Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παραλήρημα ενός γενίτσαρου

Σε κατάσταση αμόκ ο γενίτσαρος (Πομάκος) τουρκόφρονας και λακές του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, ακολουθώντας τα βήματα της Ρεπούση (και των λοιπών φληναφημάτων που σπέρνουν τον ανθελληνισμό), σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τον μισθό του, προχώρησε στην διαστρέβλωση της ιστορίας και στην κατασυκοφάντηση των πάντων (ιδιαίτερα της Ρωσίας και της Ελλάδας) για να αναδείξει το… μεγαλείο και την συνεισφορά της «μητέρας πατρίδας» στην ανθρωπότητα!

Στα βήματα του αλυτρωτισμού, του μισελληνισμού και της τουρκικής προπαγάνδας που ασκείται (με την πλήρη ανοχή της Αθήνας, η οποία επέλεξε την πολιτική της στρουθοκαμήλου), ο νεο-γενίτσαρος Τζεγκίζ Ομέρ, εκδότης της εφημερίδας Μπιρλίκ, επιχειρεί να αναδείξει τον αντιρατσισμό και τα ανθρωπιστικά στοιχεία της Τουρκίας, μέσα από ένα κατάπτυστο άρθρο, που ίσως όμως βραβευόταν από τον καθηγητή Βερέμη, τν Θεοδωράκη και τους ακόλουθους της εφαρμογής του εθνομηδενισμού στην Ελλάδα.

Διαβάστε το κείμενο κατάθεσης ψυχής και πίστης στον τουρκισμό, τις "αξίες" και τα «ιδανικά» που διαφημίζει ο εκδότης της τουρκόγλωσσης εφημερίδας Birlik:
Nα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις αξίες μας
Για εβδομάδες τώρα παρατηρούμε με ανησυχία τις λόγω πολιτικής κρίσης στην Ουκρανία εξελίξεις στην αρχαία τουρκική πατρίδα της Κριμαίας.
Αφού η Ρωσία κατέλαβε την αυτόνομη δημοκρατία της Ουκρανίας την Κριμαία, μετά την προσάρτηση της με το δήθεν δημοψήφισμα, τα βλέμματα όλου του κόσμου εστιάστηκαν σε αυτή την στρατηγική περιοχή. Φαίνεται πως ο ανταγωνισμός ισχύος μεταξύ Δύσης (ΗΠΑ και Ε.Ε) και Ανατολής (Ρωσία, Κίνα κ.α.) θα συνεχιστεί με επιδείξεις δύναμης. Είναι ξεκάθαρο πως από τώρα και μετά ο ανταγωνισμός ισχύος ανάμεσα σε αυτά τα δύο μπλοκ θα καθορίσει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις ανά τον κόσμο.
Οι εξελίξεις στην Κριμαία έδειξαν για μια ακόμη φορά πως ζούμε σε ένα κόσμο όπου ο ισχυρός έχει το δίκιο .
Η Ρωσία με μια κίνηση στηριζόμενη στις σοβιετικές συνήθειες της και στηριγμένη επίσης στην ισχύ των πυρηνικών όπλων που κατέχει, πραγματοποίησε μια κατάληψη στην βάση των ¨εθνικών συμφερόντων της¨ όπως έκρινε. Με ένα δημοκρατικό μανδύα ενέταξε το έδαφος της Κριμαίας, περιοχή μια άλλης χώρας. Και όμως όλα αυτά που έγιναν δεν έχουν καμία σχέση με το διεθνές δίκαιο.
Η Ρωσία με την λογική ¨εγώ είμαι ισχυρός, το έκρινα κατάλληλο για τα συμφέροντα μου και την πήρα¨ προκαλεί όλο τον κόσμο. Mήπως ο κόσμος (Δύση) που προκαλεί έχει καμία διαφορά ; Φυσικά και όχι ! Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο… Αρκεί να δούμε το παρελθόν των ΗΠΑ και της Ε.Ε. που κατηγορούν την Ρωσία. Όπου υπάρχει αίμα και δάκρυα εκεί υπάρχουν και οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.
Μάλιστα, την ώρα που τα κράτη που αποκαλούμε μεγάλες δυνάμεις συγκρούονται μεταξύ τους για την ισχύ, εμείς οι ¨μικροί¨ άνθρωποι και τα μικρά κράτη απλά παρακολουθούμε.
Η Ρωσία ξέκανε και συνεχίζει να ξεκάνει τους μουσουλμάνους και τους τουρκικούς λαούς που ζούνε εντός της. Λέει πως ¨ο λαός της Κριμαίας το ζήτησε και εγώ την προσάρτησα και ότι οι λαοί έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν την μοίρα τους¨ αλλά δεν έχει την ίδια προσέγγιση για την Τσετσενία όπου σχεδόν πάνω από το μισό του πληθυσμού έχει χαθεί υπέρ της ανεξαρτησίας. Ούτε αναγνώρισε ελευθερία στο Ταταριστάν και σε άλλες παρόμοιες χώρες. Η Ρωσία όπως ήταν επί τσάρου αλλά και στην σοβιετική περίοδο, είναι και σήμερα η ίδια ιμπεριαλιστική καταπιεστική Ρωσία.
Και η δύση τα ίδια, ότι ήταν το ίδιο είναι και σήμερα. Σχεδόν κάθε χώρα της δύσης είναι ρατσιστική. Είναι ξεκάθαρο πως οι ΗΠΑ κατά των μαύρων και παλιότερα κατά των ερυθρόδερμων, η Γερμανία κατά των Εβραίων και σήμερα στην κορυφή η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ελλάδα ασκούν ρατσιστικές διακρίσεις κατά των μεταναστών και των αυτοχθόνων Τούρκων. Ο ρατσισμός πάντα υπήρχε στην ρίζα των δυτικών χωρών. Επίσης υπάρχει πολύ σκοτεινή χριστιανική μισαλλοδοξία. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά αυτές δεν αναιρούν τον κανόνα. Η νοοτροπία που κυριαρχεί σήμερα είναι μια ρατσιστική, ιμπεριαλιστική νοοτροπία παγκοσμιοποίησης.
Εμείς ως έθνος δεν είμαστε και δεν θέλουμε να είμαστε εχθροί με κανέναν. Δείτε πως η μητέρα πατρίδα μας η Τουρκία στηρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες αθώους που διαφεύγουν από το τυραννικό καθεστώς του Άσαντ στη Συρία. Ενώ ο κόσμος κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Η Τουρκία όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα συνεχίζει να είναι το καταφύγιο των φτωχών και των καταπιεσμένων. Διότι αυτή είναι η πνευματική μας καταγωγή των χιλιάδων και δεκάδων χιλιάδων ετών.
Τζεγκίζ Ομέρ
Εφ. Μιλλέτ 31/3/2014
Διαβάζοντας όλα αυτά, αναρωτιέσαι από που να ξεκινήσεις πρώτα!!!
Από την ''αρχαία τουρκική πατρίδα της Κριμαίας'';
Από τις διακρίσεις των ΗΠΑ κατά των μαύρων που πρώτοι και καλύτεροι δουλέμποροι ήταν τα μουσουλμανικά αραβικά χαλιφάτα;
Από τις ''ρατσιστικές'' διακρίσεις των Ευρωπαίων που έχουν γεμίσει τις χώρες τους με μουσουλμάνους πρόσφυγες διωγμένους από τις πατρίδες τους από άλλους μουσουλμάνους!
Αλλά ας φτάσουμε εκεί που θέλει να καταλήξει και το πονηρό άρθρο του Τζεγκίζ Ομέρ και δεν είναι άλλο από το να ονοματίσει τον μουσουλμανικό πληθυσμό της Θράκης όχι μόνο ως τουρκικό αλλά και ως ''ρατσιστικά καταπιεσμένο''...

Θέλει δηλαδή να κατατάξει, με ακόμη μια προσπάθεια διαστρέβλωσης, τον κάθε Θρακιώτη μουσουλμάνο ως Τουρκογενή ακυρώνοντας την ελληνική καταγωγή χιλιάδων πομάκων όπως και ο ίδιος είναι!!!
Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως αυτό ακριβώς το άρθρο έρχεται (για την ακρίβεια το υπενθυμίζουμε) για να «συμπλεύσει» απολύτως με την ανακοίνωση της εισόδου στις ευρωεκλογές του εθνικιστικού κόμματος των Γκρίζων Λύκων της Θράκης (DEB) και να συμβάλει προς την κατεύθυνση δημιουργίας «κλίματος» υπέρ του τουρκικού εθνικισμού…

Αλλά είπαμε όταν το πάθος σου να αποδείξεις το αναπόδεικτο συμβαδίζει με κάποια αύξηση ίσως του μισθού που απολαμβάνεις ως γενίτσαρος από το τουρκικό προξενείο, τότε όλα είναι δυνατά.

Δυστυχώς για τον τουρκόφρονα Πομάκο κ. Τζεγκίζ Ομέρ,η "μητέρα πατρίδα" του τυγχάνει να είναι ένα από τα ελάχιστα κράτη που δεν έχουν ιστορία, αλλά... ποινικό μητρώο.
Και η αναφορά δεν γίνεται μόνο για την σημερινή Τουρκία και την συμπεριφορά του κράτους έναντι των τούρκων πολιτών. Μόνο οι γενοκτονίες που έχει διαπράξει η Τουρκία ξεπερνούν σε φαντασία ακόμη και τα πιό αιμοσταγή οράματα του Χίτλερ. Ίσως και γι αυτό αυτές οι δύο χώρες (Γερμανία και Τουρκία) έχουν μία διαχρονική συμμαχία... Είναι δεμένες με το αίμα των αθώων ανθρώπων... Με τους «ψεκασμούς» αθώων πολιτών ή με τις πωλήσεις οργάνων των σύρων προσφύγων…
Η γενικότερη παρουσία της Τουρκίας αιτιολογεί πλήρως το ότι η τουρκική σημαία είναι βαμμένη κόκκινη, αφού η μόνη προσφορά αυτής της χώρας είναι το αίμα...

Έχουν, λοιπόν, γνώση οι φύλακες κύριε Τζεγκίζ Ομέρ και κάθε σου ψέμα θα πέφτει στα κοφτερά βράχια της αλήθειας… Γιατί, αν εσύ πληρώνεσαι για να βιάζεις την ιστορική αλήθεια, εμείς θα διαλύουμε τις βρωμιές σου, απολύτως δωρεάν…

Πανίκας



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Αυτο πίστευα για τους χρυσαύγιτες όταν ξεκίνησαν να παίρνουν δύναμη πίστευα ότι και εδώ στην κομοτηνή ή στην ξάνθη αυτούς τους μπινέδες θα τους βάζαν στην θέση τους κάτι που όμως ποτέ δεν έγινε και μάλλον ούτε θα γίνει ,δυστυχως και αυτοι εξυπηρετούν συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς που δεν έγινε αυτό που λες, γιατί τότε αυτοί οι τουρκοπράκτορες θα γέμιζαν την φαρέτρα τους με επιχειρήματα στα διάφορα διεθνή φόρα...

      Διαγραφή
    2. στο σημείο που έχουμε φτάσει σίγουρα , και θα το δόυμε αυτο με προβοκατσια

      Διαγραφή
  2. σταθειτε ρε παιδια μιλω στους παραπανω σχολιαστες...υπαρχει και αντικειμενικοτητα...δεν μπορει να κανει ωμη προπαγανδα υπερ της τουρκιας αυτη η εφημεριδα...παρουσιαζοντας την Ελλαδα ως την "υπερδυναμη"(ας γελασω)χα...και ταυτιζοντας την με τις δυτικες υπερδυναμεις η την ρωσια...που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η επιδειξη δυναμης και η επικρατηση...και αντιστροφα οτι ταχα η τουρκια ειναι μια τεραστια αγκαλια που σε περιμενει να σε φροντισει και να σε στιριξει...ολα τα πραγματα εχουν το μετρο μεσα τους και μπορουμε να δουμε την αληθεια μεσα απο το ποιοι ειναι οι στοχοι των εφημεριδων αυτων...οπου υπαρχει μπερδεμα ο πονηρος χαιρεται γιατι ψαρευει σε θολα νερα και αρπαει ...εχει τεραστια ευθυνη η Ελληνικη απουσια των κυβερνωντων που δεν ξεκαθαριζει τα πραγματα εκει ωστε ο καθε κατεργαρης να παει στον παγκο του...και τι θα μπορουσαν να πουν στα φορα οι τουρκοπρακτορες ;;;οταν γινεται τετοιου ειδους ασυστολη προπαγανδα;;;το προβλημα μας ειναι που δεν υπαρχει καμια υποστηριξη απο Αθηνα...αφηνει τον καθε μπερδεμενο να πεφτει θυμα στην προπαγανδα...ευτυχως που υπαρχει και η αληθεια μεσα μας και κραταει γερα το Ελληνικο φρονημα...σε οσους τιμουν και σεβονται τον εαυτο τους και τις εθνικες τους ριζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλάκα μας κάνεις ; εχεις καταλάβει τι γίνεται ; απο αυτα που λές μάλλον την κομοτηνη και την ξάνθη μόνο από φωτογραφίες τις ξέρεις. Περπατάμε στους δρόμους και ακούμε μόνο τούρκικα βγαίνουμε για κανένα καφέ το ίδιο ,το έχεις ζήσει ποτέ αυτό να μην νιώθεις άνετα στην πόλη σου ;

      Διαγραφή
  3. για τον σχολιαστη 9:11μμ εχεις απολυτο δικιο ετσι οπως το λες ειναι και δεν ειναι κατι που με ευχαριστει αυτο...το οτι δεν εχω ερθει ποτε στην Κομοτηνη,ουτε στην Ξανθη...ειμαι απο την Αθηνα και εχω καταγωγ απο επανω...αλλα βλεπεις διαφορες συγκυριες δεν μου επετρεψαν να ερθω στην Θρακη να γνωρισω απο κοντα την κατασταση εκει.Δεν το εχω ζησει ποτε αυτο που περιγραφεις για την πολη σου και μενω αναυδος...εδω στην Αθηνα δεν εχουμε ιδεα,για το τι συμβαινει εκει...πες μου να καταλαβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]