Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οδηγίες δουλεμπόρων


Τις οδηγίες που δίνουν οι δουλέμποροι προς τους (λαθρο)μετανάστες που μεταφέρουν στην Ελλάδα, περιέγραψε χθες στη Βουλή ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Ιωάννης Καραγεωργόπουλος.

Όπως είπε, τους συμβουλεύουν πρώτα απ’ όλα να πετάξουν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα και έγγραφα πιστοποίησης και κυρίως, μόλις γίνουν αντιληπτοί από τις ελληνικές αρχές, να τρυπήσουν τη βάρκα τους για να αναγκαστεί να τους περισυλλέξει το Ελληνικό Λιμενικό.

Τους λένε, «μη φοβάστε, οι Έλληνες θα σας σώσουν. Δεν μπορούν να σας στείλουν πίσω στην Τουρκία. Μην μιλάτε καθόλου Αγγλικά και να επαναλαμβάνετε τη λέξη Παλαιστίνιοι».

Φυσικά, τα ανωτέρω δεν λέγονται στο πνεύμα της ελληνοτουρκικής φιλίας, ούτε σύμφωνα με τις προτάσεις της Ε.Ε. προς την Τουρκία. Αποτελούν μία δόλια μέθοδο, εξαναγκασμού της Ελλάδας να διασώσει ανθρώπους που κινδυνεύουν, να διατηρήσει το δικαίωμα έρευνας και διάσωσης και να μην κατηγορηθεί από τους διάφορους επαγγελματίες ανθρωπιστές ως χώρα δολοφόνος…

Εις μάτην, φυσικά, αφού οι «ειδικοί» δεν χάνουν ευκαιρία, ακόμη και να πλαστογραφήσουν γεγονότα, για να σπιλώσουν την Ελλάδα, ενώ την ίδια στιγμή είναι απολύτως βέβαιο πως μεταξύ των εισερχόμενων στην Ελλάδα (λαθρο)μεταναστών βρίσκονται και μέλη τρομοκρατικών ισλαμιστικών οργανώσεων, αλλά και άνθρωποι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, που εισέρχονται στην Ελλάδα με πλαστές ταυτότητες (δηλώνουν ό,τι θέλουν) και στη συνέχεια εργάζονται εντός της Ελλάδας, μεταξύ των κοινοτήτων των λαθρομεταναστών, εις βάρος της ίδιας της Ελλάδας…

Αυτά δεν γίνονται σε κανένα άλλο κράτος του πλανήτη. Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα που διασώζει και υποδέχεται θερμά τους αυριανούς υπονομευτές της…

Αναγνώστης

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αὐτά νά τά βλέπουν ὅσοι ἐθελοτυφλοῦν , βάζοντας πρῶτα τόν ἀνθρωπισμό ... ἕναν ἀνθρωπισμό, πού αὔριο θά βροῦν μέσα στό σπίτι τους ... στήν οἰκογένειά τους ... στά παιδιά τους .... ὅπως οἱ γονεῖς τῆς Μυρτοῦς !
    oxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]