Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παναγιώτης Ήφαιστος: "Στα τσακίδια τα δάνεια που μας έκαναν αποικία χρέους"

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι Έλληνες είναι σε πολιορκία επιβίωσης.

Μετά τον πάτο υπάρχει η άβυσσος ή το δύσκολο εγχείρημα της ανόδου. Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν συλλογικά μια ειρηνική επανάσταση να αποκρούσουν προβοκάτορες που ονειρεύονται εμφυλίους και να γίνουν οι πραγματικοί εντολείς της διακυβέρνησης στη χώρα είπε στο Ράδιο 9,84  και στο Γιώργο Σαχίνη ο διεθνολόγος και πανεπιστημιακός Παναγιώτης Ήφαιστος.

Δεν μπορεί τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα να μην προτάσσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και την επιβίωση του λαού και να λειτουργών ως εκτελεστές εντολών της τρόικα και των παγκόσμιων αρπακτικών.

Το κράτος μας οφείλει να πληρώσει μόνο τα πραγματικά του δάνεια. Όσα μας φόρτωσαν για να μας μετατρέψουν σε αποικία χρέους πρέπει να τα στείλουμε στα τσακίδια.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]