Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γροθιές στην Τουρκική Βουλή

Μίλησαν οι μπουνιές στη Βουλή

Κατά την συνεδρίαση της βουλής ο βουλευτής του ΑΚΡ - Κωνσταντινούπολης Οκτάι Σαράλ και ο αντιπρόεδρος του CHP Μπουλέντ Τεζτζάν γρονθοκοπήθηκαν. Οι βουλευτές του CHΡ εγκατέλειψαν ομαδικά την αίθουσα συνεδριάσεων. Ο Τεζτζάν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Κάποιοι βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP Μουχαρέμ Ιντζέ σηκώθηκαν και λέγοντας πως εδώ υπάρχει θέμα εκφοβισμού, ζήτησαν τον λόγο.

Μετά από αυτό βουλευτές του ΑΚΡ αντάλλαξαν κουβέντες με βουλευτές του CHP. Τότε ο βουλευτής του ΑΚΡ-Κωνσταντινούπολης Οκτάι Σαράλ σηκώθηκε και κατευθυνόμενος στα έδρανα του CHP προς τους βουλευτές με τους οποίους είχε ανταλλάξει κουβέντες, έριξε μπουνιά στον Τεζτζάν.
Ο Τεζτζάν τότε έβγαλε τα γυαλιά του και προσπάθησε να ανταποδώσει προς τον Σαράλ.

Το μπουνίδι το διέκοψαν άλλοι βουλευτές που μπήκαν στη μέση. Βουλευτές του ΑΚΡ απομάκρυναν από εκεί τον Σαράλ.

Μετά από αυτό ο αντιπρόεδρος της βουλής διέκοψε τις εργασίες. Για λίγο η ένταση συνεχίστηκε. Στο μεταξύ Ο Τεζτζάν μεταφέρθηκε στο ιατρείο και ακολούθως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή Εφ. Ραντικάλ 23/1/2014
Μετάφραση "Τουρκικά Νέα"

Νέες διώξεις από τον Ερντογάν

470 διευθυντές, υποδιευθυντές και υπάλληλοι απομακρύνθηκαν. Συνεχίζονται οι απομακρύνσεις αστυνομικών από τις θέσεις τους, απομακρύνσεις που άρχισαν μετά από την επιχείρηση της 17/12. 470 διευθυντές, υποδιευθυντές και υπάλληλοι της αστυνομίας Άγκυρας μετατέθηκαν. Ενώ δύο γενικοί υποδιευθυντές, 10 διευθυντές και υποδιευθυντές τμημάτων από την αστυνομία Σμύρνης μετατέθηκαν σε άλλα μέρη.

Σχόλιο ιστολογίου: Αυτή η Βουλή πόσο μπορεί να αντέξει; Ή μήπως τα "επεισόδια" αυτά προετοιμάζουν μία επανάκαμψη των στρατιωτικών, για να "σταματήσουν την Τουρκία από το δρόμο του χάους"; Ερώτηση καταθέτω, με τη βεβαιότητα πως πλησιάζει ο καιρός της εισόδου των στρατηγών στην τουρκική Βουλή και της έναρξης μίας "ιδιαίτερης" περιόδου στην Τουρκία και όχι μόνο...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]