Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΕΥΠ, η Χρυσή Αυγή, το «βαλιτσάκι» και οι... δυσαρεστημένοι ΠΑΣΟΚοι της Κατεχάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες και από έγκυρες πηγές το πρωθυπουργικό περιβάλλον και αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει στα χέρια Χρυσαυγιτών βαλιτσάκι ανάλογο με εκείνο της ΕΥΠ ή να τροφοδοτείται η οργάνωση από πηγές που διαθέτουν τέτοιο βαλιτσάκι.

Στη περίπτωση αυτή με αφορμή τον κύριο Μπαλτάκο υπάρχει πιθανότητα (και όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες) να αποκαλυφθεί ταπεινωτικό και αποκαλυπτικό υλικό, όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για τον χώρο της Δικαιοσύνης.

Κυκλοφορούν έντονα φήμες, όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες, ότι είχαν εγκλωβιστεί σε συνομιλίες του Τάκη Μπαλτάκου με δικηγόρους των Αθηνών που αναφέρονται σε πολύκροτες υποθέσεις οι οποίες απασχόλησαν την Δικαιοσύνη.

Ο ισχυρισμός του κύριου Ηλία Κασιδιάρη και η πρόσκληση – πρόκληση προς τον κύριο Αντώνη Σαμαρά να του προσδιορίσει ποιον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», ερμηνεύεται ως προϊόν λειτουργίας ειδικών μηχανισμών με λέιζερ ή ότι έχει συμβεί «διάρρηξη» του μηχανισμού ασφαλείας επικοινωνιών από «θύλακα» μέσα στην ΕΥΠ.

Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει επίσημα ότι δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχουν ηχητικά αποσπάσματα συνομιλιών του πρωθυπουργού. Άλλωστε επί κυβέρνησης Παπανδρέου, ως γνωστών, είχε αποκαλυφθεί και εκτεταμένη παρακολούθηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ επιμένουν ότι οι του 14ου και 15ου ορόφου, όπως και κάποιοι που μετατέθηκαν στον 11ο, γνωρίζουν το τι ακριβώς είχε συμβεί με ευθύνη του τότε διοικητή Κώστα Μπίκα και όχι των υπαλλήλων του και ότι είχε συντελεστεί κακούργημα. Αν μάλιστα ζητηθεί έρευνα από τον Αλέξη Τσίπρα τότε θα βρεθούν σίγουρα και ίχνη στο data.
Πηγή CrashOnLine

Πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό

Σε συναγερμό έχει τεθεί οι κυβέρνηση μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι στην ΕΥΠ έχει δημιουργηθεί κύκλωμα το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παρακολούθηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί αναβρασμός. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου επιχείρησε να «υποβαθμίσει» το γεγονός, ωστόσο οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει επιχείρηση «σκούπα» στην ΕΥΠ.
Στόχος ο εντοπισμός και το άμεσο «ξήλωμα» του κλιμακίου που υπέκλεπτε τις συνομιλίες και τα ηλεκτρονικά μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά.

Πανικός επικρατεί στην κυβέρνηση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις πληροφορίες που πρώτη η Kontra news, έδωσε στη δημοσιότητα για το άγριο παρακρατικό παιχνίδι με τις κασέτες των υποκλοπών που απειλεί να τινάξει στον αέρα το πολιτικό σύστημα.

 Όλα ξεκίνησαν μετά το άρθρο παρέμβασης της εφημερίδας όπου αναφέρει ρητά πως «ότι γίνεται αυτές τις ημέρες στη Τουρκία με τον Ερντογάν που κάθε μέρα του βγάζουν και από μια κασέτα, θα γίνει και στη χώρα μας. Αυτό είναι κανονισμένο από τις ξένες και κυρίως αμερικανικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με ορισμένους ντόπιους απατεώνες, που στο τέλος μπορεί να μας παρουσιαστούν και σαν .σωτήρες της κάθαρσης».

Χθες το πρωί, η κυβέρνηση έντρομη από τις αποκαλύψεις ξεκίνησε μαραθώνιο συσκέψεων στην γ.γ. ενημέρωσης προκειμένου να βρει το κύκλωμα μέσα στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Όπως είναι λογικό, η πληροφορία διαψεύτηκε (όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις), ωστόσο στην πραγματικότητα το θέμα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στην ΕΥΠ εδώ και καιρό λειτουργεί ουσιαστικό ένα «παράρτημα» όπου καταγράφει τους πάντες. Ο μεγάλος κίνδυνος για την κυβέρνηση είναι αυτές οι κασέτες να βγουν στην επιφάνεια και να εκθέσουν ακόμα περισσότερο την πλειοψηφία.

  Άλλωστε σε νέες του δηλώσεις ο Ηλίας Κασιδιάρης, απείλησε από το βήμα της βουλής, ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες καταγεγραμμένες, μια εκ των οποίων, ο πρωθυπουργός αποκαλεί έναν δικαστικό που έχει τρισύλλαβο όνομα (ίδια κατάληξη με τον Μπαλτάκο),  «παναθηναϊκάκια». « Καταγγέλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση: Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», φοβούμενος συνακροάσεις; Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων».

Από την πλευρά του πάντως ο τρισήλαβος «παναθηναϊκάκιας», διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. « Ουδέποτε έχω μιλήσει με τον Σαμαρά ή τον Μπαλτάκο ή έχω δεχθεί παρέμβαση για την υπόθεση», φέρεται να απαντά σε όσους τον ρωτούν για την υπόθεση.
Πηγή KontraNews

Σχόλιο ιστολογίου: Πριν από χρόνια αναρωτιόμασταν και θέταμε μετ' επιτάσεως το ερώτημα (χωρίς ποτέ να απαντηθεί) πόσα είναι τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ. Σε μία επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη (ως πρωθυπουργού) δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν πως αυτά τα βαλιτσάκια είναι 6 ή 8. Αργότερα, μετά την πτώση Παπανδρέου και την απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία, πάλι σε δημοσιεύματα του Τύπου γράφτηκε πως η ΕΥΠ είχε παραγγείλει 5 βαλιτσάκια, 2 εκ των οποίων ποτέ δεν έφθασαν σε αυτήν, αλλά υπάρχουν υποψίες πως το ένα "κατασχέθηκε" από ανώτατο στέλεχος που αποσύρθηκε, ενώ για το άλλο υπάρχουν υποψίες ότι "στάλθηκε" στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. 
Σύμφωνα με τις εξελίξεις, λοιπόν, κάποιο από αυτά τα δύο βαλιτσάκια ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί για παρακολουθήσεις κυβερνητικών στελεχών. Όμως, θεωρούμε ότι η παρακολούθηση του ίδιου του πρωθυπουργικού γραφείου, δεν είναι μέσα στις δυνατότητες που έχουν αυτά τα βαλιτσάκια, επειδή θεωρούμε ότι υπάρχει ειδική θωράκιση για ασύρματη υποκλοπή στο μέγαρο Μαξίμου. Και, εν πάσει περιπτώσει, είναι απολύτως απίθανο η διοίκηση της ΕΥΠ να διέταξε παρακολούθηση του ίδιου του πρωθυπουργού, δηλαδή του άμεσου πολιτικού της προϊσταμένου στον οποίο αναφέρεται ο διοικητής της ΕΥΠ.
Εάν η "αποκάλυψη" περί παρακολούθησης του Αντώνη Σαμαρά δεν αποτελεί επικοινωνιακό πυροτέχνημα για να παραπλανήσει και να αποπροσανατολίσει τις συζητήσεις από το μείζονος σπουδαιότητας θέμα της "ομιλητικότητας" Μπαλτάκου, τότε το πιθανότερο, είναι η υποκλοπή να έγινε είτε από Βρετανικές είτε από Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν εγκαταστάσεις παρακολουθήσεων στις ταράτσες των κτιρίων των πρεσβειών τους. Πιθανότατα πρόκειται για "διείσδυση" που έγινε από αμερικανικές υπηρεσίες (οι οποίες γνωρίζουν και έχουν επαφές με συγκεκριμένους υπαλλήλους των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, "δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους επιρρεπείς στις διαρροές" όπως τους χαρακτήρισε σε ένα από τα διαρρεύσαντα μέσω των wikileaks απόρρητα τηλεγραφήματα, ο πρώην αμερικανός πρέσβης Ρις. 
Το "τραγικό" είναι πως η διοίκηση της ΕΥΠ γνωρίζει σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα τους συγκεκριμένους "δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους", οι οποίοι προσέτρεξαν να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας με το ΣΥΡΙΖΑ (για να αποκτήσουν την κατάλληλη πολιτική"ομπρέλα") και για τους οποίους -σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου- ήδη γίνεται έρευνα από την ΕΥΠ για άλλα θέματα. Πιθανότερο, λοιπόν, είναι να υπήρξε υποκλοπή από τους αμερικανούς και διοχέτευση - διαμοιρασμός του προκύψαντος "υλικού" από την συγκεκριμένη ομάδα...
Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, ανώτατα στελέχη αυτής της ομάδας, τα οποία είναι η σημερινή συνδικαλιστική ηγεσία της ΕΥΠ, είχαν παραθέσει δείπνο "εργασίας" στον κ. Μπαλτάκο, ο οποίος ως εκ της θέσεώς του δεν είχε καμία αρμοδιότητα επί θεμάτων ΕΥΠ και ως εκ τούτου η συγκεριμένη συνάντηση ήταν απολύτως εξωθεσμική.  Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο υποδιευθυντής της Γ' Διεύθυνσης, αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας - οργανωμένου εγκλήματος, ο οποιος δεν είναι συνδικαλιστής...!
Για το τι συζητήθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση πολλά ακούγονται αυτές τις ώρες.
Μήπως ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε βοήθεια για να παρακολουθεί εσωτερικούς του αντιπάλους ή να καταγράφει τις περίεργες συναντήσεις του; Και αν ναι, με τι αντάλλαγμα; Μήπως κάποια δική του παρέμβαση στις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που αφορούν συνδικαλιστικούς τους αντιπάλους και πασχολούν αυτή την εποχή την Δικαιοσύνη...;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Ω ΡΕ ΚΩΝ/ΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στόχος ο εντοπισμός και το άμεσο «ξήλωμα» του κλιμακίου που υπέκλεπτε τις συνομιλίες και τα ηλεκτρονικά μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά"
    Άρα η κυβέρνηση παραδέχεται ως αληθινές τις καταγγελίες της Χ.Α για τις εντολές του Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου προς τους δικαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ΕΥΠ ;
    Ποιος πρωθυπουργός ;
    Ποιο κράτος ;
    Ματριξ ..... Ειναι ολα και σύντομα ο κοσμάκης θα πάθει το σοκ του αιώνα .
    Ειδικά όταν θα ¨ κυβερνήσει ¨ για καμία βδομάδα το ανθελληνικο τσούρμο των αριστερών κλόουν - μαριονέτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος ή ποιοι ήταν το "κυρίως πιάτο" στο μυστικό δείπνο Μπαλτάκου - ΠασοκοσυριζαιοΚυπατζήδων; Μήπως ξέρει κανείς; Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από όσα διαβάζω εδώ και στα υπόλοιπα μπλοκς καταληγω στα εξής α) είτε τα στελέχη (διοικητες - υποδιοικητες - γενικοί γραμματεις κλπ ) που τοποθετησε ο Σαμαρας σε καίρια πόστα είναι άτομα "πουλημενα" είτε β) όλα έγιναν εις γνώσην του Σαμαρα...
    Και κλείνω προς το δεύτερο γιατί 2 χρόνια που είναι τώρα κυβέρνηση με τη δικαιολογία της "δήθεν συγκυβέρνησης " δεν έχει φροντίσει να κάνει το αυτονόητο... να "καθαρίσει" και να "ξεκαθαρίσει " τις υπηρεσίες από όλους αυτούς τους δυσαρεστημένους - γνωστούς πλέον - πασοκους ... .... γιατί άραγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω τον λυπαμαι τον Σαμαρα..... λογικά τωρα δεν πρέπει να εμπιστεύεται ούτε τον "ποπό του".....
    Αν έχει κάνει ολα αυτα "το δεξί του χέρι" .... φαντάζεστε τι έχουν κάνει όλοι οι υπόλοιποι ;;;;;;

    Καλα να παθει όμως..... ότι σπέρνεις θερίζεις.... και είναι υπεύθυνος τόσο για τις πράξεις του όσο και για τις παραλείψεις του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου , δηλαδη δεν καταλαβες οτι ο Σαμαρας ηταν ο ενορχηστρωτης ολων αυτων των αθλιοτητων ? Πιστευεις οτι οι αλλοι τα εκαναν εν αγνοια του ? Ας ειμαστε ειλικρινεις : Ο Σαμαρας ευτελιστηκε οσο κανεις ποτε πρωθυπουργος !.. Και αυτο φαινεται οτι ειναι ιδιο του χαρακτηρα του...

      Διαγραφή
  7. και τι κάνει ο Δραβίλας τόσο καιρό;;;; τι έχει κάνει για το δείπνο;;; τι έχει κάνει για τις τόσες υποθέσεις που εκκρεμούν;;; ως πότε θα καλύπτει τελικά τους υπεύθυνους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι ολα αυτα για το πρωθυπουργιλικι; Μηπως υπαρχουν κι αλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ............Σήψη στην ηγεσία, σήψη και σε όλα τα κλιμάκια και φορείς..........συγκοινωνούντα δοχεία είναι...........νομίζω ότι δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα πλέον..........τα έχουμε δει ολαααααααα..........εννοώ τα στημένα παιχνίδια εξουσίας, την παντελή ανηθικότητα & διαφθορά, την λύσσα τους για την καρέκλα χωρίς κανένα ίχνος ευθιξίας να παραιτηθούν μετά από όσα βγαίνουν κάθε ημέρα εις βάρος τους..........και την πλήρη περιφρόνηση τους απέναντι στον λαό που τους χρυσοπληρώνει αλλά και σε θεσμούς & αξίες..........

      Διαγραφή
  9. Μηπως το βαλιτσακι το εχουν οι Ρωσοι κ δινουν πληροφοριες εκει που θελουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν οι ρώσοι δικά τους βαλιτσάκια και πήρανε ένα από τα δικά μας... Ας σοβαρευτούμε λίγο. Εκτός και αν είσαι βαλτός, οποτε πάω πάσο, γιατί πρέπει να βγάλεις κι εσύ ένα μεροκάματο

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]