Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας τελειωμένος Σαμαράς, στο δρόμο για τις εκλογές

Κάτι δεν πάει καλά με τον πρωθυπουργό της χώρας, ειδάλλως δεν εξηγείται η παρέμβασή του, δύο μόλις 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Μπαλτάκου που οδήγησαν στην παραίτηση του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης. 
Ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής και τόνισε: «Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο». 

Η δική μας απορία: Από τους τόσους συμβούλους του, δεν βρίσκεται ένας να του πει πως αυτές του οι δηλώσεις δείχνουν έμμεσα αλλά καθαρά πως δεν αποκλείεται διόλου να ευσταθούν τα υπό Μπαλτάκου λεχθέντα; Ο Σαμαράς σπεύδει να πει πως ναι, έχω πρόβλημα μαζί τους! 

Αναλυτικά, να τι δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο των AHEPANs:
«Καλωσορίζω στην Ελλάδα τους εκπροσώπους των AHEPANs, τα αδέλφια μας από τη Διασπορά. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά, βγαίνει από την κρίση, σηκώνεται στα πόδια της, παίρνει τη μοίρα της στα χέρια της και αυτό είναι το πιο μεγάλο, το πιο σημαντικό για όλους μας, για όλο τον Ελληνισμό.  Πριν από οτιδήποτε άλλο, όμως, και σε αναφορά με την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, θα ήθελα να τονίσω ορισμένα αυτονόητα πράγματα. Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο, και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής. Ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος. Με την ίδια ακλόνητη πίστη η κυβέρνηση αυτή στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Και όλοι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Αλλά εμείς προχωράμε με την απαραίτητη ομοψυχία και την εξίσου απαραίτητη πολιτική σταθερότητα. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση. Η Ελλάδα βγαίνει στις διεθνείς αγορές και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Και σε κανένα δεν θα επιτρέψουμε να μας τραβήξει πάλι πίσω. Θυμηθείτε πού ήμασταν πριν δυο χρόνια. Με τις θυσίες του Ελληνικού λαού κάναμε αυτό που δεν περίμενε κανείς και τώρα που πιάνουν τόπο αυτές οι θυσίες, προχωρούμε σε μια νέα σελίδα για την Ελλάδα. Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την Πατρίδα δεν την αλλάζω».
Τα συμπεράσματα σε σας φίλοι αναγνώστες, αφού την ίδια ώρα που ένας πανικόβλητος Σαμαράς δείχνει να είναι αλλού, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου δέχεται να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών του συνομιλιών για να διακριβωθεί αν μιλάει ή όχι με δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να παρέμβει στην υπόθεση των διώξεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. 
Ο ίδιος ο υπουργός έχει παραδεχθεί μέχρι στιγμής ότι όντως επικοινώνησε με τον προϊστάμενο των ανακριτών αφ' ότου αφέθηκαν ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος, αλλά όχι για να παρέμβει για να προφυλακιστεί η "επόμενη φουρνιά" δηλαδή ο γ.γ. Ν.Μιχαλολιάκος, ο Χ.Παππάς και ο Γ.Λαγός, αλλά "για να ενημερωθεί για την πορεία της υπόθεσης"...

Και επιβεβαιονόμαστε στην χθεσινή μας ανάρτηση, υπό τιον τίτλο ''Ο Κασιδιάρης θα ξαναχτυπήσει''. Οργιάζουν οι φήμες πως ηχητικό ντοκουμέντο που θα κυκλοφορήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα διέρρευσε και το μεταφέρουμε (με κάθε επιφύλαξη, όπως μεταφέρουμε και κάθε ντοκουμέντο για το οποίο δεν υπάρχει η δυνατότητα διασταύρωσης). 
Στην αποκάλυψη προέβη χθες (4/4/2014) στην Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η συνομιλία υποτίθεται ότι αφορά κυβερνητικό στέλεχος και δικαστικό-εισαγγελικό λειτουργό:
Δικαστικός-εισαγγελικός λειτουργός: "Δεν δένει εγκληματική οργάνωση".
Κυβερνητικό στέλεχος: "Να κόψετε τον λαιμό σας να την δέσετε!"
Δικαστικός-εισαγγελικός λειτουργός: "Μας καλύπτεις;"
Κυβερνητικό στέλεχος: "Σας καλύπτω"!
Συμπέρασμα: Ένας τελειωμένος πρωθυπουργός, αναγκαστικά σύρεται σε εκλογές που θα είναι το κύκνειο άσμα του...


Πηγή ΕΛΚΕΔΑ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΟΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]