Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Τάγματα εφόδου" - Το νέο διακαναλικό σήριαλ

- Μπακίρ Μεσημέρ! Το νέο διακαναλικό σήριαλ που προβάλλεται κάθε βράδυ στις 8. Δράση, ξύλο, βία, αίμα και μπόλικη βουλευτική ασυλία.
- Αμέσως μετά, στο καπάκι που λένε, ακολουθεί το διακαναλικό σήριαλ με τίτλο: «Η Τρόικα με το πριόνι, στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων». Τρόμος, αυτοκτονίες, εξαφανίσεις μισθών συντάξεων και ζωών.
- Το πρόγραμμα στη ζώνη 8 με 10 ολοκληρώνεται με το τρίτο διακαναλικό σήριαλ με τίτλο: «Ο νοικοκύρης και ο λαθρομετανάστης». Μια ιστορία μίσους, διωγμών και υποκρισίας.
- Ας καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και ας εφησυχάσουμε. Μετά ακολουθεί ύπνος βαρύς. 
- Ήλια Κασιντιάρ. Το νέο ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής και τηλεοπτικής σκηνής. Και δέρνει και αγορεύει και μηνύει και εφαρμόζει πιστά το νόμο περί βουλευτικής ασυλίας.
- Ο Γιωργάκης πάντα ήθελε να γίνει αεροσυνοδός αλλά η μάμα Μάργκα τον έκανε πρωθυπουργό.
- Και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Γιωργάκης ακολούθησε το πάθος του και που και που έκανε και τον πρωθυπουργό. Τελευταία, κάνει που και που τον βουλευτή.
- Ο Σαουδάραβας Σεΐχης Αλ Αφ Τσίπουρος προσπαθεί να σώσει ότι είναι πράσινο και κινδυνεύει να καταστραφεί. Ένεκα η κρίση.
- Αφού έσωσε το περιβάλλον, τώρα θα σώσει και τον Παναθηναϊκό. Βαγγέλη πρόσεχε γιατί και το ΠαΣοΚ πράσινο χρώμα έχει. Εννοείται, χωρίς κανένα προσωπικό κίνητρο εκ μέρους του Σεΐχη.
- Η τρόικα φεύγει για εφτά μέρες από τη χώρα μας. Πώς θα αντέξουμε την απουσία της. Τώρα, το να πεις ότι έφυγε για καλό σκοπό και ότι θα επιστρέψει για ακόμη καλύτερο, νομίζω ότι είναι αυτονόητο.
- Οι κρότωνες άμα κολλήσουν στο ζωντανό, φεύγουν μόνο όταν θα του ρουφήξουν όλο το αίμα.
- Η κυρία ΔΝΤ, φορώντας το γνωστό της μαλλί και την αγαπημένη της κουρελού είπε ότι αγαπάει πολύ τα πεινασμένα παιδιά στη Ρουάντα. Να και μια καλή γιαγιά που αγαπάει τα παιδιά, όπως στο «Χάνσελ και Γκρέτελ»
- Οπότε έχουν ελπίδα και τα ελληνόπουλα να κερδίσουν κάποτε την αγάπη της γλυκιάς κυρίας. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ρουάντα. Η αγάπη!
- Την κάρφωσε κανονικά ο Τόμσεν την κυβερνητική τρόικα όταν δήλωσε ότι προτείνει πιο σκληρά μέτρα από αυτά της τρόικας των δανειστών. Μήπως μυρίζεται εξέγερση και άρχισε το έργο «Τρόικα εναντίον τρόικας»;
- Θρίαμβος των «αιωνίων» αντιπάλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «μεγάλες» ομάδες (με πολλές συλλαβές) είναι φτιαγμένες για μεγάλες ήττες.
- Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης: Οι αναλώσιμοι!
- Μετά τον κεφαλικό φόρο το Στουρναρέικο σκέφτεται να επιβάλει τον ποδαρικό φόρο, τον φόρο χεριού και τον φόρο κοιλιάς. Από τον τελευταίο θα εξαιρεθούν οι πρώην υπουργοί που έχουν κοιλιά πάνω από 2m2.
- 6η Νοεμβρίου 2012. Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στις ΗΠΑ-ΞΗΠΑ. Θα σημάνει την έναρξη και «όποιον πάρει ο μπάρακ».
 
- «Η χρήση βίας εναντίον Αμερικανών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί» δήλωσε ο Μπάρακ ο Μπάμα. Όμως, εναντίων Ιρακινών, Σέρβων, Αφγανών όχι απλώς δικαιολογείτε αλλά επιβάλλεται κιόλας.
- Οι «λέξεις» στην υπηρεσία αδίστακτων συμφερόντων και ο «λόγος» υπηρέτης του παραλόγου. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν το λόγο οι λαοί που σφαγιάζονται;
- Ωρολογιακή βόμβα η Μεσόγειος, η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος. Η έκρηξη έχει προγραμματιστεί για τις 6 Νοεμβρίου. Καλυφθείτε!
- Στο εσωτερικό της χώρας αναζητούνται τα χέρια στα οποία θα σκάσει η εσωτερική βόμβα. Μετά θα ετοιμάσουν τα ελικόπτερα της διαφυγής.
- Πάλι στο προσκήνιο ο Γιώργος ο τραγουδοποιός. Μπας και ετοιμάζει πάλι τίποτα συναυλίες συμπαράστασης;
- «Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου». Αυτό θα σκέφτηκε ο Αρβανιτάνθρωπος της μη παιδείας και θέλει να τους πετάξει ένα πιάτο φαΐ στα μούτρα. Να προσέξει το δάγκωμα…
- Η Citibank ετοιμάζει deal με την Εθνική και την Eurobank αν η τελευταία δεν αγοράσει την Εμπορική. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το Bank χτενίζεται!
- Διεργασίες γίνονται για να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα βουλευτών που πλούτισαν παράνομα. Τι να τα κάνουμε τα ονόματα αν δεν επιστραφεί ο παράνομος πλούτος;
- Δηλαδή στις μέρες μας σταμάτησε ο παράνομος πλουτισμός πολιτικών προσώπων;
- Μα καλά. Η Θοδώρα η εθνική μας θυγατέρα που πήγε; Θα μου πείτε, εδώ χάσαμε τον Αντώνη τον πρωθυπουργό, τη Θοδώρα θα ψάχνουμε;
- Με το που γεννιέται ένα παιδί στη χώρα μας, χρεώνεται με μερικές χιλιάδες ευρώ. «Σκοτώνουν τα παιδιά πριν μεγαλώσουν».
 
- Τι τρέχει με τα φάρμακα, τους φαρμακοποιούς και τον ΕΟΠΥΥ; Πολύς ντόρος που δεν δικαιολογείται από το ενδιαφέρον τους για τους ασφαλισμένους που θα μένουν χωρίς φάρμακα.
- Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν χασούρα ή όφελος από όλη αυτή την ιστορία;
 
Λίγο τα τάγματα εφόδου με ότι ακολούθησε, λίγο τα ποδοσφαιρικά, λίγο η λίστα με τα ονόματα βουλευτών που πλούτισαν παράνομα, ευελπιστούν να περάσουν τα μέτρα των 12 δις με μηδενικές απώλειες. Είπαμε, ευελπιστούν καθώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Όμως…πεθαίνει!
σΑτΥρΟπΡόΚοΣ
 
Από kyrgiakischristos, μοντάζ Γρέκι



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]