Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Απάντηση» στην απειλή εθνικού ακρωτηριασμού

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Αμέσως μετά τις διπλές κάλπες του Μαΐου ο πρωθυπουργός, ασχέτως αποτελέσματος, θα πρέπει να σκύψει στα ζητήματα εθνικής εσωτερικής ασφάλειας και στην οργάνωση των δομών εκείνων που θα θωρακίσουν τη χώρα από ξένες επιβουλές.
Ο κ. Σαμαράς οφείλει να οργανώσει μία πολύ σημαντική task force αποκλειστικά ελληνικής εποπτείας, με την αξιοποίηση Ελλήνων και ξένων έμπειρων ειδικών για την οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ή την πλήρη αναδιοργάνωση της ΕΥΠ και των υπηρεσιών ασφάλειας των Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι ώστε να δοθούν εγγυημένες λύσεις στη δραστηριότητα ξένων μυστικών υπηρεσιών, ειδικά της Τουρκίας στη Θράκη, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Επίσης, θα πρέπει να καταγράφονται τα όσα λένε διάφοροι πυρήνες συνδεόμενοι με ξένες μυστικές υπηρεσίες ή και δίκτυα χρηματοδοτούμενα από «θολούς» διεθνείς οργανισμούς στη βάση της ανάδειξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της τάχα προστασίας των μειονοτήτων.

Είναι αστείο, αλλά συμβαίνει. Η Τουρκία, που περιορίζει καθημερινά της ατομικές ελευθερίες και έχει στο ιστορικό της τις περισσότερες γενοκτονίες στην Ιστορία, παρουσιάζεται ως δύναμη ελευθερίας και υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών που τυγχάνουν μουσουλμάνοι!
Κρίσιμο παραμένει ως προς τη λύση του και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι χωρίς ταυτότητα ξένοι λαθραία διαβιούντες εντός της επικράτειας που μπορεί να εντάσσονται σε δίκτυα ξένων μυστικών υπηρεσιών ή σε δίκτυα διεθνούς τρομοκρατίας και τζιχάντ ενάντια στη χριστιανική Δύση.
Η λύση σε όλα αυτά δεν μπορεί να δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού τα θέματα εθνικής ασφαλείας αλλά και άμυνας δεν εμπίπτουν στην Ένωση.

Όσα συνέβησαν με την περίπτωση της Ελληνίδας μουσουλμάνας Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν, που αρνείται ως Έλλην πολίτης ότι έχει κάποια σχέση γένους με την Τουρκία, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η πραγματικότητα στη Θράκη για όσους δεν υπακούουν στα κελεύσματα και στις μεθοδεύσεις του εκεί τουρκικού προξενείου είναι τουλάχιστον εφιάλτης.

Το «κράτος των Αθηνών», αυτό το «κακό χωριό», αποτελούμενο από νενέκους, υποτελείς των μεγάλων συμφερόντων, πραιτοριανούς και τσιφλικάδες του δημόσιου πλούτου, δεν κατορθώνει να υπερασπιστεί τους Έλληνες πολίτες ούτε πλέον εντός των εθνικών συνόρων.
Το σύστημα ασφάλειας της χώρας, η παιδεία, ο πολιτισμός, η εθνική συνείδηση καταρρέουν από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν στη βάση του δικαιώματος του αυτοκαθορισμού στήθηκε ένας τεράστιος υπερκομματικός μηχανισμός αποεθνικοποίησης της Ελλάδας.

Σήμερα πλέον σε επίπεδο αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρα κόμματος εξουσίας, η πραγματικότητα σημαίνει «κόκκινο» συναγερμό. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η απειρία του σε επίπεδο χειρισμών. Είναι ότι έχει στις τάξεις του και σε θέσεις επιρροής πρόσωπα όπως ο Δ. Χριστόπουλος, που προβάλλει και διακηρύσσει και σε διεθνή for a από την πλευρά της Ελλάδας ότι η μειονότητα στη Θράκη είναι ένα «τουρκικό πράμα». Ή ο Νάσος Θεοδωρίδης, που λέει ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία.
Και το χειρότερο από όλα είναι ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών, η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, με αριστερόστροφη κυβέρνηση συνασπισμού, ακόμη και αν αυτή διαρκέσει έξι μόλις μήνες, θα συνοδευτεί από μαζική είσοδο 300.000 περίπου λαθρομεταναστών από την Τουρκία, που θα σημάνει και το τέλος της Ελληνικότητας για την Ελλάδα και πιθανότατα μία επιχείρηση αυτονόμησης της Θράκης στο μοντέλο Ουκρανίας.

Το θέμα δεν είναι ο εμφύλιος, αλλά ο κίνδυνος του εθνικού ακρωτηριασμού…

Πηγή «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]