Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΚΟ "Η Ελλάς": Τα κάνει όλα και... συμφέρει!

Γράφει ο Στάθης 
 
Αμάν πια με την κακεντρέχειά σας περί την κυρία Ρεπούση! Και βέβαια είχε ΜΚΟ η εκλεκτή βουλευτής της ΔΗΜΑΡ – τι να είχε; κλωβόν με κοκκινολαίμηδες; Είχε την ΜΚΟ «Διοτίμα».  
Τι ήταν η Διοτίμα πριν να γίνει ΜΚΟ; Πρόσωπο, ιέρεια απ’ την Αίγινα, η οποία στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνος, εξηγούσε στον Σωκράτη τη θεωρία της περί έρωτος – (όλα αυτά έγιναν θαρρώ πριν να πιει το κώνειο ο σεβάσμιος φιλόσοφος).

 Όπως και να ‘χει η Διοτίμα μετά 2.400 χρόνια έγινε από ιέρεια, ΜΚΟ (ιδού η συνέχεια του έθνους), περίφροντις για τις ξενιτεμένες γυναίκες και (με την ευκαιρία) για τα ξενιτεμένα λεφτά της κυρίας Ρεπούση στην Ελβετία. 
Τα οποία χρήματα –μην πάει ο νους σας στο κακό– τα έβγαλε, κατά δήλωσίν της, η εκλεκτή ιέρεια του «Συνωστισμού», μεσούσης της κρίσης, στην πολυπολιτισμική Σουΐτσερλαντ για λόγους υγείας (των χρημάτων) και παιδείας (των χρημάτων) – να μάθουν τα έρμα γαλλικά και... γερμανικά, να γίνουν «ελβετόψυχα» και ευρωπαϊκά. 

Ομως, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Οταν ανέλαβε ο ΜΚΟ Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών, τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου εκινούντο στο ύψος των 4,5 δις ευρώ, αίφνης φούσκωσαν σαν αφράτη πουτίγκα, πήγαν στα 15 δις, έφθασαν στα 60 δις – και μάλιστα ένα ποσόν της τάξεως των 20 δις το ζήτησε και εκταμιεύθηκε μέσα σε μία και μόνη μέρα ο Γιωργάκης – είμαι βέβαιος ότι πήγε (το ποσόν) τσιφ για τις ευγενικές ανάγκες του έθνους (βεβαίως - βεβαίως)!!!

 Ενθυμούμαι προσέτι – τι να πρωτοθυμηθώ; - ότι ακριβώς για αυτό το θέμα είχε κάνει ο κ. Τσίπρας επερωτήσεις στη Βουλή, τις οποίες όμως έφαγε η ΜΚΟ Μαρμάγκα. 
 
Επίσης θέλω να θυμηθώ – το ‘χω το κουσούρι – τα ελληνικά λεφτά που έπαιρναν απ’ τις κυβερνήσεις του «εκσυγχρονισμού» ΜΚΟ που διέσυραν την Ελλάδα διεθνώς για την καταπιεστική πολιτική της εναντίον της «τουρκικής», της «μακεδονικής», της «τσάμικης» και της «βλάχικης» μειονότητας! Ωραία χρόνια. 

ΕΠΣΕ (Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι), 
ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων),
 ΕΟΔΜ (Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων) 
Όλες στον καλό αγώνα όπως στη Βοσνία, τη Συρία, την Ουκρανία, τη Λιβύη και άλλες χώρες αδικημένων φυλάρχων και παρεξηγημένων οπλαρχηγών. 

Ευτυχώς που η Ντόυτσε Μπάνκ δεν είναι ΜΚΟ, άρα ο κ. Τόμας Μάγερ δεν λέει κουταμάρες, όταν λέει ότι χωρίς κούρεμα του δανείου δεν τη βγάζουμε ως το 2060, ακόμα κι αν δεν βγούμε στις αγορές ούτε ως το 2030 όπως ισχυρίζεται το ινστιτούτο Bruegel. 

Για αυτό η Τρόικα έρχεται και ξανάρχεται, ξανάρχεται και έρχεται, όπως αυτήν τη βδομάδα για να απελευθερώσει τελείως τις ομαδικές απολύσεις, να μοιράσει mini jobs σε κάθε απολυμένο και να ανοίξει τον δρόμο για τα 300 ευρώ κατώτατο μισθό – «τελική λύση» για το ελληνικό πρόβλημα. 

Βεβαίως αυτές οι «τελικές λύσεις» είναι ναζιστικής εμπνεύσεως και με ανησυχούν κάπως, αλλά ως φαίνεται δεν ανησυχεί ο κ. Στουρνάρας! «Θα κάνουμε όσα ζητά ο ΟΟΣΑ», δήλωσε ο γίγαντας! Ολα, χρυσέ μου; Ολα; Σκιάζομαι λιγάκι! 

Κι αν ο ΟΟΣΑ δηλαδή ζητήσει εκτός απ’ τους 800.000 Ελληνες που ήδη βρίσκονται εκτός συστήματος υγείας, να βρεθούν και οι ΜΚΟ, εσύ λεβέντη μου, θα το αποδεχθείς; Γενναία δήλωση, δεν λέω! «Θα κάνουμε όσα ζητά ο ΟΟΣΑ», τελεία και παύλα! 

Καλή βδομάδα, κυρίες και κύριοι! Και να θυμάσθε, «κάνουμε όσα ζητά ο ΟΟΣΑ», κάνουμε όσα ζητά η Τρόικα, κάνουμε όσα θέλει το νέο σχέδιο Αναν, κάνουμε ό,τι γουστάρει ο Αδωνις, κάνουμε ότι μας κάνει ο κ. Θεοχάρης – ω τι θαυμαστός, γενναίος, καινούργιος κόσμος, μπαμπά! κάνε τον μαλάκα, σκύψε το κεφάλι, συμμορφώσου προς τας υποδείξεις, κάνε ό,τι σου λένε, σκάσε και άκου, θέλεις να πάνε οι θυσίες σου χαμένες, χαμένε; 

Λαμπρές στιγμές της ιστορίας του έθνους (και των μειονοτήτων, «τούρκων», «τσάμηδων», «βλάχων» και «ματσεντόνιανς») – κάνουμε όλοι ό,τι μας λέει ο κ. Στουρνάρας, ό,τι του λέει ο ΟΟΣΑ, τα κάνω όλα και συμφέρω, ΜΚΟ η Ελλάς ανάθεμα τον Κάλβο μου και την ξεφτίλα μου, ανάθεμα τον μπούτζον του Καραϊσκάκη που ξεραγιαδέψαμε και τώρα τα κάνουμε όλα! Ολα, ρε! – τι σου ζητάνε;... 
Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]