Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ακροδεξιοί της Κριμαίας απειλούν με επιθέσεις σε αγωγούς

  • Η Κριμαία ψήφισε με 98% υπέρ της ανεξαρτησίας της και ακολουθεί η… Μολδαβία;
  • Ηγέτης του «Δεξιού τομέα» απειλεί να ανατινάξει αγωγούς φυσικού αερίου, μέσω των οποίων «ρέει» το ρωσικό φυσικό αέριο προς την Ευρώπη
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Ο ηγέτης του Ουκρανικού εθνικιστικού κινήματος Dmitri Jaros απειλεί να ανατινάξει τους αγωγούς που συνδέουν την Ρωσία με την Ευρώπη, στερώντας την Ρωσία από την βασική πηγή χρηματοδότησης της, αναφέρει ο ρωσικός τύπος στο σύνολό του.

Την απειλή της εκτέλεσης της συγκεκριμένης πράξης ο Dmitri Jaros την υποσχέθηκε προς την προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας και τους συμπατριώτες του, αναφέροντας την ύπαρξη ρωσικού σχεδίου για την κατάληψη της Ουκρανίας.

«Θυμόμαστε όλοι πως η Ρωσία βγάζει τα χρήματα της, μέσω του πετρελαίου και του φυσικού αερίου προς τη Δύση και μέσω των αγωγών μας γι 'αυτό θα καταστρέψω τους αγωγούς αυτούς, στερώντας από τον εχθρό αυτής της πηγής χρηματοδότησης. Θα αφήσω καμένη γη κάτω από τα πόδια του κατακτητή, θα τους πνίξουμε με το αίμα τους, εάν επιτεθούν στο έδαφός μας», είπε ο ηγέτης του « Δεξιού τομέα.

Στην ίδια κατεύθυνση ο Dmitri Jaros ενθαρρύνει την δημιουργία «ομάδων ανταρτών» με σκοπό την διενέργεια σαμποτάζ, σε περίπτωση κατοχής, ακόμη και μέσα στο ρωσικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται επίσης η ανακοίνωση –έκκληση του Dmitri Jaros στον καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης Τσετσένο αρχιτρομοκράτη Doku Umarov να οργανώσει επιθέσεις στο έδαφος της Ρωσίας. Εκπρόσωποι του «Δεξιού τομέα» πήραν ενεργό μέρος στην υλοποίηση του πραξικοπήματος στην Ουκρανία. Το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της οργάνωσης άρχισαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο, με αποτέλεσμα δύο φιλορώσοι ακτιβιστές να χάσουν την ζωή τους, καταλήγει το ρωσικό δημοσίευμα του Russia Today.

Σχόλιο: Η ανεξέλεγκτη δράση παραστρατιωτικών ομάδων είναι σίγουρη σε μια χώρα που βασιλεύει η διάλυση, η αναρχία και η διαφθορά. Οι φιλοναζιστές του δεξιού τομέα με την αρωγή των δυτικών μυστικών υπηρεσιών και πλήθος παράνομων συνεργατών δρουν σαν επίσημα όργανα του ουκρανικού κράτους. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δεν υπάρχει Ουκρανία και προφανώς δεν πρόκειται να ξανά υπάρξει με την παλαιά μορφή της. Η ουσία είναι μία, ποιος έχει σειρά μετά, μάλλον η Μολδαβία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]