Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψυχολογικός πόλεμος κατά της Μόσχας από τους ναζιστές του Κιέβου

Σύμφωνα με πληροφορίες, πομπή 28 λεωφορείων και 20 βαν ξεκίνησε χθες (10/3/2014) από το Χάρκοβο της Ουκρανίας με προορισμό το Ντόνετσκ, μεταφέροντας 400 μισθοφόρους των ιδιωτικών στρατών ΗΠΑ και Βρετανίας.
Όλα τα άτομα φέρουν στολή της αστυνομίας της Ουκρανίας και μεταξὺ τους ευρίσκονται οι ελεύθεροι σκοπευτές που έριχναν στο «ψαχνό» στην πλατεία «Μεϊντάν» στο Κίεβο σκοτώνοντας πολίτες.
Στόχος τους μία σφαγή ἡ οποία να χρεωθεί στην Ρωσία, δίνοντας την ευκαιρία στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να εισβάλλουν με τις ειδικὲς δυνάμεις τους για την αποκατάσταση της τάξης, καθώς και ἡ κατάληψη των αεροδρομίων του Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ που είναι απαραίτητα για την προσγείωση των βαρέων μεταγωγικών αεροσκαφών τους.
Η επιχείρηση αυτή της Δύσης αποτελεί αντίμετρο εκδίκησης για την Κριμαία.

Στον αντίποδα, η Ρωσία έχει ήδη τοποθετήσει τους «πολιτοφύλακες» (ιδιώτες μισθοφόροι έμπειροι στρατιωτικοί άρτια εκπαιδευμένοι σε κάθε είδους μάχη), διδασκόμενη από τις «χειρουργικές» παρεμβάσεις της Δύσης σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, με την βοήθεια ιδιωτικών στρατών (π.χ. blackwater) που αναλάμβαναν την «βρώμικη δουλειά» που δεν μπορούσε να φορτωθεί ο αμερικανικός στρατός.

Σε περίπτωση που οι μισθοφόροι της κυβέρνησης των ναζιστών της Ουκρανίας, αποτολμήσουν μία σύγκρουση με τις συγκεκριμένες ομάδες «πολιτοφυλακής», το αποτέλεσμα δεν θα είναι μία σφαγή, την ευθύνη της οποίας θα έχουν εκείνοι που μετακίνησαν τους «ουκρανούς» μισθοφόρους σε περιοχές όπου οι ρωσόφωνοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων.

Περίπτωση παρέμβασης του ΝΑΤΟ, με προσγείωση αεροπλάνων του στο έδαφος της Ουκρανίας (σε οποιοδήποτε σημείο) αποκλείεται, πρώτον επειδή δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση από το ΝΑΤΟ και δεύτερον επειδή θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στον αποφασισμένο για όλα Πούτιν. Και η στρατιωτική αναμέτρηση είναι κάτι που η Δύση γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή και ιδιαίτερα εξαιτίας της Ουκρανίας…

Η μετακίνηση των δυνάμεων (με τη χρήση πολιτικών οχημάτων) εκ μέρους της ουκρανικής κυβέρνησης των ναζιστών, αποτελεί μία απλή κίνηση εντυπωσιασμού. Εκτός και εάν οι παράφρονες της κυβέρνησης του Κιέβου νομίζουν πως μπορούν να προκαλέσουν χωρίς να δεχθούν την δέουσα απάντηση της «ρωσικής αρκούδας»…, που έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα ανεχτεί παιχνίδια στην «αυλή» της, και –φυσικά- δεν θα επιτρέψει ημιπαράφρονες ναζιστές να γίνουν κάτοχοι πολεμικού υλικού που είναι άκρως επικίνδυνο τόσο για την Ρωσία, όσο και για άλλες χώρες στην περιοχή…

Πάντως, από χθες μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί η εμφάνιση της συγκεκριμένης φάλαγγας ή ουκρανών «αστυνομικών» στις περιοχές του Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μέρος ενός ψυχολογικού πολέμου (ή πολέμου νεύρων) στον οποίο επιδίδεται η κυβέρνηση του Κιέβου ευελπιστώντας να παρασύρει την ρωσική πλευρά ή τους «πολιτοφύλακες» σε ενέργειες που θα προσελκύσουν το διεθνές ενδιαφέρον και ενδεχομένως την αύξηση της βοήθειας (οικονομικής) της Δύσης προς τους ναζιστές κυβερνώντες.

Και μόνο το τόλμημα μίας τέτοιας «μπλόφας» απέναντι στην πολεμική μηχανή της Ρωσίας, καθιστά απολύτως σαφές πως η λογική δεν κατοικεί στο Κίεβο. Και αυτό το συμπέρασμα, ως γεγονός, καθιστά επικίνδυνη την οποιαδήποτε παράταση στην κυβέρνηση μίας ομάδας ημιπαραφρόνων ναζιστών που ζούνε την διεθνή τους διασημότητα εις βάρος μίας ολόκληρης χώρας, κάνοντας ταυτόχρονα επικίνδυνα παιχνίδια με την ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών της Ουκρανίας.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]