Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ψευτομουφτήδες της Θράκης και οι ψευτοκυβερνώντες των Αθηνών

Το φαινόμενο των ψευτομουφτήδων, που ενώ είναι παράνομοι λόγω αντιποίησης αρχής, είναι ένα ζητούμενο στο οποίο η επίσημη πολιτεία δεν έχει τοποθετηθεί και δεν έχει αντιμετωπίσει επαρκώς, δίνοντας έτσι την εικόνα της αδυναμίας (ή φοβικότητας;) αλλά και τη δυνατότητα στην εκμετάλλευση -από την τουρκική εξωτερική πολιτική- των ψευτομουφτήδων προς την κατεύθυνση υλοποίησης ενός "θρησκευτικού θεσμού", της σαρία αλλά και της περαιτέρω δημιουργίας ενός "θρησκευτικού" μηχανισμού που δρα συντονισμένα (από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής) ενάντια στην ελληνικότητα της Θράκης, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για "παραβατική συμπεριφορά" αλλά και για προτροπή σε απείθεια (μη αναγνώριση νόμων της Ελλάδας) από τους μουσουλμάνους της Θράκης.

Αυτές οι "προσωπικότητες" που ξεπήδησαν από το πουθενά, οι "αιρετοί" όπως τους αποκαλεί η τουρκική προπαγάνδα, οι εκλεκτοί που με νύχια και δόντια ο εκάστοτε τούρκος πρόξενος προσπαθεί να νομιμοποιήσει, έχουν κατορθώσει να κυκλοφορούν ατιμώρητοι (αφού δεν τους έχουν επιβληθεί ποινές για την αντιποίηση της αρχής) και να δημιουργούν εστίες ανθελληνισμού (και φιλοτουρκισμού) μέσα στην Ελληνική Θράκη. Και όμως, αυτοί οι "λύκοι", είναι προβατάκια χειραγωγούμενα, φοβισμένα και -φυσικά- υποκινούμενα όχι μόνο από τα ταμεία της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, αλλά και από την ματαιοδοξία τους, η οποία τυγχάνει να ικανοποιείται λόγω της "απουσίας" των ελληνικών αρχών στην περιοχή.

Για έναν εκ των δύο "πρωταγωνιστών" του ενδεδυμένου με το Ισλάμ φιλοτουρκισμού που προσπαθεί η Άγκυρα να αναπτύξει στην Θράκη, έγινε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη για τον Ιμπραήμ Σερήφ από μειονοτική μάλιστα εφημερίδα…
 
Μία εντυπωσιακή αποκάλυψη – και μάλιστα από μουσουλμάνο – είδε προ ολίγων ημερών το φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον μειονοτικό δημοσιογράφο Τσολάκ, που από το πρώτο κιόλας φύλλο (5/2/2014) της νέας εφημερίδας «Μπαρικάτ» (βλέπετε το εξώφυλλο στην 1η φωτογραφία) έβαλε φωτιά στα…μπατζάκια των τουρκοψύχων (σ.σ. και προκειμένου ασφαλώς αδιάφορο για ποιον ακριβώς…διπλοχαφιέδικο λόγο)! Πώς; Θυμίζοντάς μας απλώς πώς κάποτε ο νυν ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ αρνιόταν ότι έχει οιαδήποτε σχέση με την ιδιότητα του μουφτή! Με τον τίτλο «Κι όμως δεν ήταν μουφτής» και τον υπέρτιτλο «Ο θεολόγος Ιμπραήμ Σερίφ 24 χρόνια τώρα μας έλεγε ψέματα» (2η φωτογραφία), η νέα μειονοτική εφημερίδα αναφέρει τα εξής (μετάφραση tourkikanea.gr): 
«Φτάσαμε στα πρακτικά κατάθεσης που έδωσε ο θεολόγος Ιμπραήμ Σερήφ στις 28/6/1991 στη διάρκεια ανάκρισης για το αδίκημα της ¨διασποράς ψευδών ειδήσεων¨. Ο Σερήφ γυρνά με την ιδιότητα του ¨Εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής¨ και με αυτή του την ιδιότητα απέκτησε και το δικαίωμα να είναι μέλος στην Συμβουλευτική Επιτροπή.
Ο Σερήφ στην κατάθεση του δηλώνει πως δεν έχει σχέση με την ¨εκλογή μουφτή¨ που έγινε με την μέθοδο ¨ανατάσεως χεριών¨, κάτι που όπως λέει το πραγματοποίησε ο τότε βουλευτής Αχμέτ Σαδήκ.
Ο Σερήφ δηλώνει πως στις θρησκευτικές εκδηλώσεις όπου παρίσταται, δεν μετέχει με την ιδιότητα του ¨μουφτή¨, αλλά με αυτή του ¨θρησκευτικού λειτουργού¨ και τονίζει πως όταν του απευθύνονται ως μουφτή, αυτός δεν αποδέχεται αυτή την ιδιότητα.
Ερωτώμενος σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει και γιατί δεν αντιδρά όταν στον τύπο γίνεται λόγος για ¨εκλεγμένο μουφτή¨, δηλώνει πως ¨Στην Ελλάδα ο τύπος είναι ελεύθερος¨ και παράλληλα πως σέβεται απόλυτα τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας».
Αυτά λέει η «Μπαρικάτ», που επιπλέον μάλιστα αναδημοσιεύει και το έγγραφο με την τότε κατάθεση στα ελληνικά του Σερήφ (2η φωτογραφία).

Πραγματική βόμβα βέβαια η είδηση για κάποιους τουρκόψυχους της Θράκης, καθώς είναι πραγματικά εντυπωσιακή η διαφορά ανάμεσα σε αυτά που κατέθετε τότε στην αστυνομία ο ψευδομουφτής Κομοτηνής και σε αυτά που διαλαλεί τα τελευταία χρόνια…

Το αρνάκι που υποδύεται τον λύκο, λοιπόν, όχι μόνο τρεμάμενο αρνήθηκε την θέση του ψευτομουφτή, αλλά ομολόγησε και την γελοία μέθοδο της... επιλογής του, την οποία θρασύτατα επικαλούνται οι υπόλοιποι καλοπληρωμένοι από την Άγκυρα τουρκολάγνοι.
Και όμως, αυτή την γελοιότητα, αυτά τα ανθρωπάκια που  τρέμουν απέναντι στην πιθανότητα να αντιμετωπίσουν το νόμο, η Ελληνική Πολιτεία κατόρθωσε να τα μετατράψει από πρόβατα σε... λύκους, οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων και προς την κατεύθυνση δημιουργίας ανώμαλων καταστάσεων στην Θράκη!

Για πολλοστή φορά, πρέπει να τονιστεί, πως το επί της ουσίας πρόβλημα δεν είναι η Τουρκία και τα διάφορα "τσιράκια" της στην Ελληνική Θράκη, αλλά η φοβικότητα, η ανικανότητα, η μη αντίληψη της σοβαρότητας των τεκταινομένων και η αποχή του κράτους των καρεκλοκένταυρων κυβερνώντων εξ Αθηνών, οι οποίοι δεν έχουν καμία δικαιολογία για τα όσα επιτρέπουν να συμβαίνουν στην Θράκη, εξαιτίας πράξεων ή παραλείψεών τους, αφού είναι απολύτως ενημερωμένοι από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για τα όσα συμβαίνουν στην ακριτική αυτή περιοχή. 

Με απλά λόγια, το πρόβλημα της Θράκης δεν βρίσκεται στην Άγκυρα, αλλά στην Αθήνα, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει αρχίσει να δημιουργεί την εντύπωση πως δεν επιθυμεί να παρέμβει σε μία περιοχή (εντός της ελληνικής επικράτειας) η οποία απειλείται από την Τουρκία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Άγκυρα να αναπτύσσει συνεχώς νέους μηχανισμούς εκτουρκισμού των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης, να κάνει ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία της στην περιοχή και να αφήνει ένα αποτύπωμα "ισχύος" που σύντομα θα φέρει τους "υπεύθυνους" των Αθηνών μπροστά στις ευθύνες που μέχρι και σήμερα προσπαθούν να αποφύγουν, αφού θα διαπιστώσουν ότι ο ρόλος της Θράκη στα σχέδια της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής (και δη του νεο-οθωμανού Ερντογάν) δεν είναι ούτε μικρά και δεν περιορίζονται γεωγραφικά στην Ελληνική Θράκη.

Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"
Διαβάστε επίσης: Τα εργαλεία του τουρκικού προξενείου στην Θράκη και η ελληνική σιωπή...

Η αντιγραφή του παρόντος άρθρου επιτρέπεται μόνο μετά από την άδεια του συντάκτη

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γεμισε η Ελλαδα..βουρβουλακες,καλικαντζαρια,αερικα και ξωτικα...και ροκανιζουν ολημερις και ολονυχτις...πουσαι τρελοπαπα με την αγιαστουρα σου και με την βρεχτουρα σου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]