Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Του Αγίου Αντωνίου, βοήθειά τους...

Μήνυμα απέστειλαν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ανεβάζει στα 14 δισ. ευρώ το χρηματοδοτικό "κενό" της Ελλάδας για την περίοδο 2014-2015, και προαναγγέλει την κάλυψη του με νέο δάνειο-μνημόνιο!

Το ότι το έστειλαν "υπ' όψιν Αντώνη", σε μορφή ευχετήριας κάρτας με χαρούμενες φατσούλες, και με ευχές "Να ζήσεις ψευτράκο και Χρόνια Πολλά", δεν αλλάζει και πολλά πράγματα...

Η πρόσδεση των Ελλήνων στα γαμψά νύχια των τοκογλύφων για καμιά πενηνταριά χρόνια ακόμα, με την ευγενική χορηγία του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, σε λίγο θα είναι γεγονός.

Ας έχουν όμως υπ' όψιν τους οι επίδοξοι άρπαγες της χώρας, του ορυκτού της πλούτου και της περιουσίας των ελλήνων πολιτών, ότι οι υπογραφές μίας ήδη κυβέρνησης μειοψηφίας, ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ας έχουν υπ' όψιν τους ο εορτάζων σήμερα "πρωθυπουργός" και ο προσκολλημένος πάνω του χυδαίος υστερικός, ότι έχουν τόσο επιβαρύνει την θέση τους, που θα χρειαστούν μάλλον πολύ περισσότερα απ' την συνδρομή του Αγίου Αντωνίου για να την "βγάλουν καθαρή"!

Οι κραδασμοί της οργής της ελληνικής κοινωνίας...
  • Με όλες αυτές τις (κατόπιν εορτής) αποκαλύψεις της ληστείας που υπέστη το Δημόσιο απ' τα διαπλεκόμενα συμφέροντα...
  • Με την κακοδιαχείρηση και σπατάλη του κράτους ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
  • Με την προσπάθεια επιβολής δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς επιγόνων των εγκληματικών πολιτικών (και άλλων) οικογενειών που κατάστρεψαν την χώρα...
  • Με την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ και αποφυγή ελέγχου στην οικονομικοπολιτική προνομιούχα κοινωνική τάξη αξιωματούχων (σοβιετιστί: νομενκλατούρα) που μας κυβερνάει...
  • Με την απίστευτη τέλος και ασίγαστη πολιτική υποτέλειας και προδοσίας...
  • Οδηγούν ακάθεκτα προς έναν μεγάλο πολιτικό σεισμό, που θα εκδηλωθεί στις εκλογές που έρχονται.
Φοβούμαστε ότι όλοι οι άγιοι του εορτολόγιου δεν θα τους είναι αρκετοί...
Και γιατί ν' ασχοληθούν άλλωστε, άγιοι άνθρωποι, με σιχάματα!...

Πηγή Ουδέν Σχόλιον


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δε έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού μας λήστεψαν , τώρα μας οδηγούν συντεταγμένα σε απόλυτο χάος ώστε να γίνουμε παράδειγμα τρόμου για τους άλλους ευρωπαίους και παρα πέρα .
    Όταν τους σταματήσουν τα γεγονότα , θα είμαστε όλοι αποκαΐδια .
    Οι φρονιμοι μόνο θα έχουν δυο ελιές και λίγο ψωμι .
    Αυτοι οι φρονιμοι , θα Αναστησουν την Πατριδα με την βοήθεια του Θεού .
    Δηλαδη αυτοι που εμειναν πιστοί στην Πατριδα την Θρησκεία και την Οικογένεια και έγραψαν στα .....παλιά τους τα παπούτσια τις ξένοφερτες αμπελοφιλοσοφιες των εγκληματικών κομμάτων της ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ μεταπολιτευτικης δικτατορίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]