Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι... χρήσιμοι τρομοκράτες...

Παλιά, όταν κάποια απ' τις κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ βρισκόταν πολιτικά στριμωγμένη, κατά παράδοξο τρόπο ένα τρομοκρατικό χτύπημα (κατά προτίμηση της 17Ν), άλλαζε την καθημερινή ατζέντα, κι έστρεφε την προσοχή των ΜΜΕ και των πολιτών προς τα 'κεί!

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δηλαδή είτε με
κάποια δολοφονία από "αγνώστους" (ακροδεξιούς; παρακρατικούς;), είτε πρόσφατα με την ''απόδραση'' τρομοκράτη-εκτελεστή της 17Ν (και άρα εν δυνάμει κίνδυνο(;) )..
 

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται τον τελευταίο ένα-ενάμισι χρόνο με την κυβέρνηση του μνημονιακού τόξου: 
Η μπάλα, επικοινωνιακά, πετιέται στην εξέδρα!...


Κι ενώ όλοι
κατηγορούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι προσπαθεί να αντιγράψει τρόπους και πολιτικές του Μεγάλου εκείνου Τυχοδιώκτη και ιδρυτή του ΠαΣοΚ...
Α
ντιθέτως βλέπουμε ότι εκείνος που προσπαθεί να ξεσηκώσει τα χούγια και τις πρακτικές εκείνου, είναι ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού και φερέφωνο της τρόϊκας!

Το κακό βέβαια για τον "πρωθυπουργό" είναι ότι, ενώ προσπαθεί να αντιγράψει τον ολετήρα εκείνον,
δεν διαθέτει και το ταλέντο εκείνου, τόσο στα ψέματα και στην δημαγωγία, όσο και στην ευχέρεια του να είναι προνομιακός συνομιλητής, κάποιων έστω, "κύκλων" στο εξωτερικό!

Με δυό λόγια,
εκείνον κάποιοι τον υπολόγιζαν, ενώ τούτον εδώ, όλοι, μέσα-έξω, τον θεωρούν ως αναλώσιμο, και ως τον "χρήσιμο ηλίθιο" που θα κάνει την βρώμικη δουλειά, και μετά θα τον πετάξουν στ' αζήτητα!

Οι
"κορώνες" του περί τρομοκρατίας, ακροδεξιάς απειλής, θεωρίας τον δύο άκρων, και πρόσφατα περί ευρωεκλογικού τάχα διακυβεύματος(!), μόνον θυμηδία ή οργή μπορούν να προκαλέσουν!

Ανακάλυψε(!) την
επικοινωνιακή χρησιμότητα των τρομοκρατών.
Έπεται να ανακαλύψει
την συνομωσία του "Κοινού της Σιών", των Ναϊτών ιπποτών, καθώς και των "Πεφωτισμένων" και ό,τι ακόμα θεωρήσει ότι μπορεί, έστω και για λίγο ακόμα, να τον διατηρήσει στην εξουσία!

Απολαύστε τον όσο διαρκέσει ακόμα η γελοία του παράσταση...

Λ
ίγους, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, μήνες...


Πηγή Ουδέν Σχόλιον


 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ειλικρινα λυπαμαι και ειναι κριμα τα παιδακια που εφυγαν απο τους χρησιμους ηλιθιους βαλτους του συστηματος...και στην μια περιπτωση και στην αλλη...αθωα παιδια που ακολουθουν τα υψηλα ιδανικα τους...οπως τα καταλαβαν απο τις εμπειριες τους να καταληγουν θυματα του συστηματος...γιατι;;;αυτο δεν ειναι ρατσισμος;;;;ηηη μεγαλυτερος φασιστας απο το συστημα υπαρχει;;;οταν οποιος δεν το ακολουθει χαρακτηριζεται περιθωριο,εξτρεμιστης...η οτι αλλο;;;καπου εχουν στραβωσει ασχημα τα πραγματα...και γιαυτο μας εχουν βαλει στο χερι οι τοκογλυφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι εξωγήινη απειλή θα επιστρατεύσουν για να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία! Ή ο ΑντωνοΒάγγελας ή τα UFO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]