Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ: «Το Ιράν δεν απειλεί μόνο το εβραϊκό κράτος αλλά και την Ευρώπη»

Η κυβέρνηση της Γερμανίας θεωρεί το Ιράν μια δυνητική απειλή όχι μόνο για το Ισραήλ αλλά και για ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σήμερα κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

«Βλέπουμε την απειλή όχι μόνον ως μια απειλή για το κράτος του Ισραήλ αλλά ως μια γενική απειλή και για την Ευρώπη», δήλωσε η Μέρκελ και τόνισε ότι το Βερολίνο θα επιμείνει στη συνέχιση των διεθνών διαπραγματεύσεων με το Ιράν σε ό,τι αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Η Μέρκελ η οποία βρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησής της για διαβουλεύσεις και ένα κοινό υπουργικό συμβούλιο των δύο κρατών εκτίμησε εξάλλου ότι το μποϊκοτάζ κατά των ισραηλινών προϊόντων δεν θα βοηθούσε την ειρηνευτική διαδικασία.

Η Γερμανία αντιτίθεται σε ένα ενδεχόμενο εμπάργκο σε βάρος του Ισραήλ εξαιτίας της πολιτικής του εβραϊκού κράτους όσον αφορά τους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη, διαβεβαίωσε η Μέρκελ.

«Σε κάθε περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ένα μποϊκοτάζ. Αυτή δεν είναι μια επιλογή (την οποία θα εξέταζε) η Γερμανία», απάντησε ερωτηθείσα εάν υποστηρίζει την τοποθέτηση ετικετών που να επισημαίνουν ότι προϊόντα παρασκευάζονται σε εβραϊκούς οικισμούς στα κατεχόμενα.
«Τα μποϊκοτάζ δεν είναι η απάντηση», πρόσθεσε η ίδια.
Η Μέρκελ πρόσθεσε πάντως πως οι εποικισμοί είναι ένα πρόβλημα.

Σχόλιο ιστολογίου: Ξαφνικά η Γερμανία της Μέρκελ βλέπει ως επικίνδυνο εχθρό το Ιράν...! Μήπως ξεκινούν οι διαδικασίες μίας γενικής στρατιωτικής επίθεσης, η οποία μέχρι σήμερα γνώρισε πολλές αναβολές;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βρε ντοροθυ ελεος, εχετε κανει τα ευρωπαικα συνορα σουρωτηρι με το καθε ταλιμπανικο που μπαινει μεσα, και το ιραν σε μαρανε για την ασφαλεια της ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]