Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μόσχα αρνείται την αποστολή ρώσων κομάντος στην Ουκρανία


Η Ρωσική Πρεσβεία στην Ουκρανία αρνήθηκε την αποστολή Ρώσων κομάντος στο Κίεβο

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με την γραφείο τύπο της ρωσικής πρεσβείας στην Ουκρανία τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ανακρίβειες σχετικά με την υποτιθέμενη άφιξη στο Κίεβο ανδρών των ρωσικών ειδικών δυνάμεων.
«Οι εν λόγω πληροφορίες είναι απολύτως αναληθείς και προκλητικές. Λόγω της κοινωνικο - πολιτικής έκρυθμης κατάστασης τα ουκρανικά ΜΜΕ όφειλαν να επιδείξουν σύνεση και αυτοσυγκράτηση στην διάδοση πληροφοριών αυτού του τύπου , καθώς και οι εμπνευστές παρόμοιας φύσης και περιεχομένου πληροφοριών οι οποίοι φέρουν μεγάλο μέρος της ευθύνης», 
καταλήγει η ανακοίνωση της Πρεσβείας.

Επιπλέον, τις πληροφορίες σχετικά με την άφιξη των ρωσικών ειδικών δυνάμεων δεν επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.
«Οι Ριζοσπάστες διαδηλωτές συχνά φαντάζονται συνεχώς «μπροστά τους» ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Συχνά συγχέουν τους Ρώσους στρατιώτες των μονάδων της Κριμαίας με τις ειδικές ουκρανικές δυνάμεις εσωτερικού "Berkut", λόγω της επιγραφής στο σιρίτι των στολών στα ρωσικά και το λογότυπο στο κράνος το οποίο είναι παρόμοιο με τη ρωσική σημαία», 
είπε ο εκπρόσωπος του Ουκρανικού Υπουργείου Εσωτερικών Сергей Бурлаков.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]