Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βλαχοσκόπιο

zodia_kriarΚριάρ'
Στοιχείου Φουτιά
Πλανήτς Αρς
Παρουρμητικά μ” κριάρια ας ανακεφαλιόσουμε: Δυναμικά, είστ’. Θεληματικά ειστ’. Σπαστικά είστ’.
Ξύπνια όμως δεν είστ’ και τι να σας κάμω που το ζούδι σας τραβάει ουρέξεις για ταξίδια, αλλά εδώ που σας έλαχε η μοίρα σας να κατοικείτ’ άστα βράστα παναή. Αντισταθείτ’ στον ανάδρουμο Ηρμή που ξεκουβαλεί επάνω στο ζούδι του Μπήχτ’ και βαρεί παλαμάκια στον ηλιακό τον οίκου της οικουνομικής σας αν- ασφάλειας. Δύναμ θέλ’ κι τρόπ’.
Α και αν βρείτ’ κάποιουν να φλιρτάριτ’-φλιρτάριτ’, μη μπερδευτείτ’, ούχι να φλιτάριτ’ τις μύγες που βαράνε τις πλαγιές τς Αγαμίας -άιντε και καλούς απογόνους~.
Ημέρες για ζευγάρωμα: Δέυτερη Τριτ’, Τρίτ’ Πέμπτη του μηνού.
Στις 18 του μηνού στις 3 το βράδ’ να μαζέψετ’ ραδίκια καλιώρα για λαχανόπιτα.

zodia_bichtss
Μπήχτ’ς
Στοιχείου Γηη
Πλανήτς Αφρουδίτ’
Ου ου μπηχτ’ς με τ’όνουμα, μπηχτ’ς και με του πράμα.
Φτου μη σας βασκάνω, φτου φτου φτου στα όρη στ’άγρια τα βουνά και στα καταβάθια της θάλασσας.
Απ’τα μέσα του μηνού ορθώνετ’ ο ανάδρουμος Ηρμής και παίρνει τ’ ανάσκελα ο Μπηχτ’ς. Θα βγαίνιτ’ στο χουριό και όλα τα Άι-φων θα ν’ στραμμένα στα σκέλια σς!
Ξέρου πολλές που θα βγαζαν τη μπέμπελη απ’ το κακό τς, αλλά τα δικά σας κέρατ’ δεν ιδρώνουν… Κερατούκληδες! Και μην ιδώ πουθενά ντρουπαλές παρειές, πάρετε μιανανάσα, χτυπήστε το ποδάρι κάτου και βουρ στο κόκκινο φωτάκ’ εεεε πανί ήθελα να ειπώ.
Αμ έπος Αμ έργον Αμ ερουτική συναστρία σε έξαρσ’ και ούλοι σας οι οίκοι φωτιά να γίνουν κάρβουν’!
Ημέρες για ζευγάρωμα: Ολ ντέι Έβερι Ντέι
Στις 11 και στις 14 του μηνού θα σας πετύχουν τα αυγά τα δίκροκα.

zodia_ftystoi
Φτυστοί
Στοιχείου Αγέρας
Πλανήτς Ηρμής
Δυο πρόσωπα έχει η ζουή, με βύσμα και στον ΙΚΑ. Α μπα προυσοπικά -αν μι ρωτήξει κανείς δηλαδής- δε σκάου για τη μοίρα σας και το λογισμό σας. Ούχι, ανάγκ’ εσείς δεν έχετε καμιάν: είτ’ θα το σκεφτείτ’ θα το σκεφτείτ’ και θα του κάψετ’ για να προυχωρίσετ’ είτ’ απλά θα το προυχωρίσετ’ μπροστά καίγοντας τα δεκαπεντάποντα δερματινέ τακούνια σας. Ενώπιος ενωπίω καταστάσεις αντιμετωπίζουνται με όπιο και στα τέλη του μηνού οι σχέσεις σας με τ’αλλα τα ζούδια γλυκαίνουν σαν ζαχαρουκάλαμου στη ρουμαντική ταινία Ζαχαρουκαλαμιά στουν Κάμπου (το μπί άουτ σουν ιν ντί βι ντι). Ημέρες για ζευγάρωμα: Κάθε δεύτερη Κυριακή.
Επειδή σας ξεύρω τι πανάτιμες που είσαστ, φτυστοί το αγκωνάρι του διαόλου, στις 8 του μηνού θα τα χρειαστείτ’ τα δεκαπεντάποντα. Ξεύρετε σεις!

zodia_kavour
Καβούρ'
Στοιχείου Νιρό
Πλανήτς Σελήν-Ποσδώνας
Α μα τα χρειάστηκα όταν κατέγραφα στουν χάρτη το δικό σας μέλλον. Μάλλιασε η γλώσσα μ να σας τα λιέου! Όποιος ανακατεύτ’ με τα πίτουρα τον ετρώνε οι κότες! Πάρτε τα τώρα ίνα μάθιτ’ να μην ψάχνεστ’ σε ξένες υποθέσεις. Θέλ’ λουγική και αφουσίουση, θέλ’ στόχο για βελάκια για να ανοίξ’ η τύχη σας. Κοινώς… Έτσι που τα κάμνατε, φτού στον κόρφο σας και καβούρ’ στις τσέπες σας. Ο Ουρανός θα σας μπει καλά στις 28 του μηνού και θα σας αλλάξ’ τις λάμπες και τα πορτατίφ. Ημέρες για ζευγάρωμα: Μην ελπίζετ’…
Στις 19 του μηνού θα ασχοληθείτ’ με τζέιμς μποντικές συναλλαγές. Και τα υπόλοιπα ζούδια θα σας καρφώσουν. Όλα κι όλα, άι τόλντ γιου σόου!

zodia_liountar
Λιουντάρ'
Στοιχείου Φουτιά
Πλανήτς Ήλιους
Ιξαντλημέν’ μου λιοντάρ, τι περάσατε κι σεις. Ο Αρς δεν φεύγει καλέ με τα ευχέλαια ατ λίστ μέχρι τουν Ιούν’. Πάνου απ’ όλα η δουλειά και του μελλούμενον και το τι μέλλει του μπί κοντίνουουντ. Χτυποκάρδια στην Πίκρα, γιοκ. Οικουνομικά στην Πίκρα, σημειώσατ’ δύου. Για να σας χαρώ… Λουστείτ’ με σαμπού και κοντίσιονερ για να ξεκαθαρίσει το ακατοίκητο για να δείτ’ ότι στον ήλιο μοίρα δεν έχετ’ αν δεν ξεστραβωθείτ και σ’κώσετ’ τον κώλο σας από την πλαστική την καρέκλα. Ήμαρτον πια, το ταμείο είναι μείο’ και από σχέσ’ φίλοι φίλοι… πέθανε το καρυοφίλ’. Ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν. Ημέρες για ζευγάρωμα: Ένι ντέι γουντ ντού. Αν σας καθόταν και τίποτις.
Στις 21 του μηνού να παίξιτι προυπό. Κι αν σας κάτσ’… σφφφφφρρρρ.

zodia_agamti
Αγάμ’τη
Στοιχείου Γηη
Πλανήτς Ηρμής
Κι έτσ’ θα μίνιτ. Γιατί; Γιατί του λιέου ιγώ, ο Κρόνς, ο Δίας, ο Ουρανός και παμψηφεί τα (χορεύοντα και μη ) άστρα ίν δε ΣΚΑΙ. Δε θέλου γκρίνιες! Ισείς ψάχνιτι ψύλλου στ’άχυρα. Και θέλει σταθερό χέρ’στα γκέμια, ειδάλλως το μουλάρ’ θα το πάρει η κατηφόρα. Μη βιάζεστ’. Θα σκουντάψετ’. Θα χτυπήσετ’. Κι θα πουνέσετ’. Δατς νοτ όλ, αλλά επειδής οι τάσεις αυτουκτονίας ξετυλίγουνται στην σεληνιακή σας όψη, ας βάλουμι μια τελίτσα, μέχρις τον Ιούν’. Ημέρες για ζευγάρωμα: Αν και εφόσον και όταν και όποτε… Από εξαπανέκαθεν ποτές των ποτών
Στις 20 του μηνού να κάμνετε μάσκα προσωπ’ με βρούβες.

zodia_zgos
Ζ’γός
Στοιχείου Αγέρας
Πλανήτς Αφρουδίτ
AAααα θα τα πάρου κι δεν μ’ αρές! Για πειτ’ μ σείς, τεκνά της Αφρουδίτς τι πατ’ και μπλέκειτ’ τα μπούτια ς με ότι κακό στραβό και ανάπουδο και μετά περικαλάτε να βγάλουμ’ ιμέις τα παιδιά της άστρουλογίας άκρη με το μίτο! –περικαλώ , με το μπαρδόν και συγχωράτε με- αλλά θα του πω..! Σεις φταιτ! Για ζυγιάστε τα συν τα πλην και τα διά κι αφήστε τα έξαλλα τα ερωτικά.. Ειδάλλως, Σέα κούλπα, τα σέα σας τα μέα σας κι σ΄άλλη παραλία.! Κι αφήκετε τα πρόστυχα τα κόλπα σε ό, τι επαγγέλςτ’ … Για ήρεμα και ζυγιασμέναααα λιέμ! Ημέρες για ζευγάρωμα: Μετά τις 14 και πριν τις 15
Μιτά τις 19 να αλλάξιτ λάδια στου κάρου και να κυκλοφορείτ’ με το πεζό το 2

zodia_skourpios
Σκουρπιός
Στοιχείου Νιρό
Πλανήτς Άρς
Αχ βαριανάσαμα και βόγκος αχ και βαχ. Το λαβ ορ νοτ το λαβ… Σκουρπιοί μου… !
Έχετ’ αρχίσ’ να βλέπιτ’ με άλλου μάτ’ τον κόσμο γύρω σας.. Ξεκινώντας απ’ τον μπακάλ’, το μανάβ’, τον φαρμακοτρίφτ’, τουν όργανου της τάξεως, τον πάριδρο ετσέτερα… Καημός μιγάλος με το ανοιξιάτικο το αγέρι να σας φυσά κατάμουτρα κι να σας αναστατώωωωων’. Μα το αρνείστε, έτσι δεν είν;
Χα, ας καγχάσω καλύτερα, κι θα καγχάσω τελιφταία!!!!!
Ημέρες για ζευγάρωμα: ξεύρου, ξεύρου στο φόκο πάνω τσιμπιέστε μεταξύ σας. Βαστάτε!… Στις 29 θα γίνετ’ παρανάλουμα του πυρός!
Στις 30 του μηνού να απλώσετ’ τραχανάδες γιατ’ θα βρέξ.

zodia_tookshots
Τουξότ’ς
Στοιχείου Φουτιά
Πλανήτς Δίας
Φουτιάαααααα σ’ούλα τα βάααασανα να μην ξαναγυρίσουν… Τουξοτ’ς είσαστ’ ένα πράμα. Απ’εξω κούκλα απού μέσα πανούκλα να του πω… Στη δουλειά μια κούκλα κι στάλλα πανούκλα να του πω… Να ξεύρετ’ η πουλή δουλειά τρώει τουν αφέντ’, για! Τώρα που ξεκαθαρίζ’ του τοπίου στη φαμίλια, κρίμας είν’ να γυρίσουν τα βάσανα τα εσουτερικά σας.. Ρίξτε τα βέλη σας προς τα μέσα και σκουτώστε τη μιζέρια, όλο μίρλα και συμπόνια και βάσανα πια! Τσκ Τσκ Τσκ… Δικό σας…!
Φουτιάαααααα σ’ούλα τα βάααασανα να μην ξαναγυρίσουν…
Ημέρες για ζευγάρωμα: Φτιρωτά καθαρματάκια μ σεις! Την επαύριου…
Στα τέλ’ του Μαγιού θυμηθείτ’… έρχετ΄κι ο Γιούνης!

zodia_gid
Γίδ'
Στοιχείου Γηη
Πλανήτς Κρόνς
Τα παντά ρη, τρέχ’ τρέχ’ τρέχει του νερού κι όλα γύρω σ’ γυρίζουν…
Και κοιτ’αχτε να ιδείτ’ που οι γίδ’ς μας βγήκαν απού πάνου… Ζειτ’ τη ζουή φουλ σπίντ, τηράτ’ το ηλιοβασίλεμα και λιώνουν οι σφήκες, φυτρώνουν μελισσοβότανα στο διάβα σας… Νοτ μπαντ ιντίντ! Προυσέχτ όμς… με τη νέα σελήν’ στουν πέμτου οίκου ς στα μέσα του μηνού αν δεν του κλείσετ’ του στοματάκ’… θα φάτ μια σφούρλα ξανάστρουφη που όμοιά τα δε θα ξαναφάτ!
Ημέρες για ζευγάρωμα: Γιδ’ς.. Σαγάλατα τα πρόβατα κι θα σου μείν’ η στάμνα.. Δηλαδής, σε άλλη ιστουρία θα συμβεί του μοιραίου…!
Θα σας πιτύχ’ η τάρτα τριαντάφυλλο μόνου αν τη φτιάξιτ’ παρέα με Τουξότ’ς!

zodia_stamnits
Σταμνίτ’ς
Στοιχείου Αγέρας
Πλανήτς Ουρανός-Κρόνς
Θου κύριε φυλακί το στόματι μ…. μέχρι να αλλάξ’ ο μήνας! Όλα καλά από την πρώτ του Μαρτ’… Μέχρι τότες.. Η αφρουδιτ’ κάμει μετακουμίσεις κι μεταφορές από τον ένα οίκο στουν άλλου… Ημέρες για ζευγάρωμα: Νέεεεξτ.
Στις 20 του μηνού θα κάμετ’ αποτυχημένου ντεκαπάζ…

zodia_psar
Ψάρ'
Στοιχείου Νιρό
Πλανήτς Ποσδώνας
Φάτι μάτια ψάρια… Μετά τα 14 του μηνού με τη νιόβα τη σελήνη απού κείθε που σκάγατε γάιδαρο και σας έσκαγε και ετούτος δίνετε ένα ουπς στους ψαρίσιους εβαυτούς σας… Φτου μη σας ματιάξω κι εσάς, αλλάζιτε, θ’ αλλάξετ’, ανοίγουν πόρτες, κλείνουν σπίτια, δεν χαμπαριάζιτ’ ού όμως και καλά κάμνετ’ –διότι φεύγει ο Ουρανός από κει πουχε μπαστακωθεί από πάνου σας και η έξουδος φέρνει χρήηηηηημα. Ημέρες για ζευγάρωμα: Μόνι μέικς δε γοουόρντ γκόου ράουντ.. Γιου γουιλ γκετ γουατ γιου… πέι φορ!
Στις 23 του μηνού θα εξουμολογηθείτ’ τα σώψυχά σας…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. μας έφτιαξες το απόγευμα.!!
    Καλό Σαββατοκύριακο
    Φίλε Κώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κώστας ντάρλινγκ καλύτερα να αναφέρεις και τις πηγές. το βλαχοσκόπιο είναι από το Πόρταλ του Ανέγγιχτου, των κοριτσιών της Πίκρας.

    http://pikragirls.blogspot.com/2010/03/blog-post.html?m=1

    από το πρότζεκτ Αγαμία κι Επαρχία, το αντίπαλο δέος του Σεξ εντ δε Σίτι, που το μέγκλα κακεντέγραψε ως κάτω παρτάλι.

    http://iagamiakieparxia.blogspot.com/
    (πρώην www.pikra.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πηγή με ενεργό λινκ βρίσκεται στο τέλος του κειμένου. Σε αυτό το ιστολόγιο αναφέρονται πάντα οι πηγές, εάν και όποτε υπάρχουν

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]