Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΦΟΝ(ιάδες)

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Ο Φον Δραγασάκης ως νεότερος Φον Δημητράκης δεν μπορεί να κρύψει με τίποτε ότι θέλει απεγνωσμένα την εξουσία κι αν για αυτό χρειάζεται να γλύφει την Γερμανική κυβέρνηση θα το κάνει. Και το έκανε ξεδιάντροπα και δημόσια ζηλεύοντας την δόξα του Φον Αδωνιδάκη. 
Δεν θα σταθούμε στην απροκάλυπτη διαβεβαίωση προς τους Γερμανούς βουλευτές οι οποίοι πήραν μέρος στον Οργανισμό Νεότητας Ελλάδας-Γερμανίας, ότι “αν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον Σύριζα στην κυβέρνηση, διαβεβαιώστε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Eλλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη”. Είναι πρόβλημα των παλαμακιστών του Σύριζα για το αν θέλουν να είναι κολλητάρια με τον γερμανικό λαό που εξέλεξε για πολλοστή φορά την κυβέρνηση που μακελεύει τον ελληνικό λαό. Το να είσαι φιλοναζιστής είναι κακό μόνο όταν θέλεις να το κρύψεις. Εφόσον ο δημοκρατικά εκλεγμένος εκπρόσωπός των ψηφοφόρων του Σύριζα δεν κρύβει τον φιλοναζισμό του τότε σωστά είναι καθρέπτης και των φιλοναζιστών ψηφοφόρων του.
Θα μείνουμε όμως στο ότι ο Φον Δραγασάκης καθιστά υπεύθυνο τον ελληνικό λαό λέγοντας ότι ο Σύριζα “έχει επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας” και ότι “προσεγγίζουμε το πρόβλημα όχι από την σκοπιά ότι μάς φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας”. Ως παλιά καραβάνα στην πολιτική από την νεανική του ηλικία ξέρει να χρησιμοποιεί την γλώσσα του έτσι ώστε να είναι καλυμμένος ότι δεν πράττει εθνική προδοσία με αυτά που ξεστομίζει. Τονίζει την αδιαφάνεια, την κρατική λειτουργία, το φορολογικό σύστημα, πετάει ένα αριστερίστικο ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν “όχι κάτω από συνθήκες κοινωνικής κατάρρευσης” για να είναι καλυμμένος και όλα ωραία και καλά. 
Έλα όμως που όλα δεν είναι καλά και πήρε σβάρνα ως εκπρόσωπος όλου του ελληνικού κοινοβουλίου και τον λαό που δεν πιστεύει ότι το πρόβλημα το δημιούργησε ο ελληνικός λαός αλλά οι φίλοι του Ευρωπαίοι με αρχηγό την φίλη του Ναζιστική Γερμανία. Καλυμμένος πίσω από το σοβαρό ύφος του, ο Φον Δραγασάκης έκρυψε από τους συναδέλφους του Γερμανούς ότι από την αρχή της δήθεν κρίσης αυτοί που οικονόμησαν τα άντερά τους είναι οι γερμανικές τράπεζες και ο αγαπητός του γερμανικός λαός. Κουβέντα δεν είπε ο Φον Δραγασάκης ότι την ίδια στιγμή που ο μισθός της Ελλάδας έχει πέσει κάτω από τα 400 ευρώ, η συνάδελφός του Μέρκελ ανεβάζει τους μισθούς της Γερμανίας με ταχύτητα φωτός διότι τα πλεονάσματα από τους τόκους λόγω επιβεβλημένων δανείων στην Ελλάδα έχουν φθάσει στα επίπεδα της δεκαετίας του '60 όταν μετανάστες δούλευαν σαν τους σκλάβους στα γερμανικά εργοστάσια ανεβάζοντας τα έσοδα της Ναζιστικής χώρας. 
Το να περιμένεις να ακούσεις τον Φον Αδωνάκη να λέει ότι “η Γερμανία μάς έσωσε” είναι κάτι αναμενόμενο. Ουδέποτε έκρυψε τα φιλοναζιστικά του αισθήματα από την νεανική του ηλικία. Το να ακούς όμως έναν Φον Δραγασάκη που έφτασε στα ύπατα αξιώματα περνώντας από όλα τα στάδια της αριστερής πτέρυγας από τα 15 του χρόνια και πατώντας πάνω σε νεκρούς, πάει πολύ. Θα πέσει μόνος του ο Γοργοπόταμος να μας βαρέσει στο κεφάλι μην αντέχοντας άλλο την αριστεροσύνη άεργων πολιτικάντηδων. Όσο για την Αλαμάνα θα στείλει περήφανη μούντζα για το δούλεμα που έφαγαν στη μάπα όλα αυτά τα χρόνια λόγω συναισθηματισμού πραγματικοί αριστεροί από κρυφοναζιστούληδες που ήταν κρυμμένοι στον ίδιο κομματικό χώρο. 
Η Ελλάδα είναι γεμάτοι από Φον. Ξεπετάγονται καθημερινά σαν τα ραδίκια εκμεταλλευόμενοι τον πόλεμο που υφιστάμεθα για να πάρουν αξιώματα στην Ναζιστική Ευρώπη. Το τελευταίο φρούτο ο Φον Θεοδωράκης χωρίς να έχει επαφή με την πραγματικότητα εκτός των άλλων κατόρθωσε σε μία φράση να χωρέσει δύο εντελώς αντίθετες έννοιες: Πατρίδα και Συμφέρον. Είπε λοιπόν, ο Φον Σταυράκης καλώντας νέους “ευεργέτες” “να υιοθετήσουν χωριά και σχολεία” το εξής: “Η κοινωνία και η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να βρει τρόπους να πείσει τους ζάπλουτους Έλληνες ότι η προσφορά, η ευεργεσία, η επιστροφή χρημάτων στον τόπο, είναι προέχων ζήτημα αυτή την εποχή. Είναι επένδυση για αυτούς. Τους συμφέρει να σταθεί όρθια η πατρίδα”. 
Όπως κατάλαβες νεοκολίγε μου, σκύψε και παρακάλα. Το συμφέρον των ζάπλουτων θα σώσει και εσένα και την πατρίδα διότι η πατρίδα για τους χορηγούς του Θεοδωράκη είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Έβαλαν οι χορηγοί τον Φον Θεοδωράκη μπροστά να αλωνίσουν ό,τι θα μείνει ανεκμετάλλευτο από τους Γερμανούς χορηγούς του Φον Δραγασάκη. Εξάλλου οι χορηγοί του συγκαταλέγονται στους ζάπλουτους επενδύοντας στον ίδιο τον Φον Θεοδωράκη που αγανάκτησε ξαφνικά με τους παλαιοκομματικούς και φέρνει άνεμο αλλαγής χαρτοφυλακίων στην Ελλάδα. 
Ζούμε την ιστορία σε επανάληψη έχοντας όμως το μεγάλο μειονέκτημα να μην υπάρχει αντίσταση. Με τους Φον(ιάδες) που δημιούργησαν έκλεισαν τις πόρτες για την δημιουργία ενός νέου ΕΑΜ γιατί τόσο οι Γερμανοί όσο και οι υποτακτικοί τους το ίδιο λάθος δύο φορές δεν θα το επέτρεπαν. Μπορεί 70 χρόνια πριν η πλειοψηφία του λαού λόγω του απολυταρχικού ναζιστικού καθεστώτος να μην είχε συμμετοχή στα εγκλήματα αλλά τώρα μέσω των “δημοκρατικών” διαδικασιών κάνουν τον ίδιο τον λαό συμμέτοχο στα εγκλήματα. 
Κι αν κάποτε φώναζες στεντόρεια “Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι”, τώρα η συμμετοχή σου στην ναζιστοδημοκρατία δεν σου επιτρέπει να φωνάξεις “ΦΟΝ(ιά) των Ελλήνων, πολιτικάντη”.


Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]