Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα σε αυτή την χώρα…

Στην προηγούμενη “αντιρατσιτική” συγκέντρωση, είδαμε το αμίμητο. Μουλάδες να χαιρετούν ναζιστικά στην πλατεία Συντάγματος, αλλαλάζοντες ισλαμιστές να καλούν σε νέο Ολοκαύτωμα (Khaybar – Khaybar) και οργισμένους “δημοκράτες” να προειδοποιούν ότι η Ελευθερία και η Δημοκρατία είναι στο απόσπασμα, διότι έρχεται το Ισλάμ. Επίσης, ένας δύστυχος περαστικός εδάρη μέχρι αίματος διότι οι νοήμονες τον πέρασαν για “σιωνιστή”.

Παρά ταύτα, μετά από αυτά τα έκτροπα, βγήκαν μόνον κάποιες σποραδικές ανακοινώσεις καταδίκης των γεγονότων, αφού ως γνωστόν εάν βάζεις την ταμπέλα του αντιρατσιστή μπορείς ακόμα και να σφάζεις Εβραίους με φυλετικά κριτήρια, χωρίς κανείς να σε καταδικάζει. Όπως έκαναν οι Γερμανοί “αριστεριστές” κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Χθες λοιπόν, με αφορμή την συγκέντρωση που είχε προαναγγείλει η “Χρυσή Αυγή” στο μνημείο πεσόντων για τα Ίμια, οργανώθηκε αντι(ρατσιστική)συγκέντρωση, που πραγματικά θα μπορούσε θα την είχε χρηματοδοτήσει η Χρυσή Αυγή ως μέγιστη ρεκλάμα. Αφού σε αυτή συνελήφθη τούρκος υπήκοος, ονόματι Σελτζούκ. Πολιτικός πρόσφυγας. Μέχρι αυτές τις στιγμές δεν έχει γίνει γνωστό εάν όντως ο Σελτζούκ καταζητείται από τις Τουρκικές αρχές, όπως οι αγωνιστές που “δόθηκαν” πρόσφατα στην φασιστική τουρκία από Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη. Η σημειολογία όμως είναι συντριπτική. Ένα κόμμα που μέχρι πρόσφατα υμνούσε τους μαθητές του Κεμάλ και συνεχιστές του έργου του, Μουσολίνι και Χίτλερ, που πλέκει το εγκώμιο του ισλαμοφασίστα Ερντογάν, κάνει συγκέντρωση κατά των Τουρκικών θηριωδιών στα Ίμια… και στην αντισυγκέντρωση που βαπτίζεται “αντιρατσιστική”, συλλαμβάνεται τούρκος υπήκοος! Τούρκος υπήκοος στην Ελλάδα ως αντιρατσιστής, την στιγμή που η Τουρκία συνεχίζει ανενόχλητη τις ρατσιστικές γενοκτονίες από την Κύπρο εως την Συρία. Ενώ στο εσωτερικό της οι ελάχιστοι μειονοτικοί αποτελειώνονται και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ασύλληπτες, σεξιστικές σφαγές. Δηλαδή αφήνεις την χώρα που πραγματικά έχει ανάγκη αντιρατσιστικού αγώνα και έρχεσαι στην Ελλάδα, την μοναδική χώρα του πλανήτη που έχει δώσει απτά μαθήματα αντιρατσισμού υποδεχόμενη εκατομμύρια μετανάστες.

Πραγματικά, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι συντριπτικές. Είτε οι διοργανωτές της συγκέντρωσης της ΧΑ προσευχόντουσαν επί μήνες στην Θούλη και τον Θωρ να συλληφθεί Τούρκος υπήκοος σε αντισυγκέντρωση…

Είτε ο Σελτζούκ μπέρδεψε το Σύνταγμα με την Ταξιμ…
Είτε είναι πρακτοράντζα της Τουρκίας που παραδοσιακά έκανε πανηγύρια όποτε η Ελλάδα είχε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Το ανεξήγητο ακόμα και η 17Ν να έχει τιμήσει τα Ίμια σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει βγάλει άχνα, θα πρέπει να το ψάξει με μεγάλη προσοχή ο κύριος Τσίπρας. Διότι οι λαμογιές του εκσυγχρονισμού και η εκχώρηση της πατρίδας στους γερμανούς και τα μνημόνια, είναι απόρροια εκείνης της νύχτας. Όπως και ο νεοναζισμός είναι δημιούργημα της εκσυγχρονιστικής λαίλαπας διότι οι πατριώτες έπρεπε να πηθικίζουν ότι “οι γερμανοί είναι φίλοι μας” την ώρα που ο Σημίτης ψώνιζε Ευρώ, Ζήμενς και Λέοπαρντ.

Εκτός και αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απόρροια της “αριστεράς” που κραύγαζε “Γερμανοί Ες Ες, ταξικά μας αδέλφια”. Οπότε αντί να τιμά τους λαϊκούς ήρωες που αντιστάθηκαν στην κεμαλοναζιστική λαίλαπα, θεωρεί λογικό να τιμά σελτζούκους.
Η παράνοια ποτέ δεν ήταν ελπιδοφόρα πολιτική κατάσταση.

Α. Νοταράς


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]