Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Η έξοδος στις αγορές…»!


Ήταν αρχικά η «ανάπτυξη», η οποία ακόμη δεν ήρθε, γιατί δεν φτάσαμε ακόμα στους όρους και τις προϋποθέσεις… γαλέρας! Μετά, ήρθε το πρωτογενές πλεόνασμα-απάτη και τώρα η «έξοδος στις αγορές»! Δεν διστάζουν να μεταχειριστούν κάθε μέσο, προκειμένου να μείνουν στην κυβερνητική εξουσία, όσο περισσότερο γίνεται.

Δίνουν τώρα την εντύπωση οι κυβερνώντες ότι η… «έξοδος» στις αγορές θα αλλάξει αυτή την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει τουλάχιστον το 80% του ελληνικού λαού. Πραγματικότητα που ότι και να κάνουν δεν μπορούν να αγνοήσουν!

Τι στόχο έχει όμως αυτή η… «έξοδος»; Την εύρεση και άλλων «δανεικών». Δανεικά, όχι για να τα βάλουν στα ταμεία των ασφαλισμένων που λήστεψαν, όχι για να καλύψουν τις δραματικές απώλειες του εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας, που οι ίδιοι προκάλεσαν, όχι για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του λαού, που οι ίδιοι τις γύρισαν τουλάχιστον πενήντα χρόνια πίσω, αλλά πάλι για τους προστάτες τους, τραπεζίτες, πάλι για την πληρωμή προηγούμενων δανείων, που δεν αφορούσαν τον λαό, πάλι για έργα υποδομής που πληρώνει ο λαός, χωρίς να τον αφορούν και χωρίς να του ανήκουν.

Και φυσικά, τα νέα δάνεια θα προϋποθέτουν και νέα ακόμη σκληρότερα μέτρα και νέα ψέματα και ενίσχυση της τρομοκρατίας, φυσικά υποθήκευση και των τελευταίων εναπομεινάντων κομματιών της τεμαχισμένης από τους κυβερνώντες πατρίδας μας.

Στην ουσία δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιδιώκουν να προστρέξουν και σε άλλους οικονομικούς δολοφόνους!

Και για να γίνει πιο απλό. Ποιος τοκογλύφος δεν θα «δάνειζε», όταν θα είχε εξασφαλισμένα όχι μόνο τα δικά του χρήματα πίσω, αλλά και την ίδια την περιουσία του δανειζόμενου;

Αυτή τη στιγμή οι διάλογοι Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, που έχουν γίνει πρώτο θέμα, λειτουργούν, πέρα από τις αποκαλύψεις, και αποπροσανατολιστικά, στρέφοντας την προσοχή μας σε ένα θέμα που έτσι η αλλιώς την ουσία του τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Ακριβώς τον ίδιο στόχο έχει και η προβλεπόμενη από την Κυβέρνηση έξοδός μας στις… «αγορές»!

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι ότι τα δύο αυτά θέματα της πρόσφατης επικαιρότητας δίνουν αφορμή για συζητήσεις επί συζητήσεων, ώστε μονίμως το οπτικό μας πεδίο να φτάνει μέχρι το δέντρο.
Το δάσος, με κάθε κόστος, είναι αυτό που θέλουν να κρύψουν! Και, προκειμένου να το πετύχουν, είναι ικανοί για όλα!
Γι αυτό είναι και άκρως επικίνδυνοι.
Γι αυτό κι ο Ελληνικός λαός πρέπει να τους ανατρέψει.
Πριν καβατζάρουν και τον σκόπελο των εκλογών! Είναι η ώρα!

ΥΓ. Το σκίτσο είναι του χαράκτη και σκιτσογράφου Νίκου Τερζή, που ζει στη Στοκχόλμη.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. και στο παζάρι με πήρες γύφτισσα μαϊμού
    Ελλάδα Ελλάδα μάνα του καημού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]