Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητούνται εθνικοί ευεργέτες

Ο ελληνικός λαός καλεί όλους όσους διετέλεσαν ή διατελούν Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, Βουλευτές, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και Διοικητές Τραπεζών - Δημοσίων Οργανισμών και είναι ακόμη εν ζωή αυτοί ή και οι σύζυγοι τους και την πρώην βασιλική οικογένεια, να παραχωρήσουν οικειοθελώς και συνειδητά στο ταμείο αποπληρωμής του Δημοσίου χρέους, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό την εξεύρεση όλων των απαιτούμενων πόρων για την ολοσχερή εξόφληση του χρέους, το σύνολο της κινητής και ακίνητης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ τους, είτε βρίσκεται στην Ελλάδα ή οπουδήποτε στο εξωτερικό, καθώς και το σύνολο ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ τους (είτε είναι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι), με μοναδικό σκοπό την ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδας, για την οποία όλοι οι προαναφερόμενοι - όπως πολύ καλά γνωρίζει ο Ελληνικός λαός – ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ συνεχώς, ΣΚΛΗΡΑ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

Ο Ελληνικός λαός, αναγνωρίζοντας την μέγιστη αυτή ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ των Ηρωικών Αντιπροσώπων και δηλώνοντας ειλικρινά υπερήφανος για αυτούς, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ μέχρι και τον θάνατο τους, όλες τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης (συσσίτια και απλή στέγαση), εφόσον δεν θα έχουν καμία οικονομική δυνατότητα επιβίωσης, η δε κήδευση τους θα γίνει δημοσία δαπάνη και με ΤΙΜΕΣ ΗΡΩΩΝ, τα δε ονόματα τους θα μείνουν ΑΙΩΝΙΑ γραμμένα στο ΠΑΝΘΕΟ των ηρώων του Ελληνικού Έθνους, δίπλα στον ΛΕΩΝΙΔΑ, τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, τον ΘΟΔΩΡΟ, τον ΓΙΩΡΓΗ, το ’40-’45 κ.λπ..

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά, ότι το σύνολο της περιουσίας και των όσων κατέχουν (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) όλοι οι παραπάνω, μπορεί να καλύψει επαρκώς το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας και επομένως η ΘΥΣΙΑ αυτή των ολίγων (1% έως 2%) αλλά ΗΡΩΙΚΩΝ ελλήνων, είναι καλύτερη και προτιμότερη από την εξόντωση του υπολοίπου 98% ή 99% του λαού.

Τέλος, ο Ελληνικός λαός καλεί όλους όσους ΔΙΟΡΙΣΑΝ τους παραπάνω, δηλαδή τους οικονομικά πολύ επιφανείς έλληνες εκδότες, προμηθευτές Δημοσίου, κατασκευαστές, εφοπλιστές, καθώς και όλους τους διαχρονικούς μεγαλοδημιουργούς της σύγχρονης τέχνης της πλήρους διαστρέβλωσης της αλήθειας (μεγαλοδημοσιογράφους), να παραχωρήσουν ΜΟΝΟΝ το 10% της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ τους και σύμφωνα πάντα με τους παραπάνω όρους ΤΙΜΗΣ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ του λαού, να μπουν και αυτοί στο Πάνθεο των ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ του Έθνους.

Όλα τα παραπάνω ανδραγαθήματα των ΗΡΩΙΚΩΝ αυτών ελλήνων, θα οδηγήσουν αφ’ ενός μεν στην ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ του ΧΡΕΟΥΣ (από τους πρώτους), αφ’ ετέρου δε στην δημιουργία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΕΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ (από τους δεύτερους), που θα εκτίνασσε την οικονομία της Ελλάδας σε δυσθεώρητα ύψη.

Αναγνώστης

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]