Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελευταία προειδοποίηση της Μόσχας στους ισλαμοφασίστες της Συρίας

Η Μόσχα ετοιμάζεται για δυναμική κάθοδο στην Ανατολική Μεσόγειο και την Συρία, αφού γνωρίζει πως το επόμενο βήμα των ΗΠΑ είναι η με κάθε μέσο πτώση του Άσαντ

Αυστηρότατη προειδοποίηση απηύθυνε πριν από λίγο το Ρωσικό ΥΠΕΞ προς την Συριακή αντιπολίτευση. Η ανακοίνωση του υπουργείου είναι ξεκάθαρη και εκλαμβάνεται ως τελευταία προειδοποίηση για τους εναπομείναντες Σύριους χρηματοδοτούμενους από τον Σόρος, που δίνουν πολιτική κάλυψη στους ισλαμοφασίστες γενοκτόνους του Συριακού λαού.

Σύμφωνα με το Ρωσικό υπουργείο, όσοι Σύριοι εξακολουθούν να μην διαχωρίζουν την θέση τους από τις ισλαμικές ομάδες εξόντωσης που σφάζουν αθώους πολίτες, θεωρούνται συνένοχοι σε εγκλήματα κατά της Συρίας και της ανθρωπότητας. Ακολουθεί μία παράθεση πρόσφατων γεγονότων καθώς και λεπτομερής περιγραφή της σφαγής 20 αμάχων σε κατοικημένη περιοχή καθώς και ο τρόπος που γίνονται οι επιθέσεις απο τα τάγματα εξόντωσης.

Οι χαρακτηρισμοί των Ρώσων είναι ιδιαίτερα σκληροί και δεν μένουν μόνο στο θέμα της “τρομοκρατίας” αλλά μιλούν ευθέως για εγκλήματα γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης, γεγονός που οι διεθνείς αναλυτές ερμηνεύουν ως προπομπό εξελίξεων.

Η κίνηση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις καταγγελίες δυτικών μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία απέστειλε μεγάλη ποσότητα οπλισμού στην Συρία, κατηγορώντας την για παραβίαση του μορατόριουμ στις προμήθειες όπλων.

Αίσθηση όλων ότι η Συρία ετοιμάζει το τελειωτικό χτύπημα στους ισλαμοφασίστες εισβολείς που πλέον έχουν διασπασθεί και λειτουργούν με όρους συμμορίας.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καιρός ήταν να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας όλοι. Επιτέλους, σφάζονται άνθρωποι από όλες τις πλευρές και το αίμα μας έχει πνίξει. Δεν είναι δυνατόν να κλαίμε για τις φάλαινες του Ειρηνικού και να ολιγορούμε για ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας προχωρήσουν άμεσα και δυναμικά στην τελική εκκαθάριση των ισλαμοφασιστών εγκληματιών και επίσης ας συλλάβουν και καταδικάσουν στην εσχάτη των ποινών και όσους χρηματοδότησαν και υποστήριξαν με κάθε τρόπο την γενοκτονία στην Συρία και την ανατροπή του Ασαντ.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]