Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία και Τουρκία προκαλούν τη Μόσχα!

Το Γαλλικό δεξαμενόπλοιο «FS Var (A-608)» (φώτο)πέρασε τα Στενά και έφτασεστο Μαρμαρά την 5η Απριλίου στο πλαίσιο της εγκατάστασης σκαφών του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο
Μην ξεχνάμε οτι απο χθές ξεκίνησε και η ετήσια Τουρκική Άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα αν και είχ προγραμματιστεί να γίνει στο Αιγαίο!
 
Το Τουρκικό Ναυτικό διεξάγει μια άσκηση μεγάλης κλίμακας στην Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Μαρμαρά (φωτό).
images
Η άσκηση Deniz Yildizi 2014 ξεκίνησε απο τοπρωί της 7ης μέχρι της 11ης Απριλίου 2014. Στην άσκηση παίρνουν μέρος 7 φρεγάτες, 1 κορβέτα, 2 υποβρύχια, 8 ταχύπλοα σκάφη των ειδικών δυνάμεων 3 βοηθητικά, 6 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας .

Εκτός από τις μονάδες του Ποελιμικού Ναυτικού θα λάβουν μέρος 8 σκάφη της Τούρκικης ακτοφυλακής και Μαχητικά της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, το Γαλλικό Πολεμικό και δεν αποκαλύφθηκε πόσο καιρό το πλοίο θα παραμείνει στη Θάλασσα του Μαρμαρά τουλάχιστον 4 ημέρες.

Έχει βέβαια ανακοινωθεί οτι το FS Var θα επιστρέψει στη Γαλλία μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της Active Endeavor για ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αν και η Ρωσία προσέχει πολύ τις δηλώσεις έγινε γνωστό οτι Η Ρψσία δεν θα ανεχθεί καμιά σκέψι για κελισιμο των Στενών έστω και αν γίσει σε περίπτωση Ασκήσεων …Του ΝΑΤΟ ή εθνικής Ασκήσεως με τον Πούτιν να στέλενει τον ΥΠΕΞ στον ΟΗΕ να το πεί σε όλους τους τόνους!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]