Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ειδική πολιτιστική βραδιά - αφιέρωμα στον Δημήτρη Ιατρόπουλο

Με το «Ασανσέρ», το νέο πολυμυθιστόρημα του Δημήτρη Ιατρόπουλου, μας καλεί να ανεβούμε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως - σταθμός Μετρό "Περιστέρι") για μια ξεχωριστή βραδιά πνευματικής μυσταγωγίας.

Για το έργο θα μιλήσει η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρία Μαρία Τζάνη, ενώ η ηθοποιός Αλεξάνδρα Καρακατσάνη και η ζωγράφος Κατερίνα Καραγιάννη - Ιατροπούλου θα διαβάσουν γνώμες διάσημων ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων για τον ποιητή, καθώς και κείμενα από το «Ασανσέρ».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ψαριανός θα ερμηνεύσει σε δικές του συνθέσεις και σε πρώτη πανελλήνια ακρόαση τρία ανέκδοτα τραγούδια του σε στίχους του ποιητή, με τη συνοδεία στο πιάνο του συνθέτη και μαέστρου Σάκη Τσιλίκη.

Η βραδιά θα εμπλουτιστεί ακόμη με την προβολή του εικοσάλεπτου ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Τριανταφύλλου, που είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Δημήτρη Ιατρόπουλου.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]