Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί...

Αφήνω στους φίλους αναγνώστες να βάλουν στο «αρμένισμα» του τίτλου το γνωστό….
Και φυσικά, αναφέρομαι στους πολιτικούς που ζουν στην κοσμάρα τους, με «ελιές», «φιστικιές» και άλλα ξύλα απελέκητα που έχουν στο μυαλό κινήσεις όπως των 58, των 108, των 308 κλπ.

Ρε πάτε καλά;
Έχετε κάνει μια χώρα μπάχαλο, και το ζόρι σας είναι ποιο άλλο;
Οι εκλογές και οι καρέκλες, μη τυχόν και χάσετε το παραμικρό, και χαθεί η «κουτάλα» που έχετε και καταπίνετε (που στο λαιμό να σας κάτσουν);

Διάβασα δημοσιεύματα όπως όλοι άλλωστε, ότι και καλά «διαλύεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ» και ένα σωρό άλλες μπούρδες, γλειψίματα των εκδοτών στα κόμματα, και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν «ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ».

Ο έλληνας δυστυχώς κοιμάται και αφήνει όλους αυτούς να παίζουν παιχνίδια πάνω στις πλάτες του.

Ξεχάσαμε μέσα σε τρεις μέρες την κλεψιά με τις κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τον ληστή με το ένα χέρι, ξεχάσαμε (γιατί βολεύει ακόμα και στον απλό κοσμάκη εκτός από τους πολιτικούς) τους συνανθρώπους μας που ψάχνουν μέσα στα σκουπίδια για να βρουν να φάνε, φαινόμενα που τα βλέπουμε πλέον και στη γειτονιά μας, παραβλέπουμε το ότι ακόμα υπάρχουν παιδια που υποσιτίζονται και λιποθυμούν στα σχολεία, και ασχολούμαστε με τις «μετρήσεις» και τα ποσοστά των κομμάτων.

Παρασυρόμαστε καθημερινά και η προσοχή μας πάει αλλού, και υποστηρίζουμε, ΝΑΙ ακόμα υποστηρίζουμε ΟΛΟΥΣ αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα, που την ξεπούλησαν στα αφεντικά τους.

Δε βλέπουμε τα χάλια μας, δε βλέπουμε που δεν έχουμε ΥΓΕΙΑ, που η ΑΝΕΡΓΙΑ καθημερινά ανεβαίνει όλο και πιο πολύ, δε βλέπουμε που σαν χώρα έχουμε ΔΙΑΛΥΘΕΙ..

Κλείνουμε τα μάτια σε ΟΛΑ και αφήνουμε τους επικίνδυνους να οργιάζουν.
Μας ΦΤΥΝΟΥΝ κατάμουτρα πως δεν τους νοιαζουμε ΕΜΕΙΣ αλλά η τσέπη τους, και εμείς τι κάνουμε;

Αντί να τους παραμαζέψουμε και να τους πετάξουμε στα σκουπίδια, αν και ούτε για εκεί δεν είναι, εμείς κοιτάμε ΠΩΣ να τους… ενισχύσουμε, να τους δώσουμε κι άλλα ποσοστά για να κερδίσουν στις εκλογές, τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές, τις εθνικές…

Και ΞΕΡΟΥΝ ότι ήμασταν είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να ήμαστε τα κορόιδα, τα θύματα που θα τους τάξουν και εκείνα θα τους ψηφίσουν και πάλι.

Για να βολέψουμε το γιο, την κόρη , το ανίψι μας, τον εαυτούλη μας.
Η χώρα διαλύεται, και αυτοί το χαβά τους….

Καλά μας κάνουν.

Αφού τους αφήνουμε, αφού τους δίνουμε το ελεύθερο τόσα χρόνια, καλά μας κάνουν.
Έτσι, ας τους βοηθήσουμε και εμείς να μας αφανίσουν μια ώρα αρχύτερα.
Χαΐρι και προκοπή έτσι κι αλλιώς δεν περιμένουμε με αυτούς που θέλουν να μας πείσουν ότι κυβερνούν.

Ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν το παιχνίδι τους, ας αφήσουμε και τους βρικόλακες του χθες, εκείνους που ξεκίνησαν τη διάλυση της χώρας να βγαίνουν και να μιλούν όλο θράσος για τα «σχέδια» τους, ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να μας ΚΛΕΒΟΥΝ.

Είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Εμείς καιγόμαστε και αυτοί παίζουν το ποιος είναι πιο ισχυρός, και ποιος θα νικήσει σύμφωνα με τα «νούμερα».

Παίζουν, και τους αφήνουμε.
Καλά μας κάνουν.
Να μας κάνουν και άλλα τόσα μπορούν;
Σίγουρα μπορούν, άλλωστε δεν έχουν καμία αντίσταση, δεν κινδυνεύουν από καμία τιμωρία.

Θα «αρμενίζουν» στην κοσμάρα τους και εμείς τα κορόιδα από κάτω θα βογκάμε μέχρι να ξεψυχήσουμε.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]