Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν θέλουν να αλλάξουν οι ίδιοι και αλλάζουν τους πολίτες...

  • Δεν πρόδωσαν την χώρα, αλλά την κατέστρεψαν μεθοδικά, όλοι εκείνοι που επί δεκαετίες, φρόντισαν να αποδομούν και να πλουτίζουν μέσα από τα ερείπια που άφηναν πίσω τους
  • Στην κορύφωση του δράματος, αποφάσισαν να μην αλλάξουν οι ίδιοι, αλλά να αλλάξουν τον δημογραφικό χάρτη της χώρας…
Είναι παγκοσμίως γνωστό το φυσικό φαινόμενο της όσμωσης, στους περισσότερους πιστεύω, αν όχι σε όλους τους απόφοιτους των λυκείων και σε όσους ασφαλώς ασχολούνται με την επιστήμη της Χημείας.
Υπάρχει όμως και ένα άλλο φαινόμενο, εκείνο της κοινωνικής όσμωσης, το οποίο παρατηρείται στη χώρα μας, εδώ και αρκετά τώρα χρόνια, για το οποίο οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν στο πρόσφατο παρελθόν φρόντισαν να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα για τη φιλόξενη χώρα μας.

Το ρόλο της ημιπιπεράτης μεμβράνης παίζει η μεθόριος γραμμή της χώρας μας, η οποία την διαχωρίζει, ανατολικά από την «ενωμένη» και μη Ευρώπη. Ο διαλύτης, στην περίπτωση αυτή, είναι οι λαθρομετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι διέρχονται καθημερινώς και τελείως ανεξέλεγκτοι από την ανατολική κυρίως μεθόριο και συσσωρεύονται αενάως στη χώρα μας. Το διάλυμα, στην κοινωνική αυτή όσμωση, είναι ο πληθυσμός της χώρας μας που αποτελείται από τους γηγενείς Έλληνες πολίτες και από ένα μείγμα μεταναστών, πολιτογραφημένων κατά ένα μικρότερο μέρος και λαθραίων κατά το μεγαλύτερο μέρος, του οποίου το πλήθος και η ακριβής σύνθεση είναι στοιχεία άγνωστα, όχι μόνον στους Έλληνες πολίτες, αλλά και στους εκάστοτε κυβερνώντες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση της κοινωνικής όσμωσης, η ικανότητα της μεμβράνης έχει την εξής ιδιαιτερότητα: Να μην επιτρέπει να εξέρχονται από τη χώρα μας οι λαθρομετανάστες, γιατί τους έχει μπλοκάρει η προδοτική για τη χώρα μας συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ», την οποία υπέγραψαν εντελώς αβασάνιστα (χωρίς καν να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για το τι ακριβώς θα σήμαινε αυτό για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και για τα γενικότερα και ειδικότερα χαρακτηριστικά της Ελλάδας) οι «ευφυείς» πολιτικοί που μας κυβερνούσαν το έτος 2003, να επιτρέπει όμως, ή μάλλον να εξωθεί και να συμπιέζει, ώστε να εξέρχονται από αυτή την μεμβράνη οι ημεδαποί Έλληνες πολίτες, για να μεταναστεύσουν στις ευρωπαϊκές κυρίως χώρες και λιγότερο στις χώρες της Ανατολής.

Σήμερα, η εικόνα που εμφανίζει η χώρα μας, σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό πρόβλημα, προς τα έσω και προς τα έξω, είναι επιεικώς τραγική. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, η Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια έχει δεχθεί 1.300.000 (λαθρο)μετανάστες.Η απογραφή του υπουργείου Εσωτερικών, το 2006, έδειξε ότι οι νόμιμοι μετανάστες ήσαν μέχρι τότε περίπου 500.000, ενώ ο ΟΗΕ και η EUROSTAT υπολογίζουν ότι οι λαθρομετανάστες σήμερα στη χώρα μας ανέρχονται περίπου στους 900.000 (αριθμός που είναι ψευδέστατος και υποκρύπτει σκοπιμότητες, αφού στην τελευταία αναφορά του νυν πρωθυπουργού για τους λαθρομετανάστες, ο αριθμός τους ανέρχονταν σε 2,5 εκατομμύρια…). Αν λοιπόν δεχθούμε ότι, μέχρι τώρα, έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας ενάμισι εκατομμύριο νόμιμοι και παράνομοι αλλοδαποί και ότι καθημερινώς διαβαίνουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα τριακόσιοι πρόσφυγες, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η FRONTEX, ενώ ταυτοχρόνως εξέρχεται από τη χώρα, μεταναστεύοντας, ένα σημαντικό ποσοστό του εργατικού και κυρίως του επιστημονικού μας δυναμικού, τότε στο τέλος της προσεχούς δεκαετίας ο ελληνικός πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει συρρικνωθεί στο 70%.
Και το τραγικότερο ακόμη, για το ελληνικό έθνος, είναι ότι οι εναπομείναντες Έλληνες στη χώρα μας θα είναι κυρίως γέροντες, αφού οι μεταναστεύοντες στο εξωτερικό είναι πάντα οι νέοι.

Τίθεται τώρα τα ερώτημα: Αυτοί οι τριακόσιοι –πολυαριθμότατοι για τη χώρα μας- εθνοπατέρες μας, δεν βλέπουν καθόλου αυτή την εικόνα; Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η χώρα μας κινδυνεύει να χάσει τον ελληνισμό της και τον πολιτισμό της;
Διότι, απ’ ότι φαίνεται, εκείνοι της συμπολίτευσης ενδιαφέρονται μόνο να παίρνουν κάθε φορά τη «δόση» τους, λες και είναι ναρκομανείς, εκτός αν τους έχει τυφλώσει η λατρεία της εξουσίας ή τους έχει θολώσει τα μυαλά η φιλοδοξία τους.
Οι δε άλλοι, της μείζονος αντιπολίτευσης, κάνουν το παν για να μην θεωρηθούν ρατσιστές (και υπόσχονται πως θα καλέσουν στην Ελλάδα και τις οικογένειες των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών)!!!
Και από τους υπόλοιπους, κάποιοι πιστεύουν ότι θα λύσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα με τα όπλα και κάποιοι άλλοι προσέρχονται στη Βουλή για να φωνάξουν «παρών»…

Πηγή «Ελευθεροτυπία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]