κόμματά τους προκειμένου να «βάλει πόδι» στην τοπική αυτοδιοίκηση της Κομοτηνής και να την εμφανίζει στη συνέχεια ως απόδειξη του πληθυσμιακού μεγέθους των «τούρκων» της Θράκης, που στην πορεία θα διαμαρτυρηθούν (και πάλι) για πλείστες όσες παραβιάσεις των ανθρωπίνων και πολιτικών τους δικαιωμάτων (παλιά τους τέχνη κόσκινο…).

Η παράταξη αδέσμευτων πολιτών «Σπάρτακος» της Κομοτηνής, παρατηρώντας τις λίαν πρόσφατες εμετικές συνεργασίες και εξελίξεις μέσω των οποίων κάποια προοδευτικά κομματόσκυλα επιχειρούν να παραδώσουν «γη και ύδωρ» στην Άγκυρα προκειμένου να «κερδίσει το κόμμα», δημοσίευσε ένα δελτίο Τύπου μέσα από το οποίο επισημαίνει όχι μόνο τον εμπαιγμό αλλά και τον κίνδυνο να δοθεί στην Άγκυρα ακόμη ένα «εργαλείο» για την τουρκοποίηση της Θράκης…

«Η Σιμπέλ πίσω στην… προοδευτική μάντρα»!

Διαβάζοντας τα ονόματα των υποψηφίων του Γιώργου Πετρίδη, ομολογούμε ότι δεν νιώσαμε απολύτως καμία έκπληξη.

Η γνωστή σύμπλευση πράσινων, γαλάζιων και… δημάρατων (η ίδια δηλαδή που κατέστρεψε τη χώρα) αντανακλάται και στο κραυγαλέα καθεστωτικό ψηφοδέλτιο της (αυτοφερόμενης ως) «Κοινωνίας Πολιτών».

Τι να σχολιάσει κανείς;
Καθείς και ο ρόλος του.

Εκείνο όμως που αναμφίβολα αξίζει ιδιαίτερα να προσεχθεί είναι η ένταξη στο ίδιο ψηφοδέλτιο της Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Η συμπαθής Σιμπέλ, που πρώτα καβάλησε το πασοκικό άρμα της νομαρχίας, για να μεταπηδήσει στο προξενικό «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα», γελοιοποιώντας τους πρώην «συντρόφους» της και τα μέχρι τότε λεγόμενά της, επέστρεψε τελικά στο μαντρί.

Αφού για 4 χρόνια συναγελάστηκε με τα φανατικότερα στοιχεία των τουρκοφρόνων (ενδεικτική και η φωτογραφία όπου τη βλέπετε με τον αρχηγό των «Γκρίζων Λύκων» Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αλλά και τον συνοδοιπόρο της στο δημοτικό συμβούλιο Κοράι Χασάν, πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας») και απαξίωσε όσα θετικά βήματα έχει κάνει η ελληνική Πολιτεία για τον μουσουλμανικό πληθυσμό, κι αφού δεν είπε ούτε μία λέξη ουσίας για τα συμφέροντά του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο (πλην του…περίπτερου), τώρα επιστρέφει στην ασφάλεια του καθεστωτικού σχήματος, σαν να μην τρέχει τίποτε!

Όπως βεβαίως απολύτως τίποτε δεν τρέχει και για τον (κατά τα άλλα αυτοπροσδιοριζόμενο ως προοδευτικό και… σοσιαλιστή) δήμαρχο της πόλης μας!

Εμείς, βλέποντας αυτή τη νέα παρωδία, καλούμε απλά τον μειονοτικό κόσμο να ανταμείψει όπως πρέπει την κυρία Σιμπέλ στις ερχόμενες εκλογές, εκτιμώντας την ειλικρίνειά της, την συνέπειά της και κυρίως την προσφορά της.

Και ταυτόχρονα καλούμε τους χριστιανούς δημότες να δώσουν μιαν απάντηση αξιοπρέπειας με την ψήφο τους στα άθλια πολιτικάντικα παιχνίδια που τόσα χρόνια μας έχουν φορτώσει τα ανδρείκελα του τουρκικού Προξενείου, ως παράγοντες (και διαμορφωτές) του δημόσιου βίου.

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έτσι πρέπει να αποκαλύπτονται οι ενέργειες όλων των υποψηφίων για να μπορούν οι ψηφοφόροι να επιλέγουν, μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]