Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λεπέν: Η Μέρκελ πραγματοποιεί το όνειρο του Χίτλερ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στρασβούργο και στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν, αφήνει άφωνους όλους τους ευρωπαίους, γι’ αυτά που λέει για την Μέρκελ και τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα είπε:
«Ό,τι ο Χίτλερ είχε ονειρευτεί, η κυρία Μέρκελ το πραγματοποιεί. Ξέρετε, το όραμα της Μεγάλης Ευρώπης υπήρχε ήδη στον Χίτλερ και είναι βέβαιον πως το ειδικό βάρος του γερμανικού πληθυσμού, που αριθμεί 80 εκατ. κατοίκους, διαδραματίζει έναν πρωτεύοντα ρόλο, αν και αυτό είναι φαινομενικό.
Ξέρετε, εγώ τονίζω στο ακροατήριό μου τη σοβαρότητα της σημασίας του παγκόσμιου δημογραφικού φαινομένου από τη μία ως μία δυσθεώρητη έκρηξη κι από την άλλη ως προς την ύφεση. Ιδίως για το κομμάτι που εγώ το ορίζω ως «βορεινή Ευρώπη», εκτείνεται από τη Βρέστη έως το Βλαδιβοστόκ, και υπακούει στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων.
Εάν δεν υπάρξει σε κάποιο δεδομένο σημείο ένας έλεγχος, το ένα θα «αδειάσει» στο άλλο αναπόφευκτα και με βάση τον ίδιο νόμο η Δημοκρατία θα ελαττωθεί και θα υπάρξει δουλεία του ενός λαού στον άλλον…».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]