Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σφίγγει ο ρωσικός κλοιός γύρω από την Ουκρανία

Ρωσικά στρατεύματα διεξάγουν ασκήσεις σε τρείς βασικούς άξονες (Ροστόφ, Μπέλγκοροντ, Κούρσκ) στα σύνορα με την Ουκρανία

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις 13 Μαρτίου, «άμεσο σχέδιο της «μάχιμης εκπαίδευσης» των στρατιωτικών μονάδων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελούν οι στρατιωτικές ασκήσεις στις περιοχές του Ροστόφ, του Μπέλγκοροντ, του Κουρσκ και του Tambov».
Ο κύριος σκοπός των ασκήσεων αυτών, είναι ο έλεγχος των μονάδων και της πολεμικής τους ετοιμότητας και στη συνέχεια, η εκτέλεση επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε άγνωστο έδαφος, αναφέρει η ανακοίνωση.
Κατά τη διάρκεια των πρώτων φάσεων των ασκήσεων, οι διοικητές και το προσωπικό του μηχανοκίνητου πεζικού, πυροβολικού και των αρμάτων μάχης, θα αποκτήσουν εμπειρία, σε κινήσεις, ελιγμούς με συνδυασμένο τρόπο, όπως την μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων σιδηροδρομικώς και αεροπορικώς, σε καθορισμένες περιοχές, σε άγνωστο όμως έδαφος.
Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας αυτής θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις στρατιωτικές περιοχές, πρακτικές ασκήσεις στη μάχη, με συντονισμό όλων των μονάδων, βολές όλων των όπλων με πραγματικά πυρά, υπό τον άμεσο έλεγχο των διοικήσεων τους, καταλήγει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ.

Σχόλιο: «Σφίγγει ο κλοιός» του ρωσικού στρατού γύρω από την Ουκρανία, ενόψει και του δημοψηφίσματα στην Κριμαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκατοντάδες άρματα μάχης, αυτοκινούμενο συστήματα πυροβολικού, ΤΟΜΑ και φυσικά στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Ουκρανία σε τρεις βασικούς άξονες. Όσο αφορά τις ασκήσεις αυτές καθαυτές ανήκουν στον τομέα των «ρωσικών ψυχολογικών επιχειρήσεων».


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]