Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΤΕΞ και Γκρίζοι Λύκοι…

Επίσκεψη στο γραφείο του Τούρκου αρχιφασίστα Μπαχτσελί στην Άγκυρα από το ΔΣ της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»!
 
Σας γράφαμε στο προηγούμενο δημοσίευμα του «Προξενείο-Στοπ» για την 4ήμερη επίσκεψη στην Άγκυρα μιας πολυπληθούς αντιπροσωπείας της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (ΤΕΞ) κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς και για τις επαφές που είχαν εκεί.

Εκείνο που δεν σας γράψαμε – γιατί απλά είναι το καλύτερο και το αφήσαμε για το τέλος – είναι βέβαια πως αμέσως μετά από την επίσκεψή τους στο γραφείο του προέδρου της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, οι (τόσο γνωστοί για τις… δημοκρατικές τους ευαισθησίες και την προσήλωσή τους στα ανθρώπινα δικαιώματα) καλοί μας φίλοι από την ΤΕΞ επισκέφτηκαν στο γραφείο του και τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί. 
Τον βλέπετε φυσικά και στις φωτογραφίες τον αρχιφασίστα: στην 1η ανάμεσα στον πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτ Κουρτ και τον συντονιστή αθλητισμού Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, αλλά και στη 2η, στο κέντρο, εν μέσω όλου του κακού (ξανθιώτικου) συναπαντήματος.

Και επειδή φυσικά τα παλικάρια αυτά είναι (ως γνωστόν) λαλίστατα αν τύχει και γραφτεί κάποια βρισιά έξω από κανένα μειονοτικό κτίσμα στη Θράκη και ξεσηκώνουν τον κόσμο με οργισμένες ανακοινώσεις ενάντια στον ρατσισμό, έτσι και πετύχει στον δρόμο κάποιον από αυτούς τις επόμενες μέρες κανένας Ξανθιώτης φίλος μας, δεν του κάνει καμμιά ερώτηση περί εθνικισμού, περί φασισμού ή περί μισαλλοδοξίας; 
Λέμε τώρα…




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]