Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν συζητά καν η Μέρκελ κυρώσεις κατά της Ρωσίας…

Σημαντικό είναι το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στη συνεννόηση των δυο ακτών του Ατλαντικού, από τη στιγμή που η ηγέτης της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, δεν συζητά το ενδεχόμενο επιβολής οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως άλλωστε διαφάνηκε και από τη συνάντηση του Ρώσου ηγέτη με τον επικεφαλής του γερμανικού κολοσσού Siemens…

Βερολίνο και Μόσχα δείχνουν να επιθυμούν ανοικτά έναν πολιτικό συμβιβασμό που δεν θα διαταράξει το οικονομικό περιβάλλον, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα να αντιμετωπίζει συντονισμένα πυρά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι δεν αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τη «ρωσική επιθετικότητα».

Οι κουβέντες που λέγονται στις Βρυξέλλες κατά την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Ευρώπη, είναι σχεδιασμένες να καθησυχάσουν το ακροατήριο της Δύσης ότι όλα βαίνουν καλώς, συγκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τις τεράστιες διαφωνίες στον τρόπο αντιμετώπισης της Ρωσίας.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]